Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Karabükspor / 05.02.2011 @ 16.00

Wispy

Öne çıkan mesajlar

iblame'in attığı videoyu koymaya geldim, hakkatten çıkarın at gözlüklerini.Çok iyi takımsınız ok ama hakeme dert yanmayın hakem size kötü değildi sadece.Her karar doğru verilse sonuç bu da olmazdı belki karabük belki bjk lehine olurdu onu bilemeyiz ama ağlancak, isyan edicek bi durum yok.

said:
Merk tartışmalı pozisyonlar için şunları söyledi:

-İbrahim Toraman kırmızı kart görmeliydi...

-İbrahim Üzülmez sarı değil kırmızı kart görmeliydi...

-Emenike'nin Toraman ile girdiği pozisyon ceza sahası dışında, penaltı değil...

-Emenike'nin Hakan Arıkan ile girdiği pozisyon çok net penaltı ama ben kırmızı kart göstermem...

-Simao'nun ilk pozisyonunda faul var. Ama asıl itiş ceza sahası dışında, o yüzden bence penaltı değil frikik...

-Simao'nun ikinci pozisyonunun penaltıyla alakası yok...
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

-Simao'nun ilk pozisyonunda faul var. Ama asıl itiş ceza sahası dışında, o yüzden bence penaltı değil frikik...
böyle demişse markus merkin kual bilgisinde eksiklik var.

ceza sahası dışında başlayan itme-çekmeler ceza sahası içinde devam ettirilirse penaltı hükmü verilir.

eğer pozisyon anladığım gibiyse yani
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hiçbir zaman bjk nin hakkı yendi filan demedim abi... yani bu kadar kötü hakemlik olamaz ben onu söylemek istiyorum. Fakat senelerdir savunduğum tekbir gerçek var o da Bjk'ye kurallar diğer takımlardan daha kolay uygulanıyor.. O da biraz bizden kaynaklanıyor , yönetim vs. filan basiretsizliği.. ama bu sene o konuda da bir gelişme var , tabi bu gelişmeyi yaparken rezil olmamak da lazım...

Kırmızı kart pozisyonlarına bişey demem , çünkü o kırmızı poizsyonlarına çıkan sarılardan binlerce örnek getirebilirim.. Hee emenikenin penaltısına gelince , konuşacak birşey yok zaten. Gol pozisyonuda keza aynı şekilde...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soyunma odası basma konusu bize göre değil. Bunu biz onaylamıyoruz ama şunu bilmelidirler ki soyunma odası da basılacaksa onun da alasını yaparız, o konunun da en iyisiyizdir söyleyelim.

bu ne abi? alen dartanyan yonetici mi oldu? kim yapmıs bu acıklamayı? iyice mahalle takımına dondu besiktas. demiroren'le olacagı buydu zaten.

ayrıca
ZAAAAA
17/17
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

bu ne abi? alen dartanyan yonetici mi oldu? kim yapmıs bu acıklamayı? iyice mahalle takımına dondu besiktas. demiroren'le olacagı buydu zaten.

Adnan polat 2 günde bir benzeri açıklamayı yapıyo, aziz yıldırım bizzat bastı hakem odasını ama bizimkiler lafını edince mahalle takımı oldu beşiktaş...

Ben genel olarak bu durumdan çok rahatsızım ama federasyon öyle bi duruma getirdi ki, tehdit eden kazanmaya başlıyo hakem bazında. Yapacak bişey kalmıyo bu durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

adnan polat'ın ceza almasına sebep olan acıklamayı okumadım bilmiyorum. ama zırt pırt federasyon aleyhinde acıklama falan yapmıyor. demiroren'in bu konuda rutbesi var. aziz zaten aziz, tartısılacak bi yanı yok.

basarısızlıkları hakemlerin uzerine yıkmak soo 90s. gs de bjk de kotu. fener biraz iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...