Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

monitor samsung 24'' led 580 lira

işlemci olarakta yaktıgıma yakın olanı alıcam phenom x4 965

ram ise 4gb var bende gskill.bi slotada 2gblık koyayım dedim 40 lira

işlemcide 260 lira olması lzm.75 kagıt bf3

bide belki fan alırım kasanın arkasına.1 kagıt temi :)

ekran kartı işine giremem girersem ölürüm

abi bilgisayarım var ama.alırken 2 bin liraya aldım.işlemciden ve monitorden kısarak almıstım.

monitorum 22' asus 5ms.gözümü acıtıyor artık sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

6850 tokatlar abi bf3'ü ne update'i, kısın biraz ayarları full+full oynamayıverin artık mp oyunu.

şu baya doğru. sc2 gibi full oynamak için aşırı sağlam bir sistem istemeyen oyunda bile bütün prolar en düşük ayarlarda oynuyor.

aşırı grafikler mp oynarken aslında baya sıkıntı. kafa, göz yoruyor, dikkat dağıtıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

artık oyunlarda o derece fark yaratmaya izinv ermiyolar pek. aslıdna uydırmıyım sc2 de izin verilmiyo cloak ünitelri daha ock gösteren ayarlar vardı onları fixlediler falan.

bundada bi derece yaparlar ama rakibi ilk görme üzerine kurulduğu icin vurusma kısmı yine işte terrain texture'ı kısınca hersey kabak gibi cıkar ortaya.

iyide oluyo aslında öle ya diğer türlü kör oluyo insan.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

artık oyunlarda o derece fark yaratmaya izinv ermiyolar pek. aslıdna uydırmıyım sc2 de izin verilmiyo cloak ünitelri daha ock gösteren ayarlar vardı onları fixlediler falan.

bundada bi derece yaparlar ama rakibi ilk görme üzerine kurulduğu icin vurusma kısmı yine işte terrain texture'ı kısınca hersey kabak gibi cıkar ortaya.

iyide oluyo aslında öle ya diğer türlü kör oluyo insan.

Abi zevki orda ama, boyuna realism iste, calilarda concealment, daha zor gorulen adamlar, daha cok shellshock efekti vs

Edit: GTX560 + i5 760 yeterli olur herhalde? Olmadi o/c cakicam alete.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...