Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

psu ve pc yavaş çalışması

Valeron

Öne çıkan mesajlar

e6750 işlemci,geforce 8800gt ekran kartı 4gb ram 500w psu var sistemde, 3-4 yıl önce aldm,hiç format atmadım.ses çıkartıyodu ciddi şekilde kompresörle temizlediik,ses azaldı ama psu dan gene ses çıkıyo.

psu nun ömrü gitmişmidir diye düşünüyorum,psu yu değiştirmek takılmaları falan azaltır mı arkadaşlar ?

sistem bana hala yeterli geliyo,daha iyisi için bi 2000-2600 lira vermek lazım şu anda gerek görmüyorum.

yavaşlığın sebebi ne olabilir,vista 64bit yüklü aldığımdan beri.
Sosyal ağlarda paylaş

Valeron said:

psu nun ömrü gitmişmidir diye düşünüyorum,psu yu değiştirmek takılmaları falan azaltır mı arkadaşlar ?

Benim psu içinde ben de aynı şeyi düşünmüştüm sonra baya mıncırdım çünkü inanılmaz rahatsız edici bir ses çıkartıyordu. Sonra da gittim kulak pamuğu ile zeytin yağı sürdüm fanının vidasının oralara filan ses geçti gitti. Aslan parçası çalışıyo hala. Ses rahatsız ediyosa bu tip yöntemler deneyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

synthesizer said:

oha termal yapistirici, klips, vida varken nası oynar ya yerinden

Sogutucu baska anakarttan cıkmaö tırnagı hafıf asınmıs vazıyetteç Benı sasırtan yerınden oynadıgı içinn macun vs nasıl olmuş da halen iş görüye o kadar havayla temas ettikten sonra ben de anlamadım. Tıkır tıkır çalışıyo ama, cpu ısısını görüyorum ve gayet iyi durumda yük altındayken bile
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...