Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gaming 500 ler sorunlu çıkıyormuş. Bende 2 tane almıştım, 1isi bozuk gelince öğrendim. Titreme vardı. Çalışan tip bana "başka model yollayalım, bunlar böyle çıkıyor sürekli" dedi. Ben aynı olsun diye aynısını sipariş ettim, neyseki sağlam çıktı.

Ayrıca Razer DeathAdder kullanıyorum. Yorumlarına bakıpta almayın derim. Hiç ergonomik gelmedi bana. Bu konuda gaming 500 bundan daha iyi. Ama onunda problemleri oluyormuş. Netden sipariş veripte, iade de sürünmeyin (gerçi ben sanalmarketim.com dan almıştım yenisini 3-4 günde yollamışlardı.)
Mesaj tarihi:
Daemonarch said:

Loxias said:

bana sağlam bi oyun giftlemediğin sürece inanmam zengin olduğuna

Hangisini istiyosun söyle loxim sana oyunlar kurban olsun.

cod:mw3 al lath bone ile oynayalım fasd
Mesaj tarihi:
aynen aslanlar gibi çalışıyordu sadece 1 kere tamire gitmek zorunda kalmıştı kablosu katlandığı için zayıflayıp temassızlık yapıyordu

sonra senarious zorla g400 hediye etti bende emekliye ayırmak zorunda kaldım :(
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

6 yıllık rengi atmış mx518, arada usb bağlantısı tekliyor ama çok kalp kırdım zamanında onunla. tamamen bozulana kadar vücudumun bir uzvu

Bende gecen seneye kadar mx300 kullaniyordum da cok asinmisti ya sagi solu, parmaklarimin izleri cikmisti falan tuslarinda. Yeni mouselar 10 numara her yerinde tus falan filan boyle baya da hafif cogu.
Mesaj tarihi:
mx serisi kral ya, 10 yıldır falan kullanıyorum herhalde 500, 310, 510, 518. hiçbiri de bozulmamıştı, 500'ü arkadaşa verdim, 310 küçük geldi sattım falan 510 ile mutluydum ama 518 kazanınca kaporta aynı diye ona geçtim yuvarlanıp gidiyoz
Mesaj tarihi:
ahah valla gollum gibi ikiye bölündüm.bi yandan diyorum ulan verelim gitsin 80 lira vatandan alalım

diğer yandan 35 lira.sonuçta orjinal orjinaldir ucuza kapat gitsin diyorum

ztn dark soulsa 90 lira bayıldık
Mesaj tarihi:
Microsoftun tarihi Wheel Mouse Optical 1.1A mouseunu kullanıyorum yaklaşık bi 10+ yıldır , ilki geçen sene bozuldu gittim aradım aynısından buldum aldım gene bence çok güzel :d

Acaba Xai veya Kinzu mu alsam dedim tasarım olarak neredeyse aynı denebilir(kavrayış bakımından) ve benim için en önemli unsurlardan biride bu, şu anki mouseuma fazla alışığım ve yeni birtanesine alışma fikri zor geliyo ama sensivitylerine alışmak kasabilir diye ve Xai'nin mouse tuşlarının sırf sol yerine sağdada bulunmasından dolayı karar veremeyip almadım belki bi arkadaş alırda görüp kullanırsam fikrim değişir :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...