GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Bugün okulumuzu AKP'liler çevreleyip sloganlar atarak, okulumuza tehdit ve küfür dolu telefonlar açarak Aziz Nesin'i defalarca haklı çıkartmaktan bıkmadıklarını kanıtladılar. Okula giriş çıkış 2 saat boyunca tehditler nedeniyle yapılamadı. yer: msm cihangir konunun çıktığı program: (edit neden olan program demeyim de konunun çıktığı program diyim) http://www.youtube.com/watch?v=yUk16zxwP6A http://www.youtube.com/watch?v=gfZL-wUYXDk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Neydi bir kelime vardı münferit mi ondan. Demokratik hakları ayrıca size küfür etmeleri hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 neden peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ileri demokrasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 protesto domokrotok hoktor rörör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 "sonun mübarek olsun tayyip" in zıttı bence, protesto etmiş çocuklar kendilerince. korkmayın bu kadar bişey yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 akpliler derken sadece muhafazakarları mı kastediyorsun yoksa bildiğin akp gençlik kollarını mı ? Bide gerekçeleri neydi böyle davranmakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 he bide protesto mu magandalık mı ? Yoksa taksimde hergün böyle şeyler yapıyoruz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 valla ortada soruşturma açılmış, uzaklaştırma almış, disiplin cezası almış bir prostocu yoksa sorun değil. çünkü akp'ye yönelik bir gösteri olsaydı bu %100 olacaktı bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 olitere said: akpliler derken sadece muhafazakarları mı kastediyorsun yoksa bildiğin akp gençlik kollarını mı ? Bide gerekçeleri neydi böyle davranmakta oha akp gençlik kolumu var :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 solcular protesto yapınca aktivist olur, akp li yapınca saldırgan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hadi madımak olayını da demokrasiyle meşrulaştıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Hiçbiriniz izlemedi videoları biliyorum. Başlığı açan da izlememiş, 20 dakka izledim okul baskınıyla ilgili bir kısım yok ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Okul baskınına sebep olan diyor, Müjdat Gezen'in yorumlarını beğenmemiş arkadaşlar. Ayrıca solcu protesto yaparsa suçlu olur, gözaltına alınır. AKP'li yaparsa doğal hakkı olur, bir şey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 sadece ilk paragrafı okumuştum olayı anlatıyorlar sandım sdf neyse komikti en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Napolyonn said: solcular protesto yapınca aktivist olur, akp li yapınca saldırgan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 program guzelmis, guldurdu, arada bayagi logical fallacyler var yalniz. protestoda hakli haksiz diye ayirmak bence dogru degil, haklaridir, yapmak isteyenler yapmissa yapmistir. Polisin en azindan orada birim bulundurup islerin kontrolden cikmasini engellemesi lazim telefon, internet vb yollarla kufur, tehdit edenleri polisin inceleyip ne olcude tehlike icerdigine bakmasi, onlem almasi lazim (yas, organize olma, sabika vs) atladigimiz birsey var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Napolyonn said: solcular protesto yapınca aktivist olur, akp li yapınca saldırgan. Kafalar ve gelismislik arasinda o kadar buyuk ucurum var demekki. Kaldi ki TKP gibi kafalar varken bu kadar geride kalabilmeniz inanilmaz bir basari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 neler oluyor böyle, neler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Müjdat da iyice bokunu çıkarıyor yanlız. Politik mizah, eyvallah da. Öküz gibi izlenen bi televizyonda söylüyorsun, ve evet terbiyesizlik ediyorsun. Akp mhp chp partisi (anlatım bozukluğu vardı ehüaheh) farketmez, herkesin dozajını kaçırmadan kullanması lazım dilini, yoksa yakışık almıyor. Sokakta biri birine aptal dese ayıplıyor insan, en azından ben ayıplıyorum. Kulağa hoş gelmiyor. Kaldı ki koskoca bi kanalda koca bi programda o lafı ima etmek, ne bileyim yakışmıyor koca koca adamların ağzına ya. Liseli esprisi olmuş abi. Şuu, bahçelinin altında "çok komik a ke" tadında yazı olan fotoğrafındaki gülüşü gibi bile güldürmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Videoda bir bölüm var müjdat gezenin aziz nesin'in sözünü tekrar ettiği neden olan o , star haberde müjdat gezende protesto var değil. Gösteriyi yapanlar da bildirilerinde AKP gençlik kolları olduklarını açıkladılar o yüzden akp dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Myshkin said: Hiçbiriniz izlemedi videoları biliyorum. Başlığı açan da izlememiş, 20 dakka izledim okul baskınıyla ilgili bir kısım yok ak Myshkin said: sadece ilk paragrafı okumuştum olayı anlatıyorlar sandım sdf neyse komikti en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 http://merhabaaydinlik.info/archives/14572 şu herhalde olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 insanları galeyana getiren kişi: http://www.youtube.com/watch?v=xJNBR2mSUr0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Ya anket sonuçlarında akp'nin oyları %50'ye dayanınca ona ithafen müjdat da "aziz nesin'e bakarsak %60 olması lazım sonuçların" falan gibi bi laf ediyor. Olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar