Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Tequila: I am a free woman Rum: I "touch and go" woman RedBull: I am in relation to / mingle Beer: I`m married Vodka: I am "the other one" Sprite: I am a woman who can not find the correct man Whiskey: I am a free woman who has no friends and the party will never end Liquor: I am a woman who would like to be free Gin: I am a woman who would like to get married /discuss
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 said: Gin: I am a woman who would like to get married sakıncalıymış hmmm
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 rakı şeydir herhalde.bıyıklı yalnız bir kızım haha
Shean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kızlarda yeni stat sperm diye okudum başlığı
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 champagne: I'm an engaged woman varmış bir de, ama önemli değil.
olitere Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 şöyle status koyan bi tane kız yok listemde
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 yabancılar spamliyor gerçi evet.
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Kojiroh said: Rakı ne? Rakı: I AM A FUCKING MAN
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 böyle kişilerle dalga geçin aşağılayın. saçma trendler peşinde koşup virala çeviriyorlar işi. ZaugnaKhaldun said: herkes sprite yazacak. lol, büyük ihtimalle.
prondir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 milyonlarca insanın göreceği çok zekice hazırlanmış bir reklam bence, redbull ve sprite sanki içecek türü olarak gösterilmiş, diğer içeceklerde dikkat ederseniz marka belirtilmiyor. Ayrıca en çok yazılabileceklerden ikisi redbull ve sprite ile eşleştirilmiş. Ben daha yazanı görmedim ama bakalım türkiyeye ne zaman sıçrayacak.
Öne çıkan mesajlar