ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 biri jet için level 2'ye atlama tutosu yapsın lan :( saatlerdir oynuyorum 0 taramalıyla ben nasıl puan yapayım da level 2 olayım lan EA? azcık throttle verip, flag mi capture edeyim yerden yerden giderek?
=)) Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 f you are playing on PC, please enable the following online ports on your connection: TCP: 80, 443, 9988,20000-29999, 22990, 17502, 42127 UDP: 3659, 14000-14016,22990-23006,25200-25300 ben yaptım ama hala backend
=)) Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ShadowFax said: biri jet için level 2'ye atlama tutosu yapsın lan :( saatlerdir oynuyorum 0 taramalıyla ben nasıl puan yapayım da level 2 olayım lan EA? azcık throttle verip, flag mi capture edeyim yerden yerden giderek? flight trainin serverlarına girip biraz antreman yap istersen
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 said: NOTICE Be advised: We are seeing connectivity issues to the PC, PS3 and Xbox 360 back-end systems. DICE and EA are working on resolving the problem. bizle alakası yok. bozmuşlar işte (:
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 =)) said: ShadowFax said: biri jet için level 2'ye atlama tutosu yapsın lan :( saatlerdir oynuyorum 0 taramalıyla ben nasıl puan yapayım da level 2 olayım lan EA? azcık throttle verip, flag mi capture edeyim yerden yerden giderek? flight trainin serverlarına girip biraz antreman yap istersen yaptım onu da yaptım da direk heat seeking ile alıyorlar. mesela IR Flare'in yoksa Lock'tan nasil kurtulursun? After burner burda işe yarar mi? bir de radar falan var mi? ne taraftan kim nasıl lock oldu gibisinden?
mani Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bip bip bip bip bip diyorsa lock etmeye çalışıyor birileri. biiiiiiiiiiiiiiiiiiip duyuyorsan lock edildin. ondan sonra lock yazısı kırmıza dönüp vıyk vıyk vıyk sesi geliyorsa götünde heat seeker veya stinger var. Flare olmadan kurtulma imkanın var. iş biraz şanşa biraz deneyime bakıyor. thrust ile düzgün manevra yapabilirsen roket sana vurmadan önce arkanda patlıyor. Veya dağlar, taşlar, kayalar falan alçak irtifa uçup arkandan ne geliyorsa dağa , taşa çarptırabilirsin. Aynısını combatın döndüğü binaların arasında da yapma ihtimalin var ama bu 2. bi lock ihtimalini arttırıyor. riski alırım diyorsan kulelere, silolara yakın uçup yatay geçiş yapacaksın manevra yaparak.
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 hız kesme muhabbetini kullanan varmı dogfightlarda aktif olarak. ben motorları kapatamadım havalandıktan sonra bir daha. dün 2-3 denemede yılan gibi heli kullanmaya basladık 1-2 kill explode fln derken flare geldi allahtan rahatız biraz şimdi. ama takımdaki jetler iş yapmıyorsa cidden helilerin işi cok zorlaşıyor zaten infantryler sürekli lock peşinde.
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 zaten zor uçuyoruz bide manevramı yapacaz. manevrayı yaptımmı cakılıyorum zaten:D
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 D@rkwish said: 5dakkalık bi video yaptım vent seslerinde sıkıntı oluştu kullandığım program playclaw fraps değil ondan olabilir bilmiyorum. Sesleri attım o yüzden müzik koydum onun yerine :) ahahah sonu cok acıklı ama kanka :D
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Koymasammı dedim aslında da sonra insanlara bir tebessüm verir belki dedim :/
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 dark oyunu oynarken realtime kayıtmı yaptın yoksa demo record olayı varmı oyunda? sunları gördüm nette ama işteyim simdi mrk ettim :p Demo.RecordDemoFileName Demo.PlaybackDemoFileName
huun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 soru: origin'de deaktive hesabı nasıl açarız geri? bizim bir eleman bf3 ü alıyor ve tam 27 sinde her nasılsa hesabı kapatmayı başarıyor hehe sitesine bakınıyorum origin ama göremedim düzeltecek birşey. ticket atmadan önce size sorayım
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Daesu said: dark oyunu oynarken realtime kayıtmı yaptın yoksa demo record olayı varmı oyunda? sunları gördüm nette ama işteyim simdi mrk ettim :p Demo.RecordDemoFileName Demo.PlaybackDemoFileName Direk oynarken kayıt aldım,Playclaw kullanıyorum orjinal almıştım fraps oldum olası bende sorunlu çalışmıyo :) Kayıtlarda tsdeki muhabbetlerde vardı ama arada kesilmiş felan sanırım makina kasınca ses kaydını durduruyo program bide virtualdub sesi tanıyamadı. Multichannel açmıştım onu kapamam gerekiyormuş galiba ama daha test etmedim.
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 olay lagmış ya.dün gece pürüssüz bi serverda oynadım 64 kişi fulldu.bi kere bile lag olmadı
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ya ben baya kazmayımdır bu online FPSlerde, alsammı ki acep? Bad Companyi, Black Opsu falan aldıydım ama çok az oynamıştım. Alsammı ki varmı böyle M&B gibi toplaşma durumumuz?
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 D@rkwish said: Daesu said: dark oyunu oynarken realtime kayıtmı yaptın yoksa demo record olayı varmı oyunda? sunları gördüm nette ama işteyim simdi mrk ettim :p Demo.RecordDemoFileName Demo.PlaybackDemoFileName Direk oynarken kayıt aldım,Playclaw kullanıyorum orjinal almıştım fraps oldum olası bende sorunlu çalışmıyo :) Kayıtlarda tsdeki muhabbetlerde vardı ama arada kesilmiş felan sanırım makina kasınca ses kaydını durduruyo program bide virtualdub sesi tanıyamadı. Multichannel açmıştım onu kapamam gerekiyormuş galiba ama daha test etmedim. saol bi deniycem frapste full recordlar 2-3 dk oldugunda dahi 30 40gb ye vuruyor. hafifse bunu bi deniyelim ama cidden record olmaması şu oyunda cok yeto ya.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bu originin install directorysini nasıl değiştiriyoruz ? dedim steam gibi uğraşmıyım diye gittim boş hddye yükledim ama originin yüklü olduğu yere bakmadan dolu C ye indirmeye çalışıyor meh
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Origin>Settings>General>Downloaded Games'ten set edebilirsin.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 installerı indirmesi gereken yeri bile seçtim ama hala C ye yüklemeye çalışıyor :/
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bi programı restart edip dene istersen
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 evet evet birkaç restart sonrası düzeldi çok sağol
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Sabahtan beri Origin'i kurmaya çalışıyorum, sitesinden de başka yerden de indirdim, ama kuruyor sonra update yapacam diyor, iyi diyorum yap ama bu olay sonsuz bir döngüye giriyor. Yani devamlı 8.3.1 adlı update tekrar tekrar kuruyor, uninstall falan da çare olmadı. Sebep ne olaki??
Öne çıkan mesajlar