Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

abi hakkaten o kadar oynadım bc2 hiç herkes sniper tribi yaşamadım

ha bir tek bilmem ne island mapinde sniperlar cok olabiliyor

onun harici misal ben recon olup shotgunla akmayı seviyorum.çok sniper var dediğiniz buysa

snipin oldugu binaya bi gl çaktın mı tamamdır
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Adamlar tam hater ya ahahah. Daha dün BC2 oynadım, server'da 4 sniper sınırı vardı.

Girdiğim hiçbir oyunda şuana kadar sniper sayısı abartı değildi, takımlarda max 3'er sniper vardı.

Haters gonna hate.

olay zaten sınır olmadan oyanatabilmesi.

sınırla babam da oynatır. bi de benim bc2 oynama sürem bo dan 2 kat fazladır =)

oynanabilirlik her zaman zor bu oyunda. aksiyon genelde çok yavaş. tarzı budur değildir olmalıdır olmamalıdır ayrı bi konu.
Sosyal ağlarda paylaş

abi araç kullanımı var ama dm sunucularda adam üstüne araçla sıkmak ban sebebi. roketatarla ona buna sıkmak ban sebebi. grenade spamlemek ban sebebi.

bu oyun taktik oyunu değil, sadece öyleymiş rpsi yapıyo =)

ki bana cs cod falan çok daha fazla hitap etmesine rağmen yine de bc2 yi diğerlerinden fazla oynamışımdır. insanı çeken bi olayı var, çözemiyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

Girdiğim her sunucuda sniper limit yok, çok azında vardı, gerisinde de hep az sniper oldu. Onca zaman hiçbir oyunda dengesiz sniper olmadı. Hala burda sniper yüzünden bok atıyorsunuz, vazgeçin.

COD ve BF iki farklı oyun. Birisi deathmatch diğeri tactical shooter. Birisi Quake'in modern silahlısı diğeri counter-strike'ın ileri versiyonu.

İkisinin farklı tadları var. MW3'te oynanacak BF3'te oynanacak. BF3 teknik olarak çok daha iyi. Bunlar genel bilinenler. Bunun üzerine şurda yazılan herşey bok atmak üzerine, elle tutulur birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

COD ve BF iki farklı oyun. Birisi deathmatch diğeri tactical shooter. Birisi Quake'in modern silahlısı diğeri counter-strike'ın ileri versiyonu.

bf cod kıyaslaması bir yana (ki ben kıyaslamıyorum), şu yorum bende hayal kırıklığı yarattı açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

csde tank uçak falan olsa sıkarlar gabe in kafasına al sana taktik şuutır diye.

taktik, eşitliğin olduğu şartlarda olur. ve gelmiş geçmiş en iyi taktik oyunu hala cs. bf muhtemelen hiçbir zaman bu kategoriye giremeyecek. sadece duvar yıktıkca, tankı anti-tankla indirdikçe, air strike attıkça oyle olduğunu zannedeceğiz.

cod desen, hani SD oynamama ihtimalini düşünüyorum. öyle bir ihtimal de olmadığına göre, nasıl bu oyuna quake in veliahtı yorumu yapılabilir ki? hani dmsi sadece silah açmak için ya da anlık masturbasyon içinoynanır, o da cod4 le başlayan çok mal bir serüven. sağolsun bf de aynısını yaptığından artık normal görülüyor heralde.

bc2 dm'de sınırlama olmayan sunucuda oynamak inönüye bursa atkısıyla girmek gibi bişey. kaçınılmaz olandan zevk alırsın. sadece sniper değil, hg roket cg tank ne varsa.
Sosyal ağlarda paylaş

CS'de hiç taktik yok ki, nasıl bir crack pipe soluyorsan ben de istiyorum.

"Abi çok iyi gir çık yaptım bak söyle hedef aldım vurdum." diyorsan biz taktik demiyoruz ona. Ateş etmek o.

Taktik stratejik insiyatif almak demek. Sen bunu CS'de sadece takım arkadaslarınla yapabilirsin, bu da demek ki ne kadar çok takım arkadası, utility o kadar çok strateji aralıgı.

Elinde karsıya göre olan silahları en iyi şekilde kullanmaktır strateji. Her 2 tarafın da eşit oldugu an diger tarafın önde cıkması sadece shooterlarda yetenekle olur. BF bu değil sadece, aklını kullanarak senden daha iyi ateş eden birini öldürebilirsin ki olay bu değil.

Olay savaşı kazanmak.

Think bigger.
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyunların hepsi aim odaklıdır.

bf de k/d kasmayan adam yoktur. kimsenin umrunda değil rush mapte bomb disarm etmek.

taktik falan hikaye, taktik dediğiniz olay oyun bitince gg veya easy yazmaktan ibaret.

ben kaybedince hiç üzülmüyorum mesela. aimim iyiyse ego yapıp mutlu oluyorum. veya kafama cg yiyince cg noob diyip geçiyorum. çok abartmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...