hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Caspain Border haritasının yeni şifresi ne bilen varsa yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 yayındayım hala; http://www.livestream.com/xenocide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Sifre 'sexyelevator' di en son noldu degisti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Loxias said: ben hd6950 ile direk medium açıcam. high da kasar falan deli eder beni şimdi 6850 ile high oynama hayallerim var benim böyle yorumları görünce bi flüd ne kadar ulağn diye haykıran ibrahim tatlısese dönüşüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 indiffer43 said: Sifre 'sexyelevator' di en son noldu degisti mi? tam olarak şu an değiştirdiler, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 oynarsın abi. loxias zengin reyci yapmış orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 yok abi ben direk mediumda açıp "AAA SÜPERMİŞ LAN GÖRÜNTÜLER" mastürbasyonu yapmak istiyorum kendime. sonradan performans sıkıntısı çekip şu durumda mediuma düşmek istemiyorum http://www.myfacewhen.net/uploads/942-okay-meme.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 yarın public beta kaçta başlıyacak açıklandı mı? yada early beta saat tam kaçta başlamıştı türkiye saati ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 walla 12-1 gibi streamleri izlemeye başlamıştım ben. heralde o civarda başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 public beta için üye olmamız gerekiyor mu o şeye? oradan mı indiricez yarın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Bu beta'yi download edecek biyer lazim demonoid uyeligim yok ordan alamiyorum. Ausgamerda download managerlarda patliyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 originden indirilmicek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 moriQ said: walla 12-1 gibi streamleri izlemeye başlamıştım ben. heralde o civarda başlar. öğlen demi? lütfen öğlen olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 DareJedi said: Bu beta'yi download edecek biyer lazim demonoid uyeligim yok ordan alamiyorum. Ausgamerda download managerlarda patliyor direk. http://btjunkie.org/torrent/Battlefield-3-ENG-Beta-TOMEK116-Sonuyos/4358bd9363bf920b430b2bccb859fd9285354f2c49df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 güvenilir mi bu indiriyorum birde oyunu origine atma vs gibi olaylar yok dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 @Moriq Sende buradan mi indirdin adam niye crack gerekiyo demiski :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Yarın oyun Origin'in free games kısmında belirecekmiş. Türkiye saati ile 13:00 - 15:00 olabilir, daha erkende olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 aynı torrentin open olanı o crack olayıda reklam zaten bunu indirin hatta dur readme said: Close Origin. Download the .torrent file. Run it under your favorite torrent program. Once downloaded, unzip file and upload the folder to: C:Program Files (x86)Origin GamesBattlefield 3 Open Beta Open Origin. Enter Key to Origin. Once authenticated, it will start "installing" BF3 Beta. It will find the files on the folder and if there are no new updates, the game will be ready to play. If there are updates, let it update, then start when ready. If there are issues with the install, remove the folder from the Program files folder and restart origin and load the game through Origin download. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 enter key to origin diyor ne keyi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Bastim iniyor bakalim gayet full speed suan iyiymis tesekkur ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 originde cıkcaksa torrent kasmaya gerek yok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 maksat hazırda bulunsun ya. direk dalalım 1 saat beklemeden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 abi originde herkez abanır 10 saate inmez ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 valla closed betada öyle bi durum olmadı, originden full speed indirdim. bi de şimdi gençler; vulcanlionheart indiffer43 Brightmist bu 3 isimden "şu benim" diyen kim? bi tek sanırım brightmist, patiden bright. diğerlerini tanımıyorum, tanıtın kendinizi ona göre platoona kabul edeyim. indiffer da burdanmış, vulcanlionheart kim şimdi o kaldı bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar