Valeron Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 e6750 işlemci,geforce 8800gt ekran kartı 4gb ram 500w psu var sistemde, 3-4 yıl önce aldm,hiç format atmadım.ses çıkartıyodu ciddi şekilde kompresörle temizlediik,ses azaldı ama psu dan gene ses çıkıyo. psu nun ömrü gitmişmidir diye düşünüyorum,psu yu değiştirmek takılmaları falan azaltır mı arkadaşlar ? sistem bana hala yeterli geliyo,daha iyisi için bi 2000-2600 lira vermek lazım şu anda gerek görmüyorum. yavaşlığın sebebi ne olabilir,vista 64bit yüklü aldığımdan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Valeron said: yavaşlığın sebebi ne olabilir,vista 64bit yüklü aldığımdan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 aynen cevabı kendin vermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bi insan hala hangi kafada vista kullanırki kim tavsiye etti sana vistayı ? mahallenizdeki teknik servislik yapan elemanmı ? arkadaşınmı ? sağlam bi küfret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yıllardır kullanıyorum yavaşlama yoktu abi,ne kullanmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 uzun sure kullandıktan sonra biostan islemci sicakliklarina bak. bi yerden sonra temizlemek de yetmemeye baslıyo cunku. git al bitane 500w ps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 windows 7 ye geç. önce o şekilde dene. psu değiştirmeyi daha sonra dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 wind 7 de rezalet ya bu vista hiç sıkıntı yaratmadı bende ama,bi formatla vistalasak gene düzelir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 oha adam win7 rezalet vista iyi dedi saldırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi ben bugüne kadar kullanıodum vista yavaşlık yoktu şu son dönemdea rttı bayağa bu win7 düzeltir mi diosunuz,beyler atarım formatı düzelmezse bulurum sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 win7 en az 2-3 kat hızlı vista dan. başka birşeylerde daha sorun olabilir senin pc için ama sonuç olarak win7 nin vista dan hızlı olduğundan bir iyileşme yaşatacağı garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 benim bilgisayarin sogutucusu oynamisti yerinden tasıma sirasinda, acaip yavas calisiyodu bilgisayar, sogutucuyu yerine oturtunca hersey eski haline dondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 neyin soğtucusu ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 cpu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 oha termal yapistirici, klips, vida varken nası oynar ya yerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bakın beyler formatı atarım bu düzelmezse intihar ederim söylüyorum size,ölüme sebebiyet verirsiniz. formatla olur mu bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Valeron said: psu nun ömrü gitmişmidir diye düşünüyorum,psu yu değiştirmek takılmaları falan azaltır mı arkadaşlar ? Benim psu içinde ben de aynı şeyi düşünmüştüm sonra baya mıncırdım çünkü inanılmaz rahatsız edici bir ses çıkartıyordu. Sonra da gittim kulak pamuğu ile zeytin yağı sürdüm fanının vidasının oralara filan ses geçti gitti. Aslan parçası çalışıyo hala. Ses rahatsız ediyosa bu tip yöntemler deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 hacıt amma dert ettin , kur acronis trueimage, imajını al, baktın win7 çözmedi sorununu, geri kur vistayı oldugu gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 synthesizer said: oha termal yapistirici, klips, vida varken nası oynar ya yerinden Sogutucu baska anakarttan cıkmaö tırnagı hafıf asınmıs vazıyetteç Benı sasırtan yerınden oynadıgı içinn macun vs nasıl olmuş da halen iş görüye o kadar havayla temas ettikten sonra ben de anlamadım. Tıkır tıkır çalışıyo ama, cpu ısısını görüyorum ve gayet iyi durumda yük altındayken bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 neyin imajını alcam onu anlayamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar