axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Ahahaha teşekkür ediyorum arkadaşlar, samimi cevaplarınız içimi ısıttı tebessüm ettim. Ama olayın aslı başka :P
Sonütücü Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 8800gt ekran kartim vardi o varken oyun birden donuyordu ve sadece reset atmak cozum oluyordu simdi hd 6850 black edition aldim biraz overclockladim q6600 ude 3.0 ghz overclok yaptim. Performans olarak memnunum fakat 5 dk bile oynayamadan bf3.exe has stopped working hatasi aliyorum. 8800gt varkende ayni sekilde donuyordu tek farki onda restart atmam gerekirken bunda gorev yoneticisinden oyunu sonlandirabiliyorum. Cok ayar oldum 10 gundur oyunu bu donanim problemleriyle ugrasmaktan oynayamadim. Youtube da arastirdim biraz bircok insanda ayni sorun var cozum bulabilen varmi pati de?
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 axedice said: Ahahaha teşekkür ediyorum arkadaşlar, samimi cevaplarınız içimi ısıttı tebessüm ettim. Ama olayın aslı başka :P abv
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 LathspeLL said: DPi'yı olabildiğince düşük tutmanız gerek. Arttırdıkça Negative accel. oranı artıyor. Ama in-game sensitivity'yi arttırınca da piksel atlıyor. Bok gibi o yüzden şuan. Hala patch çıkarmadılar. Ben işte 400 dpi + sensitivity barının %25'i kadar dolu bir ayar tutturdum. 400 cok az degilmi yanlıs anlamıs olabılırım ben win üzerinde 3000 dpi kullanıyorum bu 400 sadece oyun icinmi?
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Simdi win üzerinde 800 yaptım mouse hareket etmiyor resmen:) kesin yanlıs anladım
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 minimapı fail nasıl yapabildiler bu kadar ya : ) bide oyunun dinamiginde marklama olayı var cod gibi görünmüyor düşman, ama işte bu dinamigi kullanmayca insanlar hiçbir manası kalmamış. binanın yanından deparla karşıya geciyim diyorum kafamı cıkarıyorum tank namlusu kafamda eşşek kadar tankı bile marklamaktan aciz herkez. sv98 ve pod açtım gece 400m sonrası hareketli ünitelerde hayvani zor. bunun egimini azaltan bi aparat cıkıyormu ileride?
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 evet. yetenek diyoruz biz ona=) şaka bi yana alışıyosun zamanla. özellikle sv98de öyle oluyor. ha bir tek aklıma gelmişken scopetan ayrılmadan ikinci atışı yapabiliyosun pull bolt unlockuyla.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Arnis said: Simdi win üzerinde 800 yaptım mouse hareket etmiyor resmen:) kesin yanlıs anladım yo ben de win üzerinde 400dpi+default windows mouse hızı (6/11) kullanıyorum. alışkanlıklarla alakalı bir şey
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 hmm ok simdi dediginiz gibi yaptım artı oyun icin %25, birsey daha sormak istiyorum w a s d tuslarında degisiklik yaptınızmı?
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 MrLevie said: evet. yetenek diyoruz biz ona=) şaka bi yana alışıyosun zamanla. özellikle sv98de öyle oluyor. ha bir tek aklıma gelmişken scopetan ayrılmadan ikinci atışı yapabiliyosun pull bolt unlockuyla. bende hiç m hesabı yok algılayamıyorum bir türlü hoş balistige yeni geçtim, diyorum kesin 600m falandır bu adamla aramdaki mesafe, marksman 240 metre cıkıyor heahehae.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 İşte anlattım ya yukarda? Arttırırsan negative acceleration daha çok devreye giriyor. O yüzden oyun içinde dpi'yı düşük tutacaksın, mouse ayarlarındanda yüksek tutacaksın. Ama işte sweet point tutturman lazım. In-game sens.'i çok arttırırsan piksel atlar, keskin nişan alamazsın.
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ilk macta fark etti cidden alıstıktan sonra dahada rahat olur cok sagolun.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Daesu said: bende hiç m hesabı yok algılayamıyorum bir türlü hoş balistige yeni geçtim, diyorum kesin 600m falandır bu adamla aramdaki mesafe, marksman 240 metre cıkıyor heahehae. zamanla gelişiyor abi o anlayış. mesela lvl 11im sanırım bilmiyorum tam, daha yeni yeni alışıyorum ben de. hatta şimdi baktım, 275m miş longest headshotım. o derece kötü yani sdf
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Arnis said: D@rkwish said: 5dakkalık bi video yaptım vent seslerinde sıkıntı oluştu kullandığım program playclaw fraps değil ondan olabilir bilmiyorum. Sesleri attım o yüzden müzik koydum onun yerine :) Video cok güzel olmus eline saglık, buarada bırsey sormak istiyorum mouse dpi ayarı nedir sizlerde? Ben cok yüksektemi oynuyorum nedir anlamadım videolardaki gibi keskin degil. Çok sağol yorumun için kayıt alabildikce bişiler koyacağım daha ama pek edit uğraşmıyorum(pek tecrübem yok) direk raw aksiyonu koyuyorum. DPI durumuna gelince benim mouse Microsoftun Wheel Mouse Optical 1.1A yani çooook eski bir mouse ve hiçbir dpi özelliği felan yok , oyun içinde 2 tane sensivity ayarı var menüde orada üstteki sensi baya bi kıstım alttaki full öyle oynuyorum.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Senin default olarak 400 dpi olması lazım, yada belki 800.
Sonütücü Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Su freeze olayina cozum sunabilecek arkadas yokmu ? Benimle ayni hatayi alan kimse yokmu koca patide
Creus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 MrLevie said: ha bir tek aklıma gelmişken scopetan ayrılmadan ikinci atışı yapabiliyosun pull bolt unlockuyla. bu herşey demekmiş ya. bunu öğrendiğim iyi oldu valla.
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Key bindings de kolaylık olsun diye degistirdiginiz birsey varmı peki?
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Flashlight toggle'ı F'ye aldım, melee ve throw grenade'i mouse'a atadım o kadar.
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 MW1-2'den BF3 serisine geçmiş olanlar var mı? MW3 ya da BF3 alacağım kararsız kaldım. Nasıl duruyor oyun ?
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mouse iyiymis deniyorum hemen aklıma gelmedi hic iskence cekiyormusum resmen ben cok sagol.
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 D@rkwish said: 5dakkalık bi video yaptım vent seslerinde sıkıntı oluştu kullandığım program playclaw fraps değil ondan olabilir bilmiyorum. Sesleri attım o yüzden müzik koydum onun yerine :) Bu G36C ne güzel silahmış ya. Support oynuyorum, her silahı birbirinden kötü. Sırf şu silah için Engineer oynayasım geldi.
Öne çıkan mesajlar