cnpp Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 http://www.evenews24.com/2011/02/03/pandemic-heist-pandemic-legion-robbed-like-its-going-out-of-style/ Yukardaki yazınında belirttiği gibi Pandemic Legion üyelerinden biri olan "Saint Schala" "Sniggerdly [SNIGG]" tarafından soyuldu.Bildiğim kadarıyla bu eve tarihinden yapılmış en büyük vurgun. Dedikoduya göre Saint Schala alliance ının NC ye karşı yürüttüğü operasyonlardan rahatsızlık duyuyordu.Son zamanlarda Pandemic'in IT den aldığı contract da bunun üzerine tuz biber olunca böyle birşey yapmaya karar verdi.PL içinde IT den alınan yeni contractın üyeler içinde bir huzursuzluğa neden olduğu zaten biliniyordu.Dedikoduya göre çalınan itemler: 21 thanatos 32 moros 13 nag 12 phoenix 36 revs 33 broads 25 devoter 13 onyx 13 phobos 51 basi 70 guardians 71 scimi Birkaç tane heavy dictor Ve yaklaşık 80 milyar isk Evenews'e göre çalınan itemler biraz abartılmış ve onlara göre: 2 thanatos 12 moros 3 nag 2 phoenix 16 revs 3 broads 5 devoter 3 onyx 3 phobos 21 basi 30 guardians 11 scimi Ve sayısı kesin olmayan heavy dictor 40-60 milyar isk Ayrıca eveforumlarında dolaşan fotoğrafda yorumlarınıza açık,
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ya ben eve online oynamıyorum ama arada sırada haberlerini görüyorum "şöyle soyuldu böyle soyuldu vs." diye. Nasıl oluyor ki bu işler. Kişiye özel şeyleri cepleyemezler herhalde. Guild'in ortak kullanması için çeşitli mallar var millette onları lootlayıp guildden falan mı çıkıyor?
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
cnpp Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Redeagle said: Ya ben eve online oynamıyorum ama arada sırada haberlerini görüyorum "şöyle soyuldu böyle soyuldu vs." diye. Nasıl oluyor ki bu işler. Kişiye özel şeyleri cepleyemezler herhalde. Guild'in ortak kullanması için çeşitli mallar var millette onları lootlayıp guildden falan mı çıkıyor? Yani tabiki bütün üyelerine açık değil corp kasaları, corpda bir isim yer edinmiş insanlar tarafından yapılıyor yani director diplomat vb gibi, bu arada resmi olarak 350(milyon) in yaklaşık 14 dolara(yanlış hatırlamıyorsam) denk geldiğini hatırlatmak isterim:D siz düşünün geri kalanını(yaklaşık 100 milyarlık soygun)
capul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ben guildimde bi adama böyle soygun imkanı verirsem adresini ve kimlik fotokopisini alırım önce be :D
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 hakketen almadan once antlasma fln yapmali noterli moterli ciddi ciddi.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 4000 dolar falan değil mi? o kadar da değil yani.
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 gidin gerçek hayatta başarılı olun la
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 sipeyskeyk said: 4000 dolar falan değil mi? o kadar da değil yani. Evet o kadar ediyor hemen hemen ben 3 yil kadar once 3bin tlye yakin kazanc saglayabildim karakter satip TL ye cevirerek :) Eve'in slogani bu zaten; Universe is yours :)
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 4k doları cebinden çıkarıp veren vardır anında ya, o kadar büyük bir vurgun değilmiş. ama eve haberlerine oynamasam bile ben de hastayım, entrikalar falan filan.
tradermax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Bu arada düzeltme yapayım: eve tarihinin en büyük hırsızlığı Eve Bank üzerinden yapılan hırsızlıktır. 790b'lik vurgun yapıldı ve sadece eve forumları değil, çeşitli gazetelerin teknoloji haberleri kategorisinde ve teknoloji forumlarında "en büyük online scam" olarak da yayınlandı. Hırsızlığı yapan eleman açıklama yaptı sonradan: "mortgage borcum vardı onu ödedim. Paraya ihtiyacım vardı" :) http://video.google.com/videoplay?docid=-1993624284569945666# bu ada adamın itiraf videosu :)
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 tradermax said: ben yapmadım :) Ozaman kesin Erhan'dır...
RiddicGun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Pandemic kontağı kapatıp bıraksın bu işi :)
Öne çıkan mesajlar