Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 mallık değil abi cuma akşamı taksime gittim. geri eve dönerim diye planlarken plansız bi şekilde kaanlara geldim. o yüzdende eşyalarım yoktu yanıma. en baştan bilsem buraya gelicemi çanta falan getirirdim. /kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 hep de aynı yalan ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 gelcem diyom olm ne yalanı geçicem sabah sarıyere alıcam malzemeleri gelicem satmak istesem satıcam derim gelmiyom derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ızlemeye gelebılırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 lucifel(k)-scheriff-kermit-mulgear-khelben-fde-pha-larry kaspar(k)-cava-fizban-sertac-tolga-dracos-holy-benhur böle kurdum bi bakın siz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Bizim defansta kim durucak benden başka sorusunu sormak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Ama cevaptan korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 holy çıktı lethe girdi ben de saygınla benhurun yerini değiştirdim lucifel(k)-scheriff-kermit-mulgear-khelben-fde-benhur-larry kaspar(k)-cava-fizban-sertac-tolga-dracos-wish-pha bu nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 lethe kimdi emrah niye gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 msn nickini yazmışım emrahın kafa gitmiş ahaha ayılamadım hala=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ben de dün cok ictik biz emir güneybile yoldan cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 olm adamı içire içire göt göbek bağlatmışınız lan forma sokun çocuğu ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 cavanagh said: msn nickini yazmışım emrahın kafa gitmiş ahaha ayılamadım hala=p Lan diyorum Uğur mu oynuycak aheuaehaeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 hepiniz ibnesiniz bi ayakkabı ayarlamadınız ben şimdi göztepeden sarıyere yola çıkıyorum. yaık değilmi lan bana. sonra tekrar dönücem. hayinler /kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ahah=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 kaç numara gyiyon gökalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 adam başkan beyler HALLETTİ ADAM netrobüs durağında tuttu ensemden " sen nereye gidiyon çocuğum " dedi abi falan derken vurdu kafama otur lan yerine getiriyorum ben sana ayakkabı diye beni yormadı resmen asjdgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Adam babacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Pha said: cavanagh said: msn nickini yazmışım emrahın kafa gitmiş ahaha ayılamadım hala=p Lan diyorum Uğur mu oynuycak aheuaehaeulol aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 lucifel(k)-scheriff-kermit-mulgear-khelben-fde-benhur-larry kaspar(k)-cava-fizban-sertac-shagrath-dracos-wish-pha tolga out shagrath in öncüyle görkemi bizim takıma koydum değişmeli geçerler kaleye diye kendileri karar verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 tolga niye çıktı ya olmadı bu hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Bence görkem bizim daimi kaleci olsun, öncüyü karşıya verelim. Adamlar kötü yani. Geçen haftanın aynısı olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Evet Mulgear'ı alabilirsiniz mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 lucifel(k)- benhur-mulgear-khelben scheriff kermit-larry fde kaspar(k) shagrath-dracos-fizban wish-cava sertac-pha Karşı takımda cem ile pas alıp verebilecek adamlar çok kısıtlı. Çok top kaybı yapar kermit ve larry. Gerçi bizim takımın savunması da öyle aman aman çalışkan değil. Sertaç ve pha zaten gelmezler, cava yorulur yaşlı adam. Seren bi gider bi gelir. Benle görkem yine savunmacı mı olcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Güzel ya takımlar. Biz de öyle güçlü falan değiliz. Ortasaha forvet arası bağlar çok güçlü değil bizde de. Bakalım görcez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar