horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 diyoruz. doom günüymüş adamcaazın. holey![signature][hline]your sight is a weakness...
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 sankim semin doğum gününü pörtletmiştik biz daha önce[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 aradım bulamadım. eşşek olabilirim.[signature][hline]your sight is a weakness...
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=86930 sankim buydu[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 sam bugunun dogum gunun oldugunu soyleseydin turnuvayi bugun yapardik seni de birinci ... :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 doom day kutluyoz da adamın msjı yok halen:)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
WhiteDagger Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 İİki dodun , iiki aramizdasin.....Allahtan uzun ve mutlu yillar dilerim yasayacagin....[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 doom günün kutlu olsun:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 var var mesajım da 15 dk'lık ünlü olma konsepti gereği ikinci sayfanın diplerine doğru yol alıyor kendisi.. :) tekrardan sağolun, varolun.. ;) ekmek bulamayanlara ikramımız olsun.. 8-) ekleme: ulan nasıl bi gülüş bu.. çözünürlüğü ve kaliteyi yarıya düşürdük gene angutumtrak durmuşum. yuh bana, yuhlar bana..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole.[Bu mesaj Sam tarafından 01 Eylül 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nice senelere sam , dogum gunun kutlu olsun[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Nice senelere Sam =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 dogum günün kutlu olsun Sam! nice senelere..[signature][hline]i love this game! tractor pulling
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bir kişinin doğum gününü aynı günde iki kez kutlamam. peheey
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 hani içkiler? gerici misin yoksa sam? :P[signature][hline]your sight is a weakness...
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 işte meyve suları işte meşrubat, neyinize yetmiyor azizim?[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. mayfer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 oo iyiki doğdun. aman da hanimiş kocaman olmuş. hadi nice yıllara.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? StRencher Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 İyiki Doğdun Sam :tebrikz:[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel kiddo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 tekrar iyiki doğdun sam. sanırım bi önceki yanıltıcı sancıydı onu kutladık eheh[signature][hline]I dream of sweet dreams. I need to sleep. I just want to sleeeeeeeep.. -Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Teknodermafasikülastik ayran magnifallkompressörleri çalıştırın. Yiğidime kendi sinyallerimle ayran yapcam Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 e tekrar iyi ki doğ bari[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 mutlu yillar[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 kutlu ve mutlu olsun St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 mutluy yıllar çuval dolusu dostluklar :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Tekrar kutlu olsun..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 tekrardan nice yıllara :)[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 kutlu olsun efenim Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/537762-ii-ki-do%25c3%25b0dun-sam-hemen-artizlik-yapyyon/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı ii ki doğdun sam. hemen artizlik yapıyon. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 oo iyiki doğdun. aman da hanimiş kocaman olmuş. hadi nice yıllara.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 İyiki Doğdun Sam :tebrikz:[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 tekrar iyiki doğdun sam. sanırım bi önceki yanıltıcı sancıydı onu kutladık eheh[signature][hline]I dream of sweet dreams. I need to sleep. I just want to sleeeeeeeep.. -Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Teknodermafasikülastik ayran magnifallkompressörleri çalıştırın. Yiğidime kendi sinyallerimle ayran yapcam
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 e tekrar iyi ki doğ bari[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 mutlu yillar[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 mutluy yıllar çuval dolusu dostluklar :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Tekrar kutlu olsun..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 tekrardan nice yıllara :)[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar
Öne çıkan mesajlar