adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 şuan geçici olarak salondan hacılamış olduğum yemek takımının koltuğuna oturuyorum acil olarak kendime rahat güzel bişey almam lazım öncesinde de dandik bi koltuğum vardı belimi ağrıtıp duruyodu tavsiye edin patiler tavsiye edin tavsiye sünnettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ikea - markus kilidi milidi var işte film izlerken şezlong muamelesi yapabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bir de bu kadkıöy balık pazarının orada brillo mrillo marka şeyler satıuyorlar SAKIN ALMA o sandalyelerin bir diğer adı da "hadş kalk git" sandalyesiymiş resmen ilk başta iyi gelip uzun süre sonubnda belini kıran sandalyeymiş.. hatta ünal-iş yada bürosit in büyük dükkanlarına git bütün sandalyeleri dene rahat ettiğini al ve paraya kıy.. böyle günde min 5 saat kıçın yapışıyorsa verd iğin paraya değdiğini göreceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bunu hayvan gibi bi tane topii vardı edit: konuyu açan adamın biriymiş, ayrıca not yazasım geldi; ps: arama yapmadan konu açmasa LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 sürekli masa başındayım pc olsun yemek yemek olsun tv olsun hepsi aynı yerde oda da bi tek yatağa geçiyorum extra olarak bide benim masa biraz büyük duvar boyu kadar aslında biraz daha böyle divan tarzı bişey arıyorum :D divan değil tabi tam olarak bu romalı amcaların uzandığı aparatlar oluyo ya tek bi tarafı kolçaklı divan tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 olm bi dışarı falan çık lan :( oha üzüldüm şimdi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 az önce dynuna attım öm.o yakın zamanda almıştı güzel bi koltuk, 120 lira civarı.güzeldi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 zipzip said: az önce dynuna attım öm.o yakın zamanda almıştı güzel bi koltuk, 120 lira civarı.güzeldi o. evet. mesajın içeriğini de merak etmedik desek yalan olur. en azından koltuun adı resmi falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 aramaya inanalım beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Dragonmax said: evet. mesajın içeriğini de merak etmedik desek yalan olur. en azından koltuun adı resmi falan :) cevap gelmesini bekliyorum işte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 http://www.nurus.com/ biraz pahalı ama rahattırlar eminim kullanmadım ama çok param olunca edinicem bi tanecik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 kilona göre birşey almaya dikkat et özellikle poponu belini rahat ettiricek bişi bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 BabacumMostors said: ikea - markus kilidi milidi var işte film izlerken şezlong muamelesi yapabiliyorsun çok para bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ucuzu bel ağrıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 120 liralık koltuğu koy görelim bi merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ucuz bişey almam paraya kıyıcam abi sonra belim tutuluyo hep ayrıca geniş bişey lazım dediğim gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 paraya kıyıcaksan al tabi.oturdum bugun o koltuğa da kalkasım gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 http://www.rdesign.com.tr/calisma-koltuklari/airmesh-/ denedim baya rahat, tasininca ben de kendime aynisindan alicam fiyatini bilmiyorum.. ogrenirsen yazar misin =) rdesign markasi anlayacagin uzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bu arkası hamak gibi olan sandalyeler genelde iyi çıkıyor derilerde ben bildiğin zorlanıyorum :P bir de bel desteği varsa tadından yenmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 arkası da havalandırmalı.rahatlığına diyecek yok.eğimini falan istediğin gibi ayarlıyosun emme 320 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bir de cidden en az 5 saatiniz geiyorsa o koltuğun üstünde ileride bel problemlerinden doktora para vermktense tedavi masrafına girmejktense adam gibi bir koltuk alın 10-12 takside bağlayın rahat edin.. zamanında plastik sandalye de kullandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 hani işin ileriki yılalrına baktığnda o 320 lira koymuyor işte adam.. ortopediste gidiyorsun "disk kayması" diyor sıçtığının resmi oluyor.. değer mi yani 150-200 daha verip adam gibi sandalye almak yerine doktorlara taşınmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bende ikeadan aldığım arkası ince ve fileli olan koltuk var, rahatsız abi. belim boşta kalıyor yastık falan koymak zorunda kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 abi evet o modeli de biliyorum.. zaten fileli ve bel desteği olan tek bir model var, ben psikopat gibi gidip her sandalyede en az bi 20 dakika geçirdim sanırsam, yanımdakiler isyanları oynadı ehe ama pişman değilim iyiki aceleye getirmemişim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar