Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
texture flickering can sıkıyor ya recon oynarken.

ayrıca bazen binarın, dağın, taşın modellerini görüyorum. anlatamadım tam ama nasıl diyeyim mesela Canal mapinde gemiye doğru bakarken 3d modeli gözüküyor bi anlık. sis falan kalkıyor hatta içerde spawn olan adamlar 12x zoom la rahatça görülüyor. SS almayı unutuyorum kaçtır.
Mesaj tarihi:
okadar stinger aa yetmez gibi birde simdi gereksik yere heli surerken birsey yiyip olmeye basladim. heli patlamiyor surucu yada gunnerken geberiyorum icinde
olsem okey ama birde oyun gocuyor o sekilde olunce
10-0 yapmistim 10 dakkada gitti hepsi :s
Mesaj tarihi:
helide gunnerken sniperla çoook indirdiler beni

helide neyse de adamlar 100km/s yaptığım jipte sürücüyken headshot koyuyorlar ya, helal olsun demekten başka bir şey kalmıyor. biraz kıllanıyor insan tabii.
Mesaj tarihi:
En güzeli düşman jetini öldürüp, spawn'ını bekleyip, üstüne paraşütle inmek, ölmeden sahip oldugun 10 saniyede jet pilotunu vurup jeti çalmak, zafer naraları atarak rakibi oyun boyunca tek jetle bırakmak.

Teşekkürler Xunn, yine yaptın.
Mesaj tarihi:
artık recon olduğumda bile sık sık 4'e basıp repair tool çıkarmaya, helikopter görünce stinger çıkarmaya çalışıyorum. recon silahları zaten kötü of.
Mesaj tarihi:
dün jetteyken stinger yedim 2-3 oyun boyunca 10 kere sanırım. (flare dil ex kullanıyordum) hepsindede ben ölüyorum ama ucakta hasar yok havada süzülüyor. enemy kill alıyor zaten adam disable puanı falan alamıyor. bugmu var yoksa bahtsızmıyım her seferinde kokpitte bana patlıyor roketler?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...