Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tam tamam kactim diyip duvar arkasinda cat yatiyosun ya sinirlerim tepeme cikiyor. ping etkilemesin oyunu diye yapmislardir heralde ama boylede olmaz yani.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

flashlight ilk kez bi oyunda işe yarayacak gibi ama biraz abartı olmamış mı? flashbang yemişten beter oluyosun fener görünce.

yok be abi, ben önümde fenerli varsa ölümüne tarıyorum 5 fenerliden 3'ü 4'ü ölüyor genelde sdfg fener yüzünden nadiren ölüyorum. biraz bile hafifletseler hiçbi anlamı kalmaz bence. ben zaten hiç kullanmıyorum direk yer belli edici bişey.

Lidnorris, kimsin tanıt kendini
Mesaj tarihi:
Abi isigin icine ates ediyosun patir kutur yatiyo fenerliler, bi de gelirken de kendini belli ediyolar ustune. Kendini birak rakibe avantaj direk. Pusan sniperlara da ates ederek siperden sipere kosun suppressiondan bi bok goremiyolar.
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

Birde supressin fire yediğim zaman yada biri bana ateş etmeye baslaıgı anda ateş edilen yere sarjoru bosaltıyorum bari o da supressing fire girsinde kacabileyim diye
bunu yaparken bikaç kez yanlışlıkla adam öldürdüm fdsf
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Abi isigin icine ates ediyosun patir kutur yatiyo fenerliler, bi de gelirken de kendini belli ediyolar ustune. Kendini birak rakibe avantaj direk. Pusan sniperlara da ates ederek siperden sipere kosun suppressiondan bi bok goremiyolar.

İyi sniper'a sökmez bu. Ciddi ciddi sana bakan iyi bir sniper'a karsı tek sansın voice chatten yerini söyleyip suppress ettirmen ve yaklaşıp öldürmen. Sniper'ın öldügü an yerinden emin olmadıgı, sweep lemesi gerektigi an çünkü.

İlk kursun sen atıyorsan baya dezavantajda sniper, ama o atışı kesip yaklaşmayıp çıkmasını beklersen çıktıgı gibi yersin kafaya 7.62×51mm mermiyi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...