Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 abi ama uygulamasını da düşünmüştüm lan... o yerdeki yuvarlak dönen zımbırtıları falan. kafamdakinin birebir aynısının yapıldığını görünce insanın morali bozuluyor :(
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 98'de düşündüm bunu amerika'da sanal gerçeklik gözlükleri ile FPS deathmach yaparken...
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 belli zaten 3km öteden her yerde bi 4chan özentiliği falan. fps oynamayı da bilmiyor zaten
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Xenocide said: şş çaktırma ünleme basacak biri şimdi.
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 geyik yapıyoruz ya ne xunn u. son banlanmasında küsmüş. bidaha hiç br paticik yetkilisiyle konuşmayacağım benden özür dileyene kadar demiş
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Beyler çaktırmayın, ben aslında böyle baya ülkücüyüm, her postum da agır abi. En iyi arkadasım Çetintaş.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Bu arada Bright çaktırmadan twitter'da akıyormuş. Şimdi ea forumlarından bir linke gittim orda buldum.
Bright Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Thylander said: There is a fully featured server browser on console, as well as quickmatch-options for matchmade games. Disable a plane and it crashes, you get the kill. O simulator nedir, jizzed in my pants
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Loxias said: geyik yapıyoruz ya ne xunn u. son banlanmasında küsmüş. bidaha hiç br paticik yetkilisiyle konuşmayacağım benden özür dileyene kadar demiş Aşkımız için şarkı seçtim Loxi. http://www.youtube.com/watch?v=C2yz6mGiPJw altyazılısını bulamadım, kusuram bakmazsın artık.
Bright Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Dev'ler en temiz twitterdan cevap veriyor, forumlari sallayan olmadigindan ps. videonun linkinin altindan Izmir kizlari diye reklam cikti hayirlisi sdsfsf
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 FUWA FUWARI FUWA FUWARU Anata ga namae Wo yobu sare dake De chuu e ukabu!
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 arkadas aradi release tarihini ileri bir tarihe atacaklarmis.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 aynalitahir said: FUWA FUWARI FUWA FUWARU Anata ga namae Wo yobu sare dake De chuu e ukabu! bu da öztürkçe olmalı. bötübörü
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 LathspeLL said: Dünya BF3'süz anlamsız... Evlere şunu kuralım beyler: http://www.youtube.com/watch?v=nQR49JGySTM Salonlar yıkılacak, bunlar kurulacak artık. Misafirleri orta yuvarlarkta ağırlayacağız. şu evlere uyarlandıgı gün muthiş olacak sdfsf
Bright Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Su ekran hikayesini de direk beyne damardan verseler aslinda baya portatif olur hani, 1 tane omni-directional treadmill + 3-5 hoparlor falan
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Aslında böyle büyük sistemlere gerek yok, o videoda ki oda 650.000$'a yapılmış. Sanal gerçeklik deneyimlerinden yola çıkarak diyorum ki, head-tracking özellikli head mount display yeterli. Tamamen kendinizi oyunun içinde hissedersiniz. Yani beyin için elinizde gerçekten silah görünümlü birşey tutmak yada ayağınız altında hareket eden platformlar önemli değil. Bunlar olmadan da beyin tamamen içine girebiliyor olayın. O yüzden böyle bir odadansa 1-2 seneye hazır olacak Sony çözümünü tercih ederim. http://www.memory-laneinc.com/wp-content/uploads/2011/09/20110904-033828-581x326.jpg Sony çıkardı bunu japonya'da geçen ay. Kasım gibi avrupa çıkışı olacak. Bütün "hands-on" testler ve review'ların söylediği şey head mount sistemlerde devrim derecesinde kaliteli deneyim sunuyor. Görüntü acaip netmiş. Herkes bayılmış, 720p OLED ekran var 2 tane. Ama head-tracking olayı yok. 2 sene içinde head-tracking'li üst modeli çıkarırlar diye düşünüyorum. Zaten hali hazırda Playstation Move bu konuda çok çok iyi bir başlangıç yapmıştı. Kusursuz algılama sistemine sahip Move. Silah için Move, ve sağa sola bakmak için head-tracking oldu mu bu iş tamamdır.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 şişmanlar bütün oyunları kaybedecek
Bright Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Boynu agrir la adamin saga sola donmekten oyunda, kafasinda o zamazingoyla
Bright Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Bi de sen hangi yorumlari okudun la lath ben de bi yorum okudum su an: said: Conversely, you could just buy an iPad and hold it closer to your face. :)
Öne çıkan mesajlar