Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ii ki doğdun sam. hemen artizlik yapıyon.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sankim semin
doğum gününü pörtletmiştik biz daha önce[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
sam bugunun dogum gunun oldugunu soyleseydin turnuvayi bugun yapardik seni de birinci ... :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:

var var mesajım da 15 dk'lık ünlü olma konsepti gereği ikinci sayfanın diplerine doğru yol alıyor kendisi.. :)

tekrardan sağolun, varolun.. ;)

ekmek bulamayanlara ikramımız olsun.. 8-)

ekleme: ulan nasıl bi gülüş bu.. çözünürlüğü ve kaliteyi yarıya düşürdük gene angutumtrak durmuşum. yuh bana, yuhlar bana..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.

[Bu mesaj Sam tarafından 01 Eylül 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
işte meyve suları işte meşrubat, neyinize yetmiyor azizim?[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
tekrar iyiki doğdun sam. sanırım bi önceki yanıltıcı sancıydı onu kutladık eheh[signature][hline]I dream of sweet dreams. I need to sleep. I just want to sleeeeeeeep..
-Houston. Bi sorunumuz var.
-Nedir yiğidim.
-Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum.
-Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Teknodermafasikülastik ayran magnifallkompressörleri çalıştırın. Yiğidime kendi sinyallerimle ayran yapcam
Mesaj tarihi:
Tekrar kutlu olsun..[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
  • Yeni Oluştur...