mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=leZLE0ZOzso verilmeyince verilmiyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Şu hokeydeki sisteme geçilmesi lazım bence artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Akşam akşam iyi güldürüyor telegol ahahahahha erman toroğlu yere tuvalet kağıdından çizgi çekti pozisyonu tartışıyorlar kanaltürkte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Llama said: hay geçen seneki gsnize sisin be sizin balon patlamıştı 5c haftada şimdi kaçıncı haftadayız peh Abi sizin balon 2. hafta Belediye maçıyla patladı, fazla dayanmadı. Geçen seneki Gs diyenler Gs'li değildir net söyleyeyim, en azından bu haftalarda şampiyonluğa oynuyorduk biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=86892 Bütün pozisyonları toplamışlar. Beşiktaş'lı arkadaşlar lütfen çıkarın artık at gözlüklerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 iblame'in attığı videoyu koymaya geldim, hakkatten çıkarın at gözlüklerini.Çok iyi takımsınız ok ama hakeme dert yanmayın hakem size kötü değildi sadece.Her karar doğru verilse sonuç bu da olmazdı belki karabük belki bjk lehine olurdu onu bilemeyiz ama ağlancak, isyan edicek bi durum yok. said: Merk tartışmalı pozisyonlar için şunları söyledi: -İbrahim Toraman kırmızı kart görmeliydi... -İbrahim Üzülmez sarı değil kırmızı kart görmeliydi... -Emenike'nin Toraman ile girdiği pozisyon ceza sahası dışında, penaltı değil... -Emenike'nin Hakan Arıkan ile girdiği pozisyon çok net penaltı ama ben kırmızı kart göstermem... -Simao'nun ilk pozisyonunda faul var. Ama asıl itiş ceza sahası dışında, o yüzden bence penaltı değil frikik... -Simao'nun ikinci pozisyonunun penaltıyla alakası yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Ya bence karabük lehine olurdu hepsi verilse ama bu hakemin berbat yönetimini protesto etmemek için bir neden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Merk uçmuş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 asffdgfs Merk de futboldan anlamıyor canım. Serdar Adalı yorumlasın bundan sonra pozisyonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Emenikenn penaltısını görmemek, çizgiyi geçen topu görmemekten daha vahim. Kırmızı kartları söylemiyorum bile. Adam utanır böle basın toplantısı yapmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 koştur merkim büyüksün : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Dartanian said: -Simao'nun ilk pozisyonunda faul var. Ama asıl itiş ceza sahası dışında, o yüzden bence penaltı değil frikik... böyle demişse markus merkin kual bilgisinde eksiklik var. ceza sahası dışında başlayan itme-çekmeler ceza sahası içinde devam ettirilirse penaltı hükmü verilir. eğer pozisyon anladığım gibiyse yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 tüpçülerin pıleysteyşın takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 @doruk aslında öyle demiyor, öyle yazmışlar.Ceza sahası içindeki itiş kakışı kurallar dahilinde omuz omuza yorumluyor.Ancak ceza sahası dışına çıktığındaki hareketleri kural ihlali olarak yorumluyor. Bu arada pozisyon içerde başlayıp dışarda noktalanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 he pozisyon tam tersmiş zaten o zaman tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Ben hiçbir zaman bjk nin hakkı yendi filan demedim abi... yani bu kadar kötü hakemlik olamaz ben onu söylemek istiyorum. Fakat senelerdir savunduğum tekbir gerçek var o da Bjk'ye kurallar diğer takımlardan daha kolay uygulanıyor.. O da biraz bizden kaynaklanıyor , yönetim vs. filan basiretsizliği.. ama bu sene o konuda da bir gelişme var , tabi bu gelişmeyi yaparken rezil olmamak da lazım... Kırmızı kart pozisyonlarına bişey demem , çünkü o kırmızı poizsyonlarına çıkan sarılardan binlerce örnek getirebilirim.. Hee emenikenin penaltısına gelince , konuşacak birşey yok zaten. Gol pozisyonuda keza aynı şekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Hakem berbattı, penaltılar yoruma açık olur ama içeri 30-40cm giren topun yorumlancak bi tarafı yok.Tabi ki emenikenin pozisyon %100 penaltı bunu da ekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 said: Soyunma odası basma konusu bize göre değil. Bunu biz onaylamıyoruz ama şunu bilmelidirler ki soyunma odası da basılacaksa onun da alasını yaparız, o konunun da en iyisiyizdir söyleyelim. bu ne abi? alen dartanyan yonetici mi oldu? kim yapmıs bu acıklamayı? iyice mahalle takımına dondu besiktas. demiroren'le olacagı buydu zaten. ayrıca ZAAAAA 17/17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 çok şükür şu 17 de 17 deyi biz çıkarmadık sadece başkan 12 12 rekoru var dedi kırıla bilir dedi bu takımla.. herkez 17ye bağladı ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ben 17/17 nin yapılabileceğine inanıyorum hala. ama tersten. zaaaa zaaa zaa za z . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Llama said: çok şükür şu 17 de 17 deyi biz çıkarmadık sadece başkan 12 12 rekoru var dedi kırıla bilir dedi bu takımla.. herkez 17ye bağladı ha iyi o zaman 12/12 yapamazsanız devam ederiz kaldıgımız yerden =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 toggie said: bu ne abi? alen dartanyan yonetici mi oldu? kim yapmıs bu acıklamayı? iyice mahalle takımına dondu besiktas. demiroren'le olacagı buydu zaten. Adnan polat 2 günde bir benzeri açıklamayı yapıyo, aziz yıldırım bizzat bastı hakem odasını ama bizimkiler lafını edince mahalle takımı oldu beşiktaş... Ben genel olarak bu durumdan çok rahatsızım ama federasyon öyle bi duruma getirdi ki, tehdit eden kazanmaya başlıyo hakem bazında. Yapacak bişey kalmıyo bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 basmak ne demek ben hala ordayım. içeri girip 20 kişiyle 4 hakemin ağzını burnunu kırıp çıktı heralde aziz alemdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 adnan polat'ın ceza almasına sebep olan acıklamayı okumadım bilmiyorum. ama zırt pırt federasyon aleyhinde acıklama falan yapmıyor. demiroren'in bu konuda rutbesi var. aziz zaten aziz, tartısılacak bi yanı yok. basarısızlıkları hakemlerin uzerine yıkmak soo 90s. gs de bjk de kotu. fener biraz iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 17/17'yi kim çıkarttı bilmiyorum, ben ilk defa Mustafa Denizli'den duydum, yapabilir mi yapamaz mı diye tartışırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar