Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulumuz AKP'liler tarafından sarıldı


GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Bugün okulumuzu AKP'liler çevreleyip sloganlar atarak, okulumuza tehdit ve küfür dolu telefonlar açarak Aziz Nesin'i defalarca haklı çıkartmaktan bıkmadıklarını kanıtladılar. Okula giriş çıkış 2 saat boyunca tehditler nedeniyle yapılamadı.

yer: msm cihangir

konunun çıktığı program: (edit neden olan program demeyim de konunun çıktığı program diyim)

http://www.youtube.com/watch?v=yUk16zxwP6A

http://www.youtube.com/watch?v=gfZL-wUYXDk
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

program guzelmis, guldurdu, arada bayagi logical fallacyler var yalniz.

protestoda hakli haksiz diye ayirmak bence dogru degil, haklaridir, yapmak isteyenler yapmissa yapmistir. Polisin en azindan orada birim bulundurup islerin kontrolden cikmasini engellemesi lazim

telefon, internet vb yollarla kufur, tehdit edenleri polisin inceleyip ne olcude tehlike icerdigine bakmasi, onlem almasi lazim (yas, organize olma, sabika vs)

atladigimiz birsey var mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Müjdat da iyice bokunu çıkarıyor yanlız. Politik mizah, eyvallah da. Öküz gibi izlenen bi televizyonda söylüyorsun, ve evet terbiyesizlik ediyorsun. Akp mhp chp partisi (anlatım bozukluğu vardı ehüaheh) farketmez, herkesin dozajını kaçırmadan kullanması lazım dilini, yoksa yakışık almıyor.


Sokakta biri birine aptal dese ayıplıyor insan, en azından ben ayıplıyorum. Kulağa hoş gelmiyor. Kaldı ki koskoca bi kanalda koca bi programda o lafı ima etmek, ne bileyim yakışmıyor koca koca adamların ağzına ya.


Liseli esprisi olmuş abi. Şuu, bahçelinin altında "çok komik a ke" tadında yazı olan fotoğrafındaki gülüşü gibi bile güldürmüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...