Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=178392538869375&oid=197177969456&comments sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bu kabız olayıyla ilgili de mor ve ötesi'nin bir şarkısına klip çeken bi eleman vardı o video çok iyidi esas bulana +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 abi arkadaşımın gözleri doldu bu videoyu izlerken. ben de hayatımda gülmediğim kadar güldüm lan fdsafdsahfdsau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 yav said: bu kabız olayıyla ilgili de mor ve ötesi'nin bir şarkısına klip çeken bi eleman vardı o video çok iyidi esas bulana +rep o değil de bi ilhan irem vardı, noldu ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Otopsi videosu izlesem bu kadar iğrenmezdim diyen elemana katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 abi adam neden random sıçıyo onu anlamadım ben. bi köşeye sıç dur derli toplu derdin ne bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 komik değil. drama hatta resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 en büyük muamma o gömleği tekrar giymesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 adam kafayı yemiş tabi sonlara doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 -alatariel- said: komik değil. drama hatta resmen. kurgudur umarım?? ? . . 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 yazık lan :( ölmüş mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ölmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 yav said: bu kabız olayıyla ilgili de mor ve ötesi'nin bir şarkısına klip çeken bi eleman vardı o video çok iyidi esas bulana +rep bizim forumdan sir o bi yerde wardir linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 bu gerçek değil büyük ihtimal. çünkü lüks bir yer gibi gözüküyor orası o asansürü bırak +20 saati 2 saatte yaparlar hemen. o boku da muhtemelen cebine poşetle koydugu ona benzer bişeyle attı oraya. hızlı ilerliyor görüntü takip edilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Gerçek olamayacak kadar acıklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 moncici said: abi arkadaşımın gözleri doldu bu videoyu izlerken. ben de hayatımda gülmediğim kadar güldüm lan fdsafdsahfdsau. lan ev arkadaşımla aynı durumu yaşadık, ben güldüm hayvan gibi o böyle bildiğin üzüldü falan. ashdashdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 yav said: bu kabız olayıyla ilgili de mor ve ötesi'nin bir şarkısına klip çeken bi eleman vardı o video çok iyidi esas bulana +rep http://www.youtube.com/watch?v=Eye-KVY3kFY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Abi orda bi insan can çekişiyor siz gülüyosunuz lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 şaka maka sanırım en büyük korkum bu yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Fake yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 feyk meyk valla insan o durumda sahiden kalsa napar etrafa zıçar doğal olarak oturur bir de rezilliğine ağlar. cırcır fena bir şey vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar