DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ya millet lvl kaç olmuş çıktığından beri aralıksız mı oynamış bunlar sağımdan solumdan roketler yağıyor siper alsak fayda etmiyor dfsfd
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 roketin levella bi alakası yokki engineer direk rpg ile başlıyo.
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ya bu animasyon deli ediyor artık beni adama vuruyo muyum adam öldü mü hangisi ölmüş anlicam diye kaayı yedirdi sdf
Harir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 red'i de iyi dövdüm.Lan beni ilk aldığında seni görmedim bile.Öldükten sonra çıktın.Bug mı o şimdi sfd
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 hatırlamıyorum sdfs da ben senin yanındakilerle ugraşırken vurdun sen beni bi ara beleşçi
Bright Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Flak explosive resistance arttiriyor, patlayicilardan/sarapnelden daha az dmg yiyorsun. T ile flashlight/lazer kapatildigini bugun biri bana oretti cok tesekkurler :) O animasyon olayi biraz dertli, bi de deathlerin hafif gec registerlanmasi, yakin mesafede adami oldurdugunuzden emin olduktan sonra digerine donup ates etmeye baslamak lazm direk, death animasyonuna kalirsa sarjor bosaliyor 20 mermili silahlarda
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 flash kapanması iyimiş ya umarım releasede böyle dğeildir butun herkes flashlı.bırak düşmanı kendi takımındaki adamların yuzunden bişi göremiosun
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Geç giren death animasyonu sanırım ölümlerimin %50sinin falan sorumlusu olabilir. İçeri stormluyorsun, tek kişiye şarjor boşaltıyorsun sırf bu yüzden. Çok işi var oyunun, beta gerekirse 3 ay sürsün.
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 mad beta zaten 3 ay önceki haliymiş oyunun adamlar serverları test etmek için açmışlar
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 o zaman eli yüzü düzgün beta sunsunlar lan belki beğenip almicaz oyunu.adamlar niye böyle yapmış
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 shooter oyunlara gönül vermiş bi insanın şunu oynayıpta beğenmemesi olanaksız lan
Bright Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Abi o deathin gec registerlenmasi olayina alisiliyor aslinda, 10 mermi atip birakiyorsun yani oleceginden emin oldugunda dar alanda
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 13 saate yakın oynadım hiç denk gelmedim yahu
Bright Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Su party hikayesiyle oyuna girince hep ayni squada mi atiyor deneyen oldu mu ?
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 yok,biz 4 arkadaş sürekli party ile giriyoruz squad'ı geç aynı takım da bile olamayabiliyorsun sadsfe
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ayni servera girmekten baska bi olayi yok.
Bright Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Bu squad olayina bi cozum getirmeleri lazm ama yorar boyle Herkes ayni anda leave squad join squad yapip ayni yere giriyor musunuz falan denediniz mi sdsffs
mani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 DICE'ın açıklamaları çok yalan geldi bana. ayrıca hadi dedikleri dogru olsun, fixlenmiş olsun çoğu buglar. arkada ammo pack koyan varsa sonsuz roket , sonsuz c4 sonsuz el bombası. devamlı salla. el bombası tek başına cidden çok kötü. yerde toplu iğneye çarpıyor falan sana geri dönüyor. roket desen tek başına adamın ağzına vurmadıkça öldürmüyor yanına düşüyor banamısın demiyor. ama duvarı patlatıyorsun adam duvarın yanındaysa ölüyor. senin yanında spawn olan adamların seni zırt pırt ittirip duruyor. kaç kere prone dayken ittirilip duvarın kenarından düştüm veya ayağa kalktım. çok fazla texture bugı var. koca kayadan adam vuruyorsun bazen sonra gidip kağıt inceliğinde metalden vuramıyorsun. bazı yerler var Metro mapinde direk oraya yat ve immune ol gelen mermilere karşı. adam gibi araç kullanılmadı, test edilmedi sanmıyorum o 3 günlük caspian testi yeterli olsun.
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 yalnız ammo packten bomba bc2 deki gibi cabuk gelmiyor spam yapamıosun yani.mermi hemen gelio ama diğerleri ağır geliyor
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 10 gunluk open beta zaten pek oyle detay icin degil, arac marac.
Bright Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 c4'ler 4.den sonra despawn oluyor, bi de kimsenin 3-4 saniye cd'li ammo packi spamlamakla ugrasacagini sanmiyorum butun oyun. Roket olayi guzel bence, patlama capini arttirirlarsa cok tatsiz seyler olmaya baslayabillir dar haritalarda, mw2'de oyle sacma bi talent vardi tek roketle 7 kisi falan oldurmustum, kalabalik/dar haritalarda sirf cesetten roket/patlayici loot talentiyla o sekilde explosive spamlaniyordu, gayet tatsiz oluyordu ancak su mekaniklerle bu oyunda oyle bir seyin olacagini sanmiyorum
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 roketi ben beğendim exp dmg şeysi ile daha çok dmg verir ztn
Öne çıkan mesajlar