DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 gme yi ben alin dedikten sonraki hafta yukselisi, dunya gundemi oldu, hic biriniz konusmazken soyledim size gme yi. sundial yine dinleseydiniz beni, 1 haftada yaptigi sukse ortada. yani dipteyken soyledim, ripteyken fiyatini suratima vurup OOooOOoo cekmenin anlami yok. 300 den GME alin mi dedim, ben kanala yazdigimda 140-150 dolardi askolsun size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 al cuma gunu satarsin dedim, 140 dolar flndi, cuma 320den kapadi, bu kiyagi sana kimse yapmaz brokerin sana abi sndl al bu hafta %100 yapacak dese adamin orasini burasini opersin, biz buraya yazinca OOOoooOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 valla ben en son $470 den 9 adet BCH aldim 600 e cikarsa satip yoluma bakıcam. Nikola dan iyi kaldırdım ama yalan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 (düzenlendi) 2 saat önce, DoGMeaT dedi ki: OOOoooOOO resleyelim mi 3 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: Tam DOGMEAT'în yatırım mantığına uygun mükemmel bir fırsat şirket. ASJKLFASKJFASDFKASD umarim 2 dolar olur Şubat 2, 2021 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 biri son gelişmeleri özetlese ya, noldu şimdi, küçük balıklar sürüden ayrılıp köpekbalıklarına yem mi oldu yine? 469 dan GME alan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 persembeden beri kisitlama var, 469dan GME ye girmek mumkun degil, satan yoktu keza sonra kisitlama gevsetildi simdi 1-2 taneden fazla GME alamiyorsun cogu brokerda. benim bi kisim hissem vardi, sattim gitti pazartesi, guzel kar ettim, 3 opsyonum vardi birini RH kendisi kapatti, zarar ettim digerini kendim cuma gunu execute ettim cok sukur guzel para geldi 3.su mart ayi expiry hala duruyor, ama bu dakkadan sonra anca kardan kaybediyorum, kafam rahat. 2 dolara duser insallah diyen servet dusmanlari, sizin disinizda herkese ekran karti alacam milyon dolarim oldugunda, buraya yaziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 (düzenlendi) sen umarim daha cok para kazanirsin ama hisse dussun TSLA'nin hakettigi 50$ oldugunu gormek dilegiyle Şubat 2, 2021 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 adam hedgefund cikti , melvin capitala yatirmis parayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 @DoGMeaT melvin bir şekil kendini kurtardı mı peki, yükselişteyken short pozisyonuna binaen kendi de alımla şunla bunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 melvin degerinin %50sini eritmis 2021 ocak ayinda, onlara fena girdi Point72, D1 Capital , citron gibi baska fundlar da milyar milyar para kaybetti citadel ve diger buyuk kurumlar eriyip giden fonlari ucuza kapatmanin pesindeymis simdi, pay yahut ortaklik aliyorlar diye okudum ucuza, zengine firsat oldu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 kim olaydan karli cikti, kim ne kadar kaybetti, kimin henuz hala parasi riskte, bunlari tam bilmiyoruz hala, onumuzdeki surecte ortaya cikcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 sönecek mi, satranca mı dönecek bakalım reddit tayfanın gümüşe girişme haberinin aslı astarı var mı? biri shorttaki köpekbalığını avlamaya çalışırken diğeri don kişotluk gibi sanki de yapmamışlardır öyle bir şey umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Citadel'e filan bisi olmaz. Digerlerini bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Gümüş olayı misdirection, bizle alakası yok diyo redditciler, ama gümüşe dair ortamlarda konuşuluyordu birkaç haftadır, sosyal medyada vs gümüş hakkında postlar görüyordum, grafiklere bakmayi seven arkadaslarim son bikac haftadır gümüş grafiği atıp duruyorlardu bana Yani gümüşe bisiyler olyo ama benim çok kafam basmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 450 den gamestop giren de ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 gümüşe benim kalbim dayanmaz valla. 2018 de falan bileydik GME 1000 olacak diyenler vardı ne bileyim, olmuştur belki alan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 gercekci olarak en son girilebilen fiyat 300 civariydi, persembe gunu insallah 300den alanlar 400te satmistir, e bi zahmet satmis olsunlar, baska turlu o adamlar pazara domates almaya fln da gidemez, zararli cikarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 oldu bittiden sonra konusmak kolay bence 90'dan giren de aptaldi ama megersem girmeyen aptalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Gumuse girdim sene sonuna kadar bakalim o da bana girmis olabilir bakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 45 dakika önce, sardalya dedi ki: oldu bittiden sonra konusmak kolay bence 90'dan giren de aptaldi ama megersem girmeyen aptalmis. Geçen hafta salı dedim şu an gördüğünüz her gm fiyatı cumaya göre düşük diye, aman abi deme öyle dedin. Bullshit dedin, saçmalık dedin. Çarşamba sabahı açılışta alın dedim, gunu acayip kapattı %100 fln yaptı, yine laf söyledin. Cumaya 1000 dolar dedim, 1000 olmadı 350 oldu, yine laf yedim Ne yapım ben arkadaşım parayı cebinize mi koyayım, havale mi geçeyim? Boş atmadan dolu tutulmaz kardeşim. Deneyin, olursa olur olmazsa elinizin kiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Onları diyen bendim adama yüklenme ya. ÇOK KÖTÜ BİR YATIRIMCISIN KEŞKE ÖLSEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 dogru ben hic yorum yapmadim sadece gelip fiyat yazmistim 90'da 200'de 500'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 13 saat önce, sardalya dedi ki: oldu bittiden sonra konusmak kolay bence 90'dan giren de aptaldi ama megersem girmeyen aptalmis. Aynen risk büyüktü giren de aptaldi girmeyen de aslında çünkü iki ucu boklu deynekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 gme den kazanç kovalanmazdı bence zarar edenlere de bisey denemez amaç bambaska yatırım gözüyle bakmak acemi işi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 deepfuckingvalue artik gunluk update vermiyecem dedi, wallstreetbets subredditinde o eski modlar darbe yapti galiba, yahut birseyler deniyorlar, zamaninda milleti dolandirmaya calistiklari icin kovulan tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar