moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bf2 deki gibi squadı kurup blackhawkla operasyon yapmak (tu) bu arada adamlar lazer detayına kadar girmişler helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yVlji6VmfuI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Niye FPS oyununun tanıtmını konsolda yaparlar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 onu ben de anlamıyorum hakikaten. sanırım pc'de tanıtımı yaparken oynayacaklar için masa-sandalye vs. ekipman gerekir, oturarak oynamaları gerekir falan, bundandır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 moriQ said: http://www.youtube.com/watch?v=yVlji6VmfuI 1.52 imba game fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 hahahahaahahahHAAHHA maxi gelmiş, geliş yine bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 oooff adam yerde yatarken vücudu dönebiliyor. geri ödeme talep edicem, olmaz böyle oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 liberal said: Niye FPS oyununun tanıtmını konsolda yaparlar ki. valla sonuçta konsolda daha çok satıyor. eğer konsolda en kötü 32 kşi destekleseydi online bende konsola alırdım muhtemelen onun harici böyle gösterilerde gamepad daha kolay.ayakta mayata gezinerek oynuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Sereglin said: razzRaziel said: yalnız uçak muçak var ama bunu yapamıyosak ayıp ederler ha http://www.youtube.com/watch?v=k-wFI9vTqto http://www.youtube.com/watch?v=xKz9lqsM66M&feature=related AKLSJDLKAJSD sakdfasdsdj DEATHDUDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 pc fps yle konsol fps bölümü ayrılsın ya ben konsolda fps oynayan bebelerin yorumlarını okumak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 @xeno mantıklı dediğin de yani ne bilim.. amerikalılara has bieşy bu bariz yoksa ben gittiğim yerde söz konusu fps ise wasd ile mouse şart arkadaş. Cons said: pc fps yle konsol fps bölümü ayrılsın ya ben konsolda fps oynayan bebelerin yorumlarını okumak istemiyorum (tu) Red said: valla sonuçta konsolda daha çok satıyor. eğer konsolda en kötü 32 kşi destekleseydi online bende konsola alırdım muhtemelen onun harici böyle gösterilerde gamepad daha kolay.ayakta mayata gezinerek oynuyorlar abi amerikalıların salaklığı işte. konsolda fps mi oynanır ya? bariz adam gamepadle mücadele ediyor, o mücadele ederken ben stres oldum. yok aim alıcam da sıkıcam da falan. fifa oynarsın, third person shooterlar falan oynarsın hadi tamam da fps'e dokunmasınlar. Xenocide said: oooff adam yerde yatarken vücudu dönebiliyor. geri ödeme talep edicem, olmaz böyle oyun. benim de gözüme o caktı direkt lol cod:mw 2 deki bile daha iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 LathspeLL said: hahahahaahahahHAAHHA maxi gelmiş, geliş yine bomba. niye yahu ne güzel akıyorduk "smooth" bir şekilde. break dance koymuş adamlar ona da saygı göstermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bitmemiş oyuna bok atmak nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 artık uzun uzun savunmicam ya konsolda fps oynanır.oynanıyor oynanacak bf3 te oynanır ama işte sırf battlefield serisine saygımdan 32v32 ortamlara akmak için pcye alıcam.yoksa net konsola alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Red said: artık uzun uzun savunmicam ya konsolda fps oynanır.oynanıyor oynanacak bf3 te oynanır ama işte sırf battlefield serisine saygımdan 32v32 ortamlara akmak için pcye alıcam.yoksa net konsola alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bu videoların bazılarında konsol ile oynayan 2 adam var ya. bunlar bariz asgari oyunculuğu gösteriyorlar bence yani daha kötüsü olamaz en kötüsü ahanda bu gibilerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Red said: artık uzun uzun savunmicam ya konsolda fps oynanır.oynanıyor oynanacak bf3 te oynanır ama işte sırf battlefield serisine saygımdan 32v32 ortamlara akmak için pcye alıcam.yoksa net konsola alırdım Tısısısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bf oynayayım diye yeni sistem kurdum. bf3 alacak param dahi kalmadı. fuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ahahahahah abi bence bc2'yi sorunsuz çalıştıranlar bunu da sorunsuz çalıştıracak. grafik motoru daha gelişmiş olsa da sonuçta direk pc'ye yapıldığından daha stabil olacaktır diye tahmin ediyorum. o yüzden frostbite 1 ile 2 arasındaki teknoloji farkından doğan "kaldırmayacak" korkusuna lüzum yok bc2'de sorun yaşamadıysanız. ha eğer yaşadıysanız gege. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 http://bf3blog.com/2011/08/battlefield-3-pc-version-wont-have-in-game-server-browser/ "The tables have turned. A day after we gladly reported that console gamers would be getting this great PC feature called “server browser”, we can now report that PC gamers won’t have an in-game server browser. DICE’s Alan Kertz has confirmed that in order to switch servers, you have to exit Battlefield 3, and use Battlelog to find another server and join. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Peki neden? Mantığı nedir bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 allahım yarabbim bari steam style ingame browserdan değişebilsek. gir çık gir çık olmaz öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 >EA >mantık pick one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 LathspeLL said: özel mesaj gitsin postu lath sende alphası var şunun. nası oynuyorsun? çık gir falan kastırıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 demian said: Alan Kertz has confirmed that in order to switch servers, you have to exit Battlefield 3, and use Battlelog to find another server and join. " şu kısımda bi çarpıtma var bence. oyundan çıkmak gerekmiyordur abi, alt-tab yapmak gerekiyordur en fazla. yoksa yani yaptığın oyunla ilgili şöyle bişeyi kendi ağzınla söyler misin lan? "hehe biz bi oyun yaptık, oyuncularımız bi sunucuya girdikten sonra sunucu değiştirmek için oyunu kapatmaları gerekicek önce hehe" hani böyle yapsam bile söylemem lan, ayıp, utanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar