Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 amerika'nın 'kıçıkırık' ordusu mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ABD ordusu kadar siyasetin içinde olan başka ordu var mıdır acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 aynen öyle, bi şeyi kendi başına doğrultamayan, saçma sapan operasyonlarda kıçıkırık avrupa devletlerinin ordularından yardım isteyen karaktersiz, aptal adamlardan oluşan ordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 pekaziz başka dünyalarda yaşıyo abd ordusu nun başbakan a bağlılığı bilinir bi açıklama yapacaksa ordu adına da ya obama yapar ya da obama nın yetki verdi bi asker yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 hangi başbakan o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Ordunun siyasete bulaşması başbakandan bağımsız açıklama yapmasıyla ölçülmez, bu kadar sığ mısın? Herifler dünyayı biçimlendirmek için binlerce sayfa analiz yapıyorlar, bir de bunları aylık mecmualar halinde yayımlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bazıları için ordunun siyasete bulaşması demek iktidara muhalif basın açıklaması yapması anlamına geliyor. onun dışındakiler siyaset sayılmıyor. hele başkana bağlı ise hiç siyasi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Napolyonn said: abd ordusu nun başbakan a bağlılığı bilinirtartışma bitti. abd ordusu'nun istiklal marşını da günde 10 defa okuttuğunu duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 evet ordu 10 yılda bir darbe yapıyor abd'de, benim tarih bilgim tc inkilap tarihi dersinden ibaret olduğundan böyle bir yanılgıya düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 sevip sayarlar manasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Napolyonn said: pekaziz başka dünyalarda yaşıyo abd ordusu nun başbakan a bağlılığı bilinir bi açıklama yapacaksa ordu adına da ya obama yapar ya da obama nın yetki verdi bi asker yapar. usulü çözmüş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Napolyonn said: abd ordusu nun başbakan a bağlılığı bilinir http://philosophistry.com/scans/2010/lol-face.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Napolyonn said: pekaziz başka dünyalarda yaşıyo abd ordusu nun başbakan a bağlılığı bilinir bi açıklama yapacaksa ordu adına da ya obama yapar ya da obama nın yetki verdi bi asker yapar. abd ordusunun başbakana bağlılıı diye bişiy yok. 1- abd de başbakan yok, öle sistemleri yok, başkanlık var 2- ordunun başkana bağlılığı diye bişiy yok, çünkü zaten ordu başkanın malı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 http://img842.imageshack.us/img842/9528/asdfs.gif “What are you gonna do today, Napoleon? … Whatever I feel like I wanna do. Gosh!” Napoleon Dynamite (2004) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 başbakan dediğim başkan hdi eğlenin. konuyla alakasız bi şey yakaladınız çocuklar gibi şen oldunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 asker lafı gediğine koymuş. cumhuriyetin bekçiliği silahla değil eğitimle, halkla olur. ben bildim bileli sol tarafın oyu sayısı 30-35% civarında gezer, hiçbir sol parti de benim sayemde bu taban 40 oldu diyemez. embesiller kendi aralarında bölünüp çoğalmaktan büyümeye daha büyük kitleye ulaşmaya vakit bulamadılar. Şimdi birleştilerde mecburiyetten, yarın akp bölünüp 2 parti olsa bunlar 3e bölünür. less qq more pewpew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Napolyonn said: başbakan dediğim başkan hdi eğlenin. http://philosophistry.com/scans/2010/okay-face.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 vurmayın öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bu garip adam yüzleri ne ya çok uzağım şu tarzlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bosver garip adam yuzlerini de, akla mantiga yakin ol. o yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Napolyonn said: garip adam yüzleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bende bunlar türkçeye nasıl çevrilir diye düşünüyordum. iyi oldu bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Sam said: asker lafı chp'ye oturtunca paticik: http://media.ign.com/games/image/article/738/738102/gaijin4koma_peersblog_1200684654.jpg asker lafı akp'ye oturtunca paticik: http://media.ign.com/games/image/article/738/738102/gaijin4koma2_peersblog_1200684608.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Askere laf oturtulması neden herkesi bu kadar memnun ediyor onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 açıklayın -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar