Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 illa bebeler rahat oynasın diye ne gerek var ya adamlar kolay ölüyor derken hani bc2de sıkıyorum sıkıyorum ölmüyor diyenler vardı şimdi bi taradın mı direk pıt pıt düşüyorlar direk ps3 e alcaklar varsa pcde oynamadan karar vermesinler aim asist oldu mu soguyorum direk ayrıca prone olmamış bence.kıyıda köşede zulalanıyor millet çiçek böcek gördü mü pcde hele 64 tane zula yapan adam olcak sdfs demin parçalanmış bi sandalyeye proneladım.5 kişi patır patır geberdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bi işlemci hediye edinde pcde oynayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Red said: illa bebeler rahat oynasın diye ne gerek var ya adamlar kolay ölüyor derken hani bc2de sıkıyorum sıkıyorum ölmüyor diyenler vardı şimdi bi taradın mı direk pıt pıt düşüyorlar direk ps3 e alcaklar varsa pcde oynamadan karar vermesinler aim asist oldu mu soguyorum direk ayrıca prone olmamış bence.kıyıda köşede zulalanıyor millet çiçek böcek gördü mü pcde hele 64 tane zula yapan adam olcak sdfs demin parçalanmış bi sandalyeye proneladım.5 kişi patır patır geberdi Oynadın mı daha önce BF2 falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ps3 üzerinden konusuyorum pcde bf yeterince oynadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Yok merak ettim sadece, bakış açını anlamaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ooo oooo neyin kafasını yaşıyosun dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ps3 versiyonu olarak bakarsak bc2>bf3 olmuş adamlar hakkaten pc için yapmışlar.ciddi beğenmedim ya keyifli tabi ama.o kadar beklenen bir oyun olarak ps de oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konsol oyunu olmamış yani, ne üzüldüm ne üzüldüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 gençler MoH standart edition'unuz da varsa key geliyor yine. steaminizi baştan başlatın, cd-key'e bakın, battlefield 3 beta access keyini göreceksiniz. ben originden yüklüyorum şu an, darısı başınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 jonq said: Konsol oyunu olmamış yani, ne üzüldüm ne üzüldüm :P ahha aynen pc versiyonu baya iyi olcak muhtemelen konsolu sallamışlar bariz.ama işte sistem yetmicek oyuna üzülücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Fazladan key geçen olursa eline, tekliflere acıgım beyler. Ateş etmem lazım acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Şu an Origin üzerinden Pre Order yapsam bugün betaya girebilirmiyim acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 nah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 battlelog'a giriş yapabiliyoruz keyi olan arkadaşlar. platoon sayfası var, paticik için platoon açayım diyorum da ismi ne olsun paticik mi olsun yine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 alenen paticik olmasın. ptck falan olsun bari (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 pcde oynayında yorum yapın ps3 versiyonu çok ağır hayal kırıklıgı oldu bende.oyun bf3 mü yoksa moh 2 mi anlamak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 2 saat sonra oyun hazır, feedbackleri sunarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 direk paticik olsun paticik şirin taaruz mekanize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 =0= olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 isim + tag istiyor zaten. tag =0= olcak o bariz de ismi nabalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Cuce said: direk paticik olsun paticik şirin taaruz mekanize. Aynen böyle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 şimdi livedan izliyorumda pek counter gibi yahu adam sniperı durbunsuz kullanıyor arada silaha geçiyor öeahh dedim ayrıca eskiden 1sarjor bosaltırdın adama ölsün diye burada mw2 gibi 5kursunda yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 5 kurşun yerde olayı güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 tarihin en büyük balonu mu geliyor diye düşünmüyorum değil ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar