nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 yalnız oyun beta için bile çok kötü. kaynak kodları çalınıp compile edilmiş half life 2 benim gözümde şu an.
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ha zevk alıyo musun alıyosun, o da battlefield olduğu için. sesler gaz, grafikler falan iyi. gameplay kötü değil çözemediğim başka sorunlar var.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 supresing fire gerçekten güzelde sniperlar can sıkıcı olabiliyor neyse ilerde araçlara binince o sorunlarda cözülmüş olacak
Bright Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Markli/spotlanmis sniperinin omrunun cok uzun olacagini sanmiyorum acikcasi, Eod bot/MAV + c4, suppressing fire hayattan sogutacaktir
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 OHBE geldi psu akıyorum bf3 ortamlarına
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 power supply'ı gelmiş, bf3'ü artık gönül rahatlığıyla oynayabilecekmiş. senin için decrypt ettim dfg
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 psu patladığı için oynayamıyodum artık oynayabileceğim daha açık nası lyazabilirim bilmiyorum sdf
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Revangelis said: psu patladığı için oynayamıyodum artık oynayabileceğim daha açık nası lyazabilirim bilmiyorum sdf bu yeterli ^^
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 tam tamam kactim diyip duvar arkasinda cat yatiyosun ya sinirlerim tepeme cikiyor. ping etkilemesin oyunu diye yapmislardir heralde ama boylede olmaz yani.
Bright Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Flashlighti tutuyorum koseyi donmeden 5 sn, sonra kapatiyorm, sazanlar direk dokuluyor arkami dondugumu sanip sdsfsf
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 flashlight ilk kez bi oyunda işe yarayacak gibi ama biraz abartı olmamış mı? flashbang yemişten beter oluyosun fener görünce.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 gece 4te yataktan kalkıpta yüzüne tutulmuş gibi efekti var fenerlerin azcık kıssalar daha mantıklı olur.
Bright Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 flashbang yok ama oyunda, acip kapatilmassa duzgun deniz feneri gibi yeri belli de ediyor
marksman Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 beta oynamıyoz diye bisi kacırmıyoz dimi
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Silphatos said: flashlight ilk kez bi oyunda işe yarayacak gibi ama biraz abartı olmamış mı? flashbang yemişten beter oluyosun fener görünce. yok be abi, ben önümde fenerli varsa ölümüne tarıyorum 5 fenerliden 3'ü 4'ü ölüyor genelde sdfg fener yüzünden nadiren ölüyorum. biraz bile hafifletseler hiçbi anlamı kalmaz bence. ben zaten hiç kullanmıyorum direk yer belli edici bişey. Lidnorris, kimsin tanıt kendini
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 karanlık yerde ok fakat aydınlık yerlerde etkisinin azaltılması gerekli. Ayrıca oyuna flashbang konulsa daha da güzel olur.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Abi isigin icine ates ediyosun patir kutur yatiyo fenerliler, bi de gelirken de kendini belli ediyolar ustune. Kendini birak rakibe avantaj direk. Pusan sniperlara da ates ederek siperden sipere kosun suppressiondan bi bok goremiyolar.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 iyi güzelde takım arkaaşında gözüne gözüne tutuyor feneri kaç kere öldüm o yüzden
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Birde supressin fire yediğim zaman yada biri bana ateş etmeye baslaıgı anda ateş edilen yere sarjoru bosaltıyorum bari o da supressing fire girsinde kacabileyim diye
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 NolaxThensbane said: Birde supressin fire yediğim zaman yada biri bana ateş etmeye baslaıgı anda ateş edilen yere sarjoru bosaltıyorum bari o da supressing fire girsinde kacabileyim diyebunu yaparken bikaç kez yanlışlıkla adam öldürdüm fdsf
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Xaenin said: Abi isigin icine ates ediyosun patir kutur yatiyo fenerliler, bi de gelirken de kendini belli ediyolar ustune. Kendini birak rakibe avantaj direk. Pusan sniperlara da ates ederek siperden sipere kosun suppressiondan bi bok goremiyolar. İyi sniper'a sökmez bu. Ciddi ciddi sana bakan iyi bir sniper'a karsı tek sansın voice chatten yerini söyleyip suppress ettirmen ve yaklaşıp öldürmen. Sniper'ın öldügü an yerinden emin olmadıgı, sweep lemesi gerektigi an çünkü. İlk kursun sen atıyorsan baya dezavantajda sniper, ama o atışı kesip yaklaşmayıp çıkmasını beklersen çıktıgı gibi yersin kafaya 7.62×51mm mermiyi.
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 evet mesela bana sökmez öyle numaralar (:
Öne çıkan mesajlar