Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pandemic Legion Soyuldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

http://www.evenews24.com/2011/02/03/pandemic-heist-pandemic-legion-robbed-like-its-going-out-of-style/

Yukardaki yazınında belirttiği gibi Pandemic Legion üyelerinden biri olan "Saint Schala" "Sniggerdly [SNIGG]" tarafından soyuldu.Bildiğim kadarıyla bu eve tarihinden yapılmış en büyük vurgun.

Dedikoduya göre Saint Schala alliance ının NC ye karşı yürüttüğü operasyonlardan rahatsızlık duyuyordu.Son zamanlarda Pandemic'in IT den aldığı contract da bunun üzerine tuz biber olunca böyle birşey yapmaya karar verdi.PL içinde IT den alınan yeni contractın üyeler içinde bir huzursuzluğa neden olduğu zaten biliniyordu.Dedikoduya göre çalınan itemler:

21 thanatos
32 moros
13 nag
12 phoenix
36 revs
33 broads
25 devoter
13 onyx
13 phobos
51 basi
70 guardians
71 scimi
Birkaç tane heavy dictor
Ve yaklaşık 80 milyar isk

Evenews'e göre çalınan itemler biraz abartılmış ve onlara göre:

2 thanatos
12 moros
3 nag
2 phoenix
16 revs
3 broads
5 devoter
3 onyx
3 phobos
21 basi
30 guardians
11 scimi
Ve sayısı kesin olmayan heavy dictor
40-60 milyar isk

Ayrıca eveforumlarında dolaşan fotoğrafda yorumlarınıza açık,

Mesaj tarihi:
Ya ben eve online oynamıyorum ama arada sırada haberlerini görüyorum "şöyle soyuldu böyle soyuldu vs." diye. Nasıl oluyor ki bu işler. Kişiye özel şeyleri cepleyemezler herhalde. Guild'in ortak kullanması için çeşitli mallar var millette onları lootlayıp guildden falan mı çıkıyor?
Mesaj tarihi:
Redeagle said:

Ya ben eve online oynamıyorum ama arada sırada haberlerini görüyorum "şöyle soyuldu böyle soyuldu vs." diye. Nasıl oluyor ki bu işler. Kişiye özel şeyleri cepleyemezler herhalde. Guild'in ortak kullanması için çeşitli mallar var millette onları lootlayıp guildden falan mı çıkıyor?

Yani tabiki bütün üyelerine açık değil corp kasaları, corpda bir isim yer edinmiş insanlar tarafından yapılıyor yani director diplomat vb gibi, bu arada resmi olarak 350(milyon) in yaklaşık 14 dolara(yanlış hatırlamıyorsam) denk geldiğini hatırlatmak isterim:D siz düşünün geri kalanını(yaklaşık 100 milyarlık soygun)
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

4000 dolar falan değil mi? o kadar da değil yani.

Evet o kadar ediyor hemen hemen ben 3 yil kadar once 3bin tlye yakin kazanc saglayabildim karakter satip TL ye cevirerek :)

Eve'in slogani bu zaten;
Universe is yours :)
Mesaj tarihi:
Bu arada düzeltme yapayım: eve tarihinin en büyük hırsızlığı Eve Bank üzerinden yapılan hırsızlıktır. 790b'lik vurgun yapıldı ve sadece eve forumları değil, çeşitli gazetelerin teknoloji haberleri kategorisinde ve teknoloji forumlarında "en büyük online scam" olarak da yayınlandı.

Hırsızlığı yapan eleman açıklama yaptı sonradan: "mortgage borcum vardı onu ödedim. Paraya ihtiyacım vardı" :)

http://video.google.com/videoplay?docid=-1993624284569945666#

bu ada adamın itiraf videosu :)
  • Yeni Oluştur...