mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bugun hot pursuit oynuyodum çok dandik oldugunu farkettim (most wantedla karşılaştırınca) sorıyım dedim patiye de hangisi favori nfs oyununuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 en son most wanted oynamistim. en iyisi de oydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 nfs2 ve eski hot pursuit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 NFS karatay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Porsche Unleased. Üzerine araba yarışı yok daha, bence. 2000 yılında şu anki araba yarışlarının yapamadığı kadar iyi fizik motoru vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 açık ara unleashed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 porsche en iyi idi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 SoulCube said: NFS karatay /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Need for Speed 4: High Stakes neden yok, favorim 2 SE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 kesin biri atlıyıcak DIRT EZER filan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 dirt değil de grid ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Need For Speed 4 : High Stakes açık arayla en iyi buydu. gameplay http://www.youtube.com/watch?v=Huu3ZM9dPqo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 high stakes tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ankette yok diye sırf marjinallik olsun diye high stakes falan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 nfs 2 SE eksik, en sevdiğim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Silphatos said: nfs 2 SE eksik, en sevdiğim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 most wanted acayip iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Silphatos said: nfs 2 SE eksik, en sevdiğim o. Bu. Hiz olayini baya baya hissettiriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Hot Pursuit 1 ve Most Wanted. Porsche Unleashed de sürüş keyfi olarak ayrı bir yere sahiptir.. Son 5 oyunu oynamadım zati neler çıkmış böle abuv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 müzikleri, arabaları, hatta menüsüyle bile süperdi 2SE, gerçi nfs2 ile pek farkı da olmayabilir onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 nfs2se eksik değil, nfs2 ile aynı bişi, sadece bir iki araba pist felan eklemişlerdi, "ek paket" gibi. aynı sayıyoruz o yüzden. nfs2 kadar iyi nfs çıkmadı benim gözümde. zarar gören araba istemiyorum ben. dandirik tofaşla da yarışmak istemiyorum. polisler tarafından kovalanmak istemiyorum. ama supercar kullanmak istiyorum, prototip kullanmak istiyorum, şehir trafiği içinde 300'e 400'e basmak istiyorum. böyle bir oyun yapsınlar. tamam underground da iyiydi de yeter artık ıvır zıvırlarla uğraşmak sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 nfs:se ilk bilg oyunlarımdan biri. lambo ve ferrari vardı, bir de oval pist, baska pek bisey hatırlamıyorum :) edit: sanki bir de 3 parçadan olusan sprint tarzı, orman içinden geçen bi pistler yollar vardı. çok hoşlardı zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 thats what im talking about edit: aha bu da orman ici yollar dedigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Bendende NFS 2. Oyunu düşündümde ne izlerdim o ara videoları falan, bütün arabaların kendi videosu vardı. Mclaren'la Jaguar'ı çok seviodum, yapraklar falan uçuşuyordu. Ne izlerdim lan :( Edit : Ahanda buldum. http://www.youtube.com/watch?v=W_p4BYHajAs O değilde Ferrari F50 videosu da şahaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 NFS2se'dir ya en iyisi. Kazalarıda inanılmaz zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar