SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Facebookun yöneticilerinden birinin ayrılıp napsterın kurucusuyla ortak fikir kurarak kurdukları site imiş. arkadaşlık listesi max 50 kişiymiş. facebook gibi bir sosyal ağ yine ama daha farklı imiş. imiş diyorum çünkü siteye üye oldum ama nasıl kullanacağımı çözemedim. var mı kullanan? bir de google 100 milyon dölar teklif etmiş ver bana diye vermemiş sahibi falan. http://www.path.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 sırf ilerde trend olursa oho ben 2011 şubat'ında kaydolmuştum diyebilmek için üye oldumX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yayılması lazım ki arkadaslar uye olacak da, insanlar kullanacak da biz de oyle anlayacaz nasıl biseymis. su halde bi halta benzemiyor site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gfQ03VcOfuc reklam güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 AĞBİİİİİİ bi de türkiyede sansür var internette bissürü şey yasak bıktım lan video not avaible in your FUCKING country demesinden özet geçsenize videoyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 tanıtımını yapıyor. görsel güzelliğini gösteriyor. çok bişi yok. telefon numarası istiyor. kaydolmadım. şu gerizekalı sayfaların "özel bilginizi verin!!!" vampirliği yüzünden hiçbişeye bulaşmıyorm android app de yokmuş sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 facebook'tan ayrılan adam mı kurmus bilemem de google'ın 100m teklifi hic inandırıcı gelmedi. patlar bu site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yav said: sırf ilerde trend olursa oho ben 2011 şubat'ında kaydolmuştum diyebilmek için üye oldumX( hahaha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yav said: sırf ilerde trend olursa oho ben 2011 şubat'ında kaydolmuştum diyebilmek için üye oldumX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 fikir güzel aslında. ama insanlar göstermelik olanı daha çok sever. We are looking for an experienced mobile application developer who is skilled with Java and the Android SDK and loves beautiful design and attention to detail. http://www.youtube.com/watch?v=jJKM5I2lFgs&feature=related ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hemen üye oluyorum. edit: salak gibi atladım hemen bir de tel no verdim. allahım sen insanı gaza getirme ya reppim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Bayaa önce duymuştum, burak bayburtlu yazmıştı sanırım twitterda. Valla mantıklı aslında. Facebook'un suyu çıktı çünkü, 2 muhabbet ettiklerimizi ekliyoruz, 50 sınırlaması çok mantıklı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 tel numarasını sallasak olmuyo mu hacı ? edik: oluyomuş. ne diye tel numarası verdiniz ki. sallayın gitsin sdfg yukardaki sebepten ben de üye oldum. ne işe yarayacaksa bakalım. hiç bişe yok şu an sitede galiba. çözen olursa beri gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 kozalak said: tel numarasını sallasak olmuyo mu hacı ? ben salladım oldu. ama siteden birşey anlamadım orası ayrı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25178979/ 100 melyon dolar haberi doğru görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 olm ben tel nomu verdim lan bok gibi site zaten hiçbişi anlamadım ben nerde durum güncellicem aşk cümleleri falan yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 sadece telefon için değil mi bu yahu ben öyle biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 tel için tabii.. hele bi android için gelsin. arkadaşlar hesap alsın.. o zaman belki üye oluruz işte. fikir güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 öyleyse direk yatar bende bu site sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 e niye burda didişiyorsunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bilmiyoduk ki sadece telefon için olduğunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi alan yetkilisi sensin.. didişenleri uyarman, ikaz etmen lazım ama.. böle olmaz ki.. yönetim istifra! yönetim istifra! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 SoulCube said: Facebookun yöneticilerinden birinin ayrılıp napsterın kurucusuyla ortak fikir kurarak kurdukları site imiş. arkadaşlık listesi max 50 kişiymiş. facebook gibi bir sosyal ağ yine ama daha farklı imiş. imiş diyorum çünkü siteye üye oldum ama nasıl kullanacağımı çözemedim. var mı kullanan?bir de google 100 milyon dölar teklif etmiş ver bana diye vermemiş sahibi falan. http://www.path.com bold lu kısım direkt şu karikatür olmuş yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 path.com/isim koşun alın birileri kapmadan. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 /bjk yi aldım:D belli mi olur gerekir fln:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar