Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Adam akıllı monitör+işlemcinin tek başına 1 milyoru geçmesi lazım abi ucuz onlar. Yani ben işlemci, anakart, ram ve ekran kartı fişfikliyorum 3 milyora geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 bi dakka bi dakka red in bilgisayarı yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 monitor samsung 24'' led 580 lira işlemci olarakta yaktıgıma yakın olanı alıcam phenom x4 965 ram ise 4gb var bende gskill.bi slotada 2gblık koyayım dedim 40 lira işlemcide 260 lira olması lzm.75 kagıt bf3 bide belki fan alırım kasanın arkasına.1 kagıt temi :) ekran kartı işine giremem girersem ölürüm abi bilgisayarım var ama.alırken 2 bin liraya aldım.işlemciden ve monitorden kısarak almıstım. monitorum 22' asus 5ms.gözümü acıtıyor artık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Normalde perşembeleri yapılan BattleBlog güncellemesi bu haftalık Cuma gününe alınmış :D zh1nt0 bu sabah "beta Q&A soon" demişti, bunun üzerine bu haber artık tastikliyor. Cuma günü öğreneceğiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Silphatos said: 6850 tokatlar abi bf3'ü ne update'i, kısın biraz ayarları full+full oynamayıverin artık mp oyunu. şu baya doğru. sc2 gibi full oynamak için aşırı sağlam bir sistem istemeyen oyunda bile bütün prolar en düşük ayarlarda oynuyor. aşırı grafikler mp oynarken aslında baya sıkıntı. kafa, göz yoruyor, dikkat dağıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 aynen. ilk 1 hafta fuller oynarsın. sonra partical'ları kısık dumanı mumanı kısıp terrain texture kısıp oynanırki oyun gözüksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Ben BC2'yi bildiğin low'a alıp oynuyordum. Dünyam aydınlanıyordu LOW'da resmen. Zaten cheat gibi, uzakta ki adamları net görüyorsun çünkü daha az ağaç, çalı falan oluyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 artık oyunlarda o derece fark yaratmaya izinv ermiyolar pek. aslıdna uydırmıyım sc2 de izin verilmiyo cloak ünitelri daha ock gösteren ayarlar vardı onları fixlediler falan. bundada bi derece yaparlar ama rakibi ilk görme üzerine kurulduğu icin vurusma kısmı yine işte terrain texture'ı kısınca hersey kabak gibi cıkar ortaya. iyide oluyo aslında öle ya diğer türlü kör oluyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 1080 p ve low mu dediğiniz çözünürlük kısmadan yani.kısınca ben kör oluyorum cunku sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 bi config vardı cod4'ü 200 fps'e çıkarıp ilk cs'den daha iğrenç gösteren hey gidi. bf3'te bi dünya sorun yaşamayı planlıyorum ben, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 beta yaklaştı. tekrar izleyelim. http://www.youtube.com/watch?v=mTZOyFjk3GE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bıçaklarken künye olayına dikkat etmemiştim, iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ben bi ekran kartı alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 hd 6870 yeter dimi buna :D , video'yu izledikten sonra şüphelerim var artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yakalayın bunu kaçmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 razzRaziel said: bi config vardı cod4'ü 200 fps'e çıkarıp ilk cs'den daha iğrenç gösteren hey gidi. bf3'te bi dünya sorun yaşamayı planlıyorum ben, hadi bakalım. şifre yazmayın argadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ea acc şifremi degiştirmiş lan biri heklendim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Cuce said: artık oyunlarda o derece fark yaratmaya izinv ermiyolar pek. aslıdna uydırmıyım sc2 de izin verilmiyo cloak ünitelri daha ock gösteren ayarlar vardı onları fixlediler falan. bundada bi derece yaparlar ama rakibi ilk görme üzerine kurulduğu icin vurusma kısmı yine işte terrain texture'ı kısınca hersey kabak gibi cıkar ortaya. iyide oluyo aslında öle ya diğer türlü kör oluyo insan. Abi zevki orda ama, boyuna realism iste, calilarda concealment, daha zor gorulen adamlar, daha cok shellshock efekti vs Edit: GTX560 + i5 760 yeterli olur herhalde? Olmadi o/c cakicam alete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 hicbir fps oyununu full oynamadim oynamamda heralde bundan sonra hele yeni oyunlarda heryerde toz bulut ivir zivir gereksiz gereksiz seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 arma 3 oynarız abı o hıssıyat için bf3 kesmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Arma 2 oynuyorum zaten abi multi, ama o kadar realism bir sure sonra surundurebiliyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 oyuna ön sipariş verdik tabi ama bu betayı oynamak için napmamız lazm tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 çıkınca clienti indirmen gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bu oyunun sadece arayüzündei bekleme süresi ve ağırlığı insanı hayattan bezdirirr. BF2 kabustu direkt BF3 hafif olsun lan. o kadar paraya kıyıyoruz, sadece login için menüde 5 dk harcamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Menü yok ki zaten. Browser'da battlelog'a login oluyorsun, ordan join server'a tıklayıp oyunu açıp bağlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar