Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

liberal said:

Niye FPS oyununun tanıtmını konsolda yaparlar ki.

valla sonuçta konsolda daha çok satıyor.

eğer konsolda en kötü 32 kşi destekleseydi online bende konsola alırdım muhtemelen

onun harici böyle gösterilerde gamepad daha kolay.ayakta mayata gezinerek oynuyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

@xeno mantıklı dediğin de yani ne bilim.. amerikalılara has bieşy bu bariz yoksa ben gittiğim yerde söz konusu fps ise wasd ile mouse şart arkadaş.

Cons said:

pc fps yle konsol fps bölümü ayrılsın ya ben konsolda fps oynayan bebelerin yorumlarını okumak istemiyorum

(tu)

Red said:

valla sonuçta konsolda daha çok satıyor.
eğer konsolda en kötü 32 kşi destekleseydi online bende konsola alırdım muhtemelen
onun harici böyle gösterilerde gamepad daha kolay.ayakta mayata gezinerek oynuyorlar

abi amerikalıların salaklığı işte. konsolda fps mi oynanır ya? bariz adam gamepadle mücadele ediyor, o mücadele ederken ben stres oldum. yok aim alıcam da sıkıcam da falan. fifa oynarsın, third person shooterlar falan oynarsın hadi tamam da fps'e dokunmasınlar.

Xenocide said:

oooff adam yerde yatarken vücudu dönebiliyor. geri ödeme talep edicem, olmaz böyle oyun.

benim de gözüme o caktı direkt lol cod:mw 2 deki bile daha iyi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahahah

abi bence bc2'yi sorunsuz çalıştıranlar bunu da sorunsuz çalıştıracak. grafik motoru daha gelişmiş olsa da sonuçta direk pc'ye yapıldığından daha stabil olacaktır diye tahmin ediyorum. o yüzden frostbite 1 ile 2 arasındaki teknoloji farkından doğan "kaldırmayacak" korkusuna lüzum yok bc2'de sorun yaşamadıysanız. ha eğer yaşadıysanız gege.
Sosyal ağlarda paylaş

http://bf3blog.com/2011/08/battlefield-3-pc-version-wont-have-in-game-server-browser/

"The tables have turned. A day after we gladly reported that console gamers would be getting this great PC feature called “server browser”, we can now report that PC gamers won’t have an in-game server browser. DICE’s Alan Kertz has confirmed that in order to switch servers, you have to exit Battlefield 3, and use Battlelog to find another server and join. "

Sosyal ağlarda paylaş

demian said:

Alan Kertz has confirmed that in order to switch servers, you have to exit Battlefield 3, and use Battlelog to find another server and join. "

şu kısımda bi çarpıtma var bence. oyundan çıkmak gerekmiyordur abi, alt-tab yapmak gerekiyordur en fazla. yoksa yani yaptığın oyunla ilgili şöyle bişeyi kendi ağzınla söyler misin lan? "hehe biz bi oyun yaptık, oyuncularımız bi sunucuya girdikten sonra sunucu değiştirmek için oyunu kapatmaları gerekicek önce hehe"

hani böyle yapsam bile söylemem lan, ayıp, utanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...