Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kara dedeler olayı


adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

hâlâ montaj aşamasında olan ,yarı belgesel niteliğindeki "karadedeler olayi" isimli film, bu üç kasetten oluşuyor. biz kasetlere hiç bir ekleme yapmadık, sadece uzun olan ve yıpranmış bazı bölümlerini çıkartarak, filmin devamlılığı sağlamak amacıyla her üç videodaki olayları kronolojik sıraya dizdik.
filmin orijinal görüntülerine ilave olarak, karadedeler olayi'nin geçtiği köye gittik ve bugün bile korku ve ürpertiyle bahsettikleri olaya tanık olmuş köylülerle röportaj yaptık. tüm bu görüntüleri de filmde bulacaksınız.
ayrıca ailelerinden gelen istek üzerine görüntülerde yer alan bazı kişilerin yüzlerini gizledik ve isimleri sadece harf olarak belirttik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

AudioFX said:

Zaten şu cin hikayelerinin hepsi köylerden çıkma. Hiç şehir hayatında karşılaşmadım bu hikayelerle çünkü cinler şehirde yaşamaz. İleride köylerin yerini büyük büyük binalar aldığı zaman ne yapacaklar bu hikayeleri merak ediyorum


abi cin hikayesi köylerdeki komşu kızına kayma olayına kulp bulmak icin uydurulmuş şeyler cin gelmiş düdüklemiş kızı da keselim bebeği şeytan olur mazallah diyip örtbas edilen şeyler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

AudioFX said:

Zaten şu cin hikayelerinin hepsi köylerden çıkma. Hiç şehir hayatında karşılaşmadım bu hikayelerle çünkü cinler şehirde yaşamaz.


gece karanlığında doğada en ufak şeyler bile jedi mind trick çekiyor. sağlam moral ve ruh haline sahip birisi için bile tırsıtıcı olabiliyorken, tüm ömrünü buralarda geçiren ve aklı git gel olan birisine neler yapar sen düşün.

şehir dediğinde her yer gürültü her yer ışık, olmaz tabii böyle hikayeler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...