Joker Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 altın kritik tabanda. buraların altına çok düşmemesi lazım. düşerse kötü. tabanda olduğu için şuanda yükselmesi bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 dolar mı alalım altın mı altın 92 resmen yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ikidir iş bankasının tahvillerini alıp almama arasında gidip geliyorum bir dahakine alayım mı napayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 1630 larda şuan. en çok düşeceği 1600 dür. eğer 1600 görürseniz çok az bekleyin. daha düşmüyorsa alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 yuzlerce cesit yatirim araci var ama enflasyona karsi parani korumak bile dert.. cesit cesit vergilendirmeler ve vergi avantajlari var yatirim araclarinda, bunlar hakkinda ozet bilgisi olan var mi? - ornek : fonlardan A tipi hisse senedini 51% oranindan fazla icerenlerin bir yil elinde tutulmasi sonucu 10% vb. stobajin kesilmeyecek olusu.. gibi gibi bir de eurobond nedir? dovizi degerlendirmek icin avantajli midir? ana para riski ne durumlarda ortaya cikar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bono olayını da açıklayabilir misiniz arkadaşlar? Şimdi yapıkredide 96 gün diyor %9 diyor Bunun anlamı şimdi 10 000 tl yatırsam, 96. gün sonunda 225 lira getiri eksi stopaj mı elde edeceğim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Simdi kafama yatmayan bi konu var. Geliri euro üzerinden biri olarak altina yatirim yaparken, 1 gr altina Almanya'da 48,52€ ödemem gerekicek. Euro'nun su anki durumu 2,3TL Düz hesap yaparsak 48x2,3=110TL Ancak türkiye'de 1gr altinin su an ki fiyati 93 TL. Arada 17TL fark var. Bu sartlar altinda gr altini türkiyeden alirsam 17TL yani 7,3€ kara gecmis mi olurum? Türkiye'den aldigim gram altini rahat rahat 48€ dan bozdurabilir miyim? Var mi bunun bi götürüsü? Altina yatirimi hangi ülkeden yapmali bi türlü karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 tr den almanayaya altın sat euroyu tr de bozdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 öib, thy de kalan %49 hisseyi de halka arz ediyor thy değerlenir mi yoksa hisse bolluğundan düşer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 hızlı bir düşüş yaşar diye düşünüyorum ben zira thy şu an yatırıma pek müsait değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 yaz dönemi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 altın alınma noktasında. yumulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mart ayında 96dan aldım altını. DÜştükçe düşüyor... 20 gram altında 150 TL zararım var ama azimliyim. Biliyorum yükselecek, küçük yatırımcının elindeki parasını almak için hep bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 96 değilde 91-92 den alsan 10 numara olcakmış. biraz aceleci davranmışsın. ama işte bazende 91-92 den alıcam diye bekleyipte oralara düşürtmüyorlar o zmn dışarda kalabiliyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Rotweiler said: Mart ayında 96dan aldım altını. DÜştükçe düşüyor... 20 gram altında 150 TL zararım var ama azimliyim. Biliyorum yükselecek, küçük yatırımcının elindeki parasını almak için hep bunlar... Zararda olan satmasin sakin, alabilirsede dusukten almaya devam etsin.. altin, gumus piyasalarinin manupule edildigine dair bir cok gosterge var... QE3 yil sonunda kacinilmaz olacak gibi altinin yukseliside beraberinde...ozamana kadar dolariniz varsa satmaya calisin. Derslerden hic zamanim yok buraya surekli biseler karalamak istiyorum ama temmuzdan sonra bir kac analizle fikir vermeye calisicam bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 dolari satma konusunu acalim mi biraz? neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 beklendigi gibi parasal genisleme yapilirsa, amerikan merkez bankasi para basacak. o yuzden dolar deger kaybedecek. beklenti bu yonde. benim beklentim dolarin yukselecegi yonunde, o yuzden duser muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Joker said: 96 değilde 91-92 den alsan 10 numara olcakmış. biraz aceleci davranmışsın. ama işte bazende 91-92 den alıcam diye bekleyipte oralara düşürtmüyorlar o zmn dışarda kalabiliyorsun :) Elimdeki parayı Mart ayında değerlendirmek istediğim için evet aslında. Da dediğin gibi, düşeceğini maalesef öngöremiyoruz. Azimliyim dediğim gibi, bekleyecem, the gold will rise again =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 2 saat sonra bir sınavım var akşama bir kaç bir şey yazmaya çalışıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 arbitrajör olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 55 gramım var içeride, zararım büyük. geçen sene kasım'daki seviyelere, 101 üzerine çıkar mı bu sene sonuna kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 çıkmaz kriz yok, kriz beklentisi de yok ama biraz olsun zararını karşılamak için yaz sonuna kadar tutabilirsin sonra sat ama kışın yine düşüşe geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Zep said: Rotweiler said: Mart ayında 96dan aldım altını. DÜştükçe düşüyor... 20 gram altında 150 TL zararım var ama azimliyim. Biliyorum yükselecek, küçük yatırımcının elindeki parasını almak için hep bunlar... Zararda olan satmasin sakin, alabilirsede dusukten almaya devam etsin.. altin, gumus piyasalarinin manupule edildigine dair bir cok gosterge var... QE3 yil sonunda kacinilmaz olacak gibi altinin yukseliside beraberinde...ozamana kadar dolariniz varsa satmaya calisin. Derslerden hic zamanim yok buraya surekli biseler karalamak istiyorum ama temmuzdan sonra bir kac analizle fikir vermeye calisicam bende... yıl sonunda doğru satın demek çokta akıllıca bir tavsiye değil aslında, çünkü dolar için çok fazla faktör var dikkate alınması gereken... biraz daha açmaya çalışıyım... şimdi altındaki bu düşüş daha çok avrupayla ilgili endişelerden kaynaklandı.avrupa zaten ip üstündeyken(ispanya'ya 2nci yunanistan olarak bakılmaya başlanmıştı bir süre önce- 10 yıllık devlet tahvillerinin yieldleri yüzde 7 seviyelerine kadar yükselmişti- hala da çok bişe değişmiş değil), üstüne sarkozynin kaybetmesi, birde yunanistan aşırı milliyetçilerin kazanması,(yunanistanın drahmaya dönmesi kaçınılmaz gibi görülmeye başlandı) avrupa birliğinin çöküşüne dair sinyaller olarak algılandı.işler göründüğünden de ciddi alsında. şimdi böyle bi senaryoda doların euro karşında yükselişi kaçınılmaz olacak tabi ki. avrupadan kaçan yatırımcı denize düşen yılana sarılır misali amerikan tahvillerine sarılacak yada amerikada yatırım yapacak büyük oranla, her ne kadar orada durumlar çok da iyi olmasa da. doların yükseleceği sinyalleri altına yansıdı -spekülatörlerde bu tür durumları iyi değerlendiriyor.ilk 10 dolarlık düşüşe 1-2 saat içinde satılan 6000 gold future'un neden olduğu söyleniyor.okadarlık bir düşüşte zaten bellirli algoritmalara bağlı olan makineleri tetiklemeye yetiyor devamı geliyor- altında daha da düşebilir 1515-1530 seviyelerine kadar gerileyebilir, ama yıl sonuna kadar gene 1700 seviyelerine gelecektir.merkez bankaların tarafından ve asya'dan çok büyük talep var çünkü... çindeki ortalama bir adama sorsan sana doların nasıl çökeceğini hakkında yarım saatlik bir konuşma yapabilir adamlar varlarını yoklarını altına gömmeye çalışıyorlar o yuzden. euronun gerilemesi ilk etapta dolara yarıyacak olabilir ama orta vadede zaten götünden soluyan amerikan ekononomisini daha zor durumda bırakacağı kesin.uzun zamandır şişirilmiş verilerle her şey yolunda gidiyor mesajı vermeye çalışsalar da herkes işlerin aslında çok kötü gittiğini biliyor amerika için.sadece stock marketleri ayakta tutmak için habire para enjekte ediyolar eroin gibi, pisayaları likiditeye bağımlı hale getirdiler ama enjekte ettikleri o kolu gün gelicek kesmek zorunda olcaklar requiem for a dream misali dolar olayı oyuzden birazda zamanlama meselesi, yıl sonu vs demek oyuzden yanlış olabilir ama uzun vadede dolar çok kan kaybedecektir gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Riski seviyorsanız bugün FB hissesi alın. Pazartesi ve salı ya ~%40 kazanırsınız ya da yattara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Forex yapan varsa en azindan QE3 gelene kadar eur/usd short girmek mantikli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar