Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Borsa - İmkb - Sermaye Piyasası başlığı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim tavsiyem henüz girmemiş arkadaşların 60k-62.5k bandını beklemesi. çok acelesi yoksa tabi. bi olumsuz havada 60 lara gelir bi umutla 70 lere sıçrar sizde 68k larda inersiniz trenden kısa ayın karı..

edit : typo
Mesaj tarihi:
Olm bişey sorucam. Borsanın şu anki gidişi iyi mi cidden, yoksa iyi mi gösteriliyor. Yani borsa değer kazanıyo borsa sağlam falan deniyo da. Sahipleri var, tavuklar var bu konuda. Nedir durum?
Mesaj tarihi:
Yavrum anele beee!!! Harekete devam sapmicaz hedefimizden.. Bugun piyasayi takip edemedim baska islerim vardi ama baya hareketli olmus..endeks baya geriye gelmis sonra baya yukselise gecmis filan oyle dediler..
Mesaj tarihi:
Anele kaçtan çıkış yapmalı bilemedim 2.78 idi sattım ben bi ara sonra noldu bılmıyorum ben memnunum ama gun ıcınde kaçırdıgım daha ıyı bi fiyattı ya da pazartesi daha ıyı olur muydu onu bılemıcem.
Mesaj tarihi:
2.80 i gördü 1 kademe yukarı satabilirdin anca.. Ben kağıda güveniyorum ama kısa günün karı olarak düşünebilirsin.. karlı bir iş yaptın sonuçta..
Mesaj tarihi:
İmkb'de bu hafta gerçekten güzel hareketler bekliyorum.. yaptığım analizlere göre dikkat edilmesi gereken hisse senetleri var.. bunlar GOZFN , GOLTS hisseleri bunların hareketleri takip edilmeli ve çok güzel paralar kazanılabilir...
Mesaj tarihi:
@subzero

bana anlatıp öğretmeye başlayabilirsin.
Bu iş nasıldır,
Nasıl başlanır
Önemli noktaları nelerdir.
İlk başta ne kadar param olmalı. Ve olan şu kadar param ile ne kadar karı nekadar sürede elde ederim.

tşk ederim :)
Mesaj tarihi:
4Ever said:

@subzero

bana anlatıp öğretmeye başlayabilirsin.
Bu iş nasıldır,
Nasıl başlanır
Önemli noktaları nelerdir.
İlk başta ne kadar param olmalı. Ve olan şu kadar param ile ne kadar karı nekadar sürede elde ederim.

tşk ederim :)

aslında buyuk sırketler %20 ile %50 arasında muazzam basarı olur tabii ama kalkıp 100 lira yatırıp 130 lıra olursa cok sevınmeyın :D bu bahsettıklerım 1 senede genelde.

http://en.wikipedia.org/wiki/Stock_selection_criterion

su da amerikan borsalarında %95 tutan bir yontemdir turkıye de ne kadar tutar bılmıyorum.
Mesaj tarihi:
hergün girip günlük dalgalanmalara göre al sat yapıp takip edecek bünyem de, vaktim de, bilgim de yok; fakat daha önce yapıp, diğer yollara(döviz, altın fon vb) göre göreceli olarak 2-3 kat fazla kazandığım yöntem var. "Borsa battı, yılın en düşük değeri hepimiz ölecez" dedikleri zamanlarda başka yerlerden paramı çekip ilk 100 içerisindeki (işbank, şişecam vb) yerlere gömüyorum. En kötü ihtimalle bir sene içerisinde faiz vb değerlerden fazla kazandıran bir yere geliyor zaten. Bu yöntem doğru mudur? Çok pis tokatlanma ihtimalim var da ben mi şanslıydım, farketmedim? thx
Mesaj tarihi:
4Ever said:

barnacle said:

kaybedersen üzülmeyeceğin bir miktar parayla başla bence.

öyle yapacagımda bunun alt limiti felan vardır sanırım

Borsada alt limit yoktur 1 kuruslada islem yaparsin 1 milyonlada..
Mesaj tarihi:
Raze said:

hergün girip günlük dalgalanmalara göre al sat yapıp takip edecek bünyem de, vaktim de, bilgim de yok; fakat daha önce yapıp, diğer yollara(döviz, altın fon vb) göre göreceli olarak 2-3 kat fazla kazandığım yöntem var. "Borsa battı, yılın en düşük değeri hepimiz ölecez" dedikleri zamanlarda başka yerlerden paramı çekip ilk 100 içerisindeki (işbank, şişecam vb) yerlere gömüyorum. En kötü ihtimalle bir sene içerisinde faiz vb değerlerden fazla kazandıran bir yere geliyor zaten. Bu yöntem doğru mudur? Çok pis tokatlanma ihtimalim var da ben mi şanslıydım, farketmedim? thx

Vaktin yoksa sasma bu sistemden,senin yaptigin gercek yatirimcilik iste.. Aynen devam
Mesaj tarihi:
fizban said:

temel giris sorusu. evinde oturan adam (garanti müşterisi) borsada işlem yapmak için neye ihtiyaç duyar ?

şubene gidip yatırım hesabı için sözleşme imzalaman lazım.
Mesaj tarihi:
neyi yanlış söyledim ulan!!!

gidip açtırıyorsun işte internet bankacılığı hizmetini o kadar. sözleşmeyi zaten bankada soruyorlar "onu da açalım mı, bunu da açalım mı" diye.
Mesaj tarihi:
forgiver said:

huun yanlış söyledi, joker de söylenmiş şeyi bir daha söyledi
yargılansınlar

aynı değil. ben telefonla hesap eşleştirme gibi bişi söylemedim zira.

http://www.youtube.com/watch?v=L9fPoDw5_mY
  • Yeni Oluştur...