escape Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ben yine hangi makarayı kaçırdım ya bu da şey gibi mi yoksa "ab sertifikalı şu kadar IQ sahibiyim" falan
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 friendzone çok oynakmış onu anladım ben. demedi demeyin.
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 xaty said: Makine mühendisliği akışkanlar konusunda biraz yetersiz kalıyor uçak mühendisliğine göre. Uçak mühendisliği sanki biraz daha dizayna yönelik, aerospace biraz daha harekete yönelik gibi geliyor. otomotiv de araç tasarımı akışkanlar demek sadece dış akış da demek degil vantilatör,fan,pompa,türbin tasarımı boru tasarımı bile komplike konu laminer akışı var türbülansı var
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 SeaGle said: la minör versene sen? eğil
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Öyle değil lan hemen bi erotizm, ne bu.
tunca Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 aquila said: issizim aylik 0 dolar gelirim var. şu adama bi iş bulun artık ya
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 barbu said: konu ne bu topikte. seks çünkü topikte ben varım otomotiv mühendisliği deyince fiesta seks uçak mühendisliği deyince airbus seks makine mühendisliği deyince van tu tıri for fayf siks seks.
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 uçak mühendisligi aslında tırt elektrik mühendisi olup da airbusda çalışabilirsiniz makine okuyup da
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 akila sen ne mezunusun? umarım özeline tecavüvz etmiş gibi hissetmezsin.
df Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 SeaGle yine başlamışın makineyi övmeye.. yarın iş olmasaydı Endüstri Mühendisliğini temsil ederdim başlıkta ama yatmam lazım.. fazla övme ama gerçek sanacak insanlar olabilir:)
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ya hadi excelci yat uyu ahahah =B2+C2 falan takıl sen kikikikikikik
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 seagle'in her mühendis topicine tecavüz etmesi kaçınılmazzo.
df Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 dediğinin yarısı kadar işin içindeysen biliyosundur, benim uğraştığım yazılım elin ayağın olacak ilerde:D
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 seagle, sen makine mühendisliğini kendini argüman olarak sunarak şeytiriyosun lütfen genelleme yapmayalım ayrıca endüstri mühendisi bi tek planlama yapmaz kalite kont., hat dengeleme vs. şu an saymaya üşendiğim bir sürü şeyi yapar. ve bahsettiğin o işletmedeki iyileştirmeyi yapmak zaten bir mühendisin görevidir.
Shean Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ne farkeder beyler? en zengininiz benim.
df Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 SAP'da *satış *satınalma *stok yönetimi *malzeme ihtiyaç planlama *ürün ağacı patlatma *fiziksel envanter *kalite yönetimi modülleri üzerinde uğraşıyorum. sistem 1 gün çalışmasa üretime ara veriliyor:D sonra gider solitaire oynarsın işte :D mesleği değilde kendini referans gösterirsen yanlış oluyor. al bende kendimi referans gösteriyorum. hatta bu mantıkla Endüstri Mühendisi bi cumhurbaşkanımız var, yani en iyi bölüm bizimki gibi saçma bi çıkarım yapılabilir. adam ülke yönetio ne işletmesi fln:D:D edit: yattım hadi iyi geceler:)
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Bu arada şunu da belirteyim, yanlış bilmiyorsam Almanya'nın en büyük şirketi BMW, Bayer, Audi, Cassidian, BASF tarzı sanayi kuruluşları değil, SAP. Herifler inanılmaz para basıyorlar. Sendeyiz Hıncal.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 df said: dediğinin yarısı kadar işin içindeysen biliyosundur, benim uğraştığım yazılım elin ayağın olacak ilerde:D ya sen uğraş ben gönderirim sen halledersin o işleri kikikiki olm şaka yapıyorum endüstricilerle dalga geçiyor gibi yaparak, ehehe. Gerekli olmasa niye koysunlar o mesleği fakültelere hahah ama excelde =C3*D5 yaaani.. kikikikikik Longshanks said: seagle, sen makine mühendisliğini kendini argüman olarak sunarak şeytiriyosun lütfen genelleme yapmayalım ayrıca endüstri mühendisi bi tek planlama yapmaz kalite kont., hat dengeleme vs. şu an saymaya üşendiğim bir sürü şeyi yapar. ve bahsettiğin o işletmedeki iyileştirmeyi yapmak zaten bir mühendisin görevidir. abi elbet yapıyor, ama diyorum ya makineci kadar imalatın içinde değil. Yani bi endüstri mühendisinin işi sıfırdan makine tasarlamak değil, tasarlanan şeylerin verdiği sonuçların iyileştirilmesi konusunda rol oynamak. O yüzden merkezden biraz daha uzak. Ben imalatın göbeğine tulumla girip gerektiğinde torcu elime alıp kaynak yapabileceğim bi meslek istediğim için makineciyim. Makine daha yakın çünkü imalata endüstriden. Yani şaka yaptığımız kesim ayrı, tabi endüstri mühendisliği artık sanayide olmazsa olmaz. Ama işte kire, pasa, toza falan daha uzak makineden, ve ben onlara yakın olmak istediğim için makineciyim.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Bi yanlış anlaşılma var sanırım çünkü ben size makine vs endüstri yapmıyorum o şaka olan kısımda kalıyor eheh, ben tercihimin neden böyle olduğunu söylüyorum.
Öne çıkan mesajlar