Subroutine Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 said: “Beyn.org” adlı kendi blog sayfasında çeşitli yazılar kaleme alan üniversite öğrencisi Barış Ünver (22) referandum sürecinde AKP ve açılımı eleştiren bir yazı kaleme aldı. Başbakan Tayyip Erdoğan’ın meydanlarda söylediği “CHP, MHP terör örgütüyle ruh üçüzü oldu” sözlerine atıfta bulunan Ünver, Abdullah Öcalan’ın devlet ile olan temasının da değerlendirildiği yazıda Erdoğan ile aynı kelimeler kullanılarak, “Erdoğan da Öcalan ile ruh ikizi oldu” dedi. Etrafta yazdığınız yazılara dikkat edin gençler anında adamı indiriyolar aşağı görüyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ben goldbaren'i şikayet ettim zaten, alıcaklar içeri. haxball'da bi rakibim silinsin diye hacı evinin önüne mühimmat gömdürdüm, lazım olunca kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Subroutine said: said: “Erdoğan da Öcalan ile ruh ikizi oldu” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 dava acildiysa ucuz yirtmis, sabah kalktiginda masaustunde darbe.doc da bulabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 abi o durumlar kötü yazmamak lazım yazmayın apolitik olun.. lan gene dilimi tutamadım.. darn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 beni bu ülkeden bıktırtanlardan bıktım arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ruhüçüzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Bu tip haberler çok fena korkutuyor beni. İçinde yaşadığımız ulke çok acayip bi halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 dasaaa hükümet yanlısı paticik cumhuriyetinde üst düzey görevler verildi hatta kendisine. arkadaşlar açıklıyorum, yer yerinden oynayacak!!! http://img714.imageshack.us/img714/644/darbey.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 abi şaka maka balyozdaki krokilerin şu üsttekinden farkı yok. g.te gelmeyelim bakın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ben akp'denim kurtarırım hacı, kroki içindekiler düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 abi çok güldüm ama gizledim evet.. lan pilan yapma olm pilan! gerçi çok tırt bi çizim olmuş ama yine de gizledim.. ahuaha çok saçma yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 AHAHAHAHAHAASFDASDSADas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bişi derlerse hepsi sigle nin hayalgücü olm diyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 korkunun boyutuna bak lol şaka maka geldiğimiz hale bakınca. şu resim bile gizle gereksinimi duyuyoruz. kendi adıma da c:darbe2011images içine atsaydın karışıklık olmasın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 aslında kaydetmedim bile!! O_O arayan olursa sigle'nin hartdiksinde çıksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 vay oklar birden bana döndü ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Şaka maka ülke iyice boktan bir yer haline geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ben ciddi ciddi tırsıyorum bi haber okumak için birşey yapmak için sitelere girdiğimde. yarın öbür gün sempatizan, terörist diye falan alırlar içeri. bak sen bu sitelere girmişsin, burdan alışveriş yapmışsın buraya üyeliğin var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Abi bu çocuk bizim lisede yatılıydı bir ara. Bizim arkadaşlar bunu ezerek (laf ile) bayıltmayı başarmıştı. Daha tonla hikaye var ama dün de Tayyip'in dava açtığını duyunca gülmekten ölüyorduk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Lafla bayıltmak nasıl oluyo lan aHAHASfdasfgsdgsd abi bi an düşündüm de böyle 10 tane trollface etrafında adamın, PROBLEM? PROBLEM? PROBLEM? diye diye bu hale hetirip bayıltıyorlar; http://www.alanhodges.com/themorallaw/images/random/fuuu.jpg ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 "Problem?" değil de bizim arkadaşlar "Barış kaç karış?" lafı ile bayıltmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Çok boş bi herif beyn.org'un yazarı ya, bi kaç sefer baktım, bayaa saçma sapan bi blog yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ben bu herifi seneler öncesinden doctus'tan tanıyordum öyle saçma sapan bi blogu vardı sabah kalktım, çişimi yaptım tadında yazılar yazardı. Şimdi baktım hiç değişmemiş yine aynı. asdas LAFLA BAYILTMAK NE LAN AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Bu adamı bir ara blogcular, twitter/friendfeed ahalisi falan aforoz etmişti. Pucca'nın kimliğini ifşa ettiğidnen dolayı sanırım. Ben de uzaktan izlemiştim olan biteni. Ama öyle böyle değil baya gitmişlerdi üzerine. Öyle lafla bayılan biri olmasına üzüldüm. Dayanıklı ve becerikli biridir ve mahkemenin altından güzelce kalkar umarım. Sonra önü açılır gibi geldi bi de zaten. Muhalif yazı yazabiliyor felan bi de tayip'e karşı mahkeme kazanmış. Girerdi bi dergiye gasteye. Olmadı blogundan 3-5 kuruş kazansın. Bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar