moriQ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 beta 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 beta benim için bilgisayar testi olacak ya muhtemelen çözünürlük falan baya kısıp oynamaya calısıcam dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Millet beta'yı bekliyor test etmek için. Oynayıp bilgisayarcıya koşacak insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 razzRaziel said: iyi de benim engineer olma sebebim oydu ta en başta, heli ya da tank zarar alınca bi köşeye çekip tamir etmek ve yine savaşa dönmek falan (hani tek takılırken). yani neden regen koyarsın ki araçlara anlamadım olayı ne. regen tahminimce çok tadında olacak ya. zaten muhtemelen %50'nin altına falan inince regen yapmamaya başlayacak, üstündeyken de çok yavaş yapacak falan. kaç kere başımıza geldi mesela uçakla kalkarken önüne el bombası atar hırbonun biri, can iner 80'e, 80 80 takılırız öyle. gereksiz bi kayıp. veya tankla giderken arkandan hırbonun biri yine roket salladı indi 64'e, ağır ağır dolsun işte bence bi zararı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 abi ztn regen diyince saniyede 10hp falan olmicaktır yani o regen olana kadar muhtemelen çatışmadan sağ çıkamıcaz sdfs ztn ben engineer değilsem tamir işine fazla kasmam hiç.diğer enginerrlara muhtaç olacagım.giderim patlarım aslanlar gibi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Abi yeter çıkarsınlar şunu ya http://mychinaconnection.com/wp-content/uploads/2011/01/armed-to-the-teeth.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Ucak kullanmak icin ucuz bi joystick onericek varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Şimdi sistem req. konusunda kimsenin bir fikri yok mu BF3 için? Aaşağıdaki sistem ne derece oynatir diye sorcam ama yeri mi bilmiyorum. i5 750 HD 5770 1G (1920*1080 oynamalıyım) 2*2GB DDR3 1333MHZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bf3 blogda olması beklenen fakat resmi olmayan sys req var yutupta 5770 ile oynayanları videosu var beta.gayet iyi umarım 5770 yeter cunku bende de o var.ekran kartı masrafına giremem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 http://discovery.czechian.net/problem.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 9800 gt çok mu eski kacar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 oynarsın 5 fps gerçi bende de 4850 var la :( direkt aldım oyunu ama inşallah bi 30 fps görürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ezük bi sistem var, şöyle ki intel core2duo 2.53 ghz 2*2 4gb ram zotac gtx460 1GB ekran kartı codmw2 multi 1024*768 çözünürlükde sorun yok nadiren bazı oyunlaarda renkler ile ilgili sıkıntı olabiliyor acep sıkıntı olur mu bf 3 te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 gtx460 iyi evet en az 50 60 fpsyle oynarsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 taam alıyorum o halde, bi konuyu tarayım kimmiş bu uruscu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 tabi sen 1080p oynayım, üstüne efendim shadowu da kökleyim, full aa/af yardırayım diye planlıyorsan hayal kırıklığı olma ihtimali çok yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 HD6950 ile neler yapabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 hd6850 yi satıp upgrade mi yapsam ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 gölgeler felan önemli değil benim için alayı LOW hiç aramam öyle 1080p hd görüntü oyunu okuyabileceğim kalitede görüntü olsun yeter takılma olmasın aksın gitsin yeter bu pc beni götürmez diyordum ama mw2 multi de üzüyorum milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 satma 6850yi bence. bi çıksın oyun sonra karar ver performansa göre. 6950 ile de oynarsın heralde sorunsuz bi zahmet. abartmasınlar asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 vatan bilgisayardan ön sipariş verdim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 6850 tokatlar abi bf3'ü ne update'i, kısın biraz ayarları full+full oynamayıverin artık mp oyunu. en hightier kartı alıp her şeyi kusmuk yaparak 5000 fps q2 q3 oynayan insanlar var hala, biraz bunlara özenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 monitor işlemci 2gb ram artı bf3 alsam vatandan 960 a falan geliyor fuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar