benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 uzun zamandır kaspersky 7 kullanıyordum ama win7 desteklemiyormuş.kaspersky 2011 kursam çok mu yavaş olur.başka anti-virüs önerileriniz var mı
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 http://www.blogsdna.com/wp-content/uploads/2010/12/microsoft-security-essentials.jpg
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 SeaGle said: http://www.blogsdna.com/wp-content/uploads/2010/12/microsoft-security-essentials.jpg
NoOb Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 MSE fena değil de geçen silip avg 2011 yükledim. zibilyon tane tracking cookies buldu. tabi beleş antivirus için SeaGle said: http://www.blogsdna.com/wp-content/uploads/2010/12/microsoft-security-essentials.jpg
Süslü Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 avira+comodo firewall ikisininde bedava sürümlerini yükle tam koruma sağlar
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ucretsiz bakiyorsan kesinlikle avast. ucretsiz olanlarin alayini kullandim, aralarinda en sik update edilen, en cok ise yarayan avast
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Avira Professional + Comodo Firewall İkiside cookie falan tarama yapıyor, ilginç şekilde bazı dosyaları da comodo uyarıyor. Zaten antivir işini sürekli yapıyor. İkiside bedava ( Antivir ücretli ama promosyon koduyla illa bedavaya 6 ay sürüm bulursun )
benjani Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 teşekkürler arkadaşlar.kaspersky kurmaya karar verdim
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 norton 360 demeye gelmiştim ama geç kaldık galiba
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 mikrosoft kullanıyorum diyecektim ama geçmiş olsun
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Kaspersky son bir kaç update içinde veritabanlarının canına okudu herkesin. Delirdim resmen. Update proccess esnasında hatalı bir işlemden dolayı yepis yeni windowsun canına okudu... Helpdesk sadece BP gibi yavan bir "sorry" ile yetindi. Yenilemedim subscribe'ımı. Gittim Norton aldım. Mis şimdilik...
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 yıllardır avast kullanıyorum da, mse ile kıyaslayabilecek kimse var mı? memnunum esasen ama mse daha iyiyse ona geçebilirim.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 vaperon said: Kaspersky son bir kaç update içinde veritabanlarının canına okudu herkesin. Delirdim resmen. Update proccess esnasında hatalı bir işlemden dolayı yepis yeni windowsun canına okudu.. 2004'ün mü ne source code'larını çaldırmışlardı. önemli kısımları değiştiryor ya da yeniden yazıyorlardı gibi bişi anımsıyorum sanırım.. search etmedim şimdi emin değilim gerçi
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Bilmiyorum da ciddi anlamda kitledi makineyi... Açtığında ilk 3-5 dk normal çalışırken makine, 5. dakika sonunda disk üzerinde ne yazıp okuyorsa artık, başlat bile 1dk'da açılıyordu... Deaktif etmek 10dk falan sürüyor, deaktif olduğunda bilgisayar yine mis. Dedim vardır birşey uninstall edip yine yükleyeyim, update ettim yine aynı halt. 1 hafta updatesiz takıldım. 1 hafta sonrasında düzelttiler işi. Tekrar auto update'e çevirdim, 2 gün sonra yine sıçtılar içine... Bu sefer ne yaptıysa boot bölümünün canına okudu. Kurtarma yaptım, yine aynı şeyi yapınca sildim... Ya kardeşim yeni bir update çıktığında denersin, test makinelerin vardır, yüklersin. Ama müşteriye bunun yapılması... son 688 gün iyiydi. Support ticketde de saçmaladıklarında yeter dedirttiler. Bu da işin aslı. Pc en lazım olduğu zamanda işimden gücümden kaldım... O da ayrı hikaye...
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 nedense kasperskyden pek memnunum. soylenenin aksine bir yava$lama hissetmiyorum. laptopta security essentials fena deil. ama bedava kaspersky kullanmak varken, onu da bilemiyorum. netbookta bile vardi yani, oyle bi yava$ligi da yok. belki ssd var diyedir.
Öne çıkan mesajlar