Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Flak explosive resistance arttiriyor, patlayicilardan/sarapnelden daha az dmg yiyorsun.

T ile flashlight/lazer kapatildigini bugun biri bana oretti cok tesekkurler :)

O animasyon olayi biraz dertli, bi de deathlerin hafif gec registerlanmasi, yakin mesafede adami oldurdugunuzden emin olduktan sonra digerine donup ates etmeye baslamak lazm direk, death animasyonuna kalirsa sarjor bosaliyor 20 mermili silahlarda
Mesaj tarihi:
flash kapanması iyimiş ya

umarım releasede böyle dğeildir butun herkes flashlı.bırak düşmanı kendi takımındaki adamların yuzunden bişi göremiosun
Mesaj tarihi:
Geç giren death animasyonu sanırım ölümlerimin %50sinin falan sorumlusu olabilir.

İçeri stormluyorsun, tek kişiye şarjor boşaltıyorsun sırf bu yüzden.

Çok işi var oyunun, beta gerekirse 3 ay sürsün.
Mesaj tarihi:
DICE'ın açıklamaları çok yalan geldi bana.

ayrıca hadi dedikleri dogru olsun, fixlenmiş olsun çoğu buglar.

arkada ammo pack koyan varsa sonsuz roket , sonsuz c4 sonsuz el bombası. devamlı salla.

el bombası tek başına cidden çok kötü. yerde toplu iğneye çarpıyor falan sana geri dönüyor.

roket desen tek başına adamın ağzına vurmadıkça öldürmüyor yanına düşüyor banamısın demiyor. ama duvarı patlatıyorsun adam duvarın yanındaysa ölüyor.

senin yanında spawn olan adamların seni zırt pırt ittirip duruyor. kaç kere prone dayken ittirilip duvarın kenarından düştüm veya ayağa kalktım.

çok fazla texture bugı var. koca kayadan adam vuruyorsun bazen sonra gidip kağıt inceliğinde metalden vuramıyorsun. bazı yerler var Metro mapinde direk oraya yat ve immune ol gelen mermilere karşı.

adam gibi araç kullanılmadı, test edilmedi sanmıyorum o 3 günlük caspian testi yeterli olsun.
Mesaj tarihi:
c4'ler 4.den sonra despawn oluyor, bi de kimsenin 3-4 saniye cd'li ammo packi spamlamakla ugrasacagini sanmiyorum butun oyun.

Roket olayi guzel bence, patlama capini arttirirlarsa cok tatsiz seyler olmaya baslayabillir dar haritalarda, mw2'de oyle sacma bi talent vardi tek roketle 7 kisi falan oldurmustum, kalabalik/dar haritalarda sirf cesetten roket/patlayici loot talentiyla o sekilde explosive spamlaniyordu, gayet tatsiz oluyordu ancak su mekaniklerle bu oyunda oyle bir seyin olacagini sanmiyorum
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...