Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayar koltuğu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şuan geçici olarak salondan hacılamış olduğum yemek takımının koltuğuna oturuyorum acil olarak kendime rahat güzel bişey almam lazım
öncesinde de dandik bi koltuğum vardı belimi ağrıtıp duruyodu
tavsiye edin patiler
tavsiye edin
tavsiye sünnettir
Mesaj tarihi:
bir de bu kadkıöy balık pazarının orada brillo mrillo marka şeyler satıuyorlar SAKIN ALMA o sandalyelerin bir diğer adı da "hadş kalk git" sandalyesiymiş resmen ilk başta iyi gelip uzun süre sonubnda belini kıran sandalyeymiş..

hatta ünal-iş yada bürosit in büyük dükkanlarına git bütün sandalyeleri dene rahat ettiğini al ve paraya kıy.. böyle günde min 5 saat kıçın yapışıyorsa verd
iğin paraya değdiğini göreceksin
Mesaj tarihi:
sürekli masa başındayım
pc olsun yemek yemek olsun tv olsun hepsi aynı yerde oda da bi tek yatağa geçiyorum extra olarak
bide benim masa biraz büyük duvar boyu kadar
aslında biraz daha böyle
divan tarzı bişey arıyorum :D
divan değil tabi tam olarak
bu romalı amcaların uzandığı aparatlar oluyo ya tek bi tarafı kolçaklı divan tarzı
Mesaj tarihi:
zipzip said:

az önce dynuna attım öm.o yakın zamanda almıştı güzel bi koltuk, 120 lira civarı.güzeldi o.

evet. mesajın içeriğini de merak etmedik desek yalan olur. en azından koltuun adı resmi falan :)
Mesaj tarihi:
http://www.rdesign.com.tr/calisma-koltuklari/airmesh-/

denedim baya rahat, tasininca ben de kendime aynisindan alicam

fiyatini bilmiyorum.. ogrenirsen yazar misin =)

rdesign markasi anlayacagin uzere
Mesaj tarihi:
bir de cidden en az 5 saatiniz geiyorsa o koltuğun üstünde ileride bel problemlerinden doktora para vermktense tedavi masrafına girmejktense adam gibi bir koltuk alın 10-12 takside bağlayın rahat edin.. zamanında plastik sandalye de kullandık
Mesaj tarihi:
hani işin ileriki yılalrına baktığnda o 320 lira koymuyor işte adam.. ortopediste gidiyorsun "disk kayması" diyor sıçtığının resmi oluyor.. değer mi yani 150-200 daha verip adam gibi sandalye almak yerine doktorlara taşınmaya
Mesaj tarihi:
abi evet o modeli de biliyorum.. zaten fileli ve bel desteği olan tek bir model var, ben psikopat gibi gidip her sandalyede en az bi 20 dakika geçirdim sanırsam, yanımdakiler isyanları oynadı ehe ama pişman değilim iyiki aceleye getirmemişim diyorum
  • Yeni Oluştur...