roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Var mı böyle bi olay? Bildiğin elektrik prizine takıyolar dedi arkadaşım. Yeniyo muyum, doğru mu? Doğruysa nedir bunun olayı, kalorifer tesisatını aküyü öldürmeden çalıştırmak falan mı? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 benim bildiğim egsoza tıpa tıkıyorlar soğuk hava girip iç aksamı dondurmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Ben mi yanlış anladım acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Olm iyi de elektrikli falan değilse nereden takacak ki fişe? Düz içten yanmalı motorlarda bildiğim tek fiş girişi aracın hasar durumunu tespit etmekte kullanılan o bodycheck muhabbeti. Başka ne fişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kanadada her araç prius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 hurafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 arabanın içine ufo koyup onu fişe takıyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Motoru gece donmaya karşı koruyan bi sistem vardır external elektrikle ılık tutuyordur yani bölgeye özel bi çeşit elektrikli battaniyenin hallicelisidir muhtemelen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 seni yemişler. düşünsene mahallenin zibidisi gece kalkıp bütün fişleri çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 geceden sıcak suya bırakıyorlarmış, yumuşuyormuş sabaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 böyle bişey varsa eğer büyük ihtimalle bosch'tur patentin sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 saçma geldi bana. bilemicem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Ne sacma. Rusya'da auto care denilen remote control sistemi var. Taktiriyrsun 15 bin rubleye. Evine - isine vs girdikten sonra 2 saate bir 2 kere ve 4 saat sonra bir kere tabii bu ornek dilerseniz saat basi yaptirirsiniz. Araba kendisi calisir ve 15 dk motor isinik kalir. En guzel tarafi disarisi -20lerde vs olunca evden cikmadan 20 dk once bi basiyosunuz tusa arabaya girdinizmi sicacik. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yemişler seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yav said: benim bildiğim egsoza tıpa tıkıyorlar soğuk hava girip iç aksamı dondurmasın diyeyahu deneyip olucek millet. unutur da arabaya biner motoru calistirirsan ne oldugunu anlamadan karbonmonoksit zehirlenmesinden gidersin. programlanabiliyor arabalar belli araliklarla motor klima falan calistiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 İnsan değil de araba boğulur yahu tıpayı unutursan. Motorun ana avrat düz gidişinden anlarsın zaten bi sorun olduğunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 KORKMAYIN BEYLER HAK VAR HUKUK VAR BU ÜLKEDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 goldbären said: KORKMAYIN BEYLER HAK VAR HUKUK VAR BU ÜLKEDE BİZ SANA BAĞIRIYORMUYUZ. BİDE NE ALAKASI VAR FİŞE TAKILMAYLA SENİN YAZDIKLARININ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 topiği açan bilir onu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 SELAM. Arkadaşa topiğin linkini attım, MSN'den yazdı. Resim isteyeyim mi sdflşkjsdf dogru lan bu fise takiyolar arabalari gece donmasin diye hava -30 olunca sabaha calismiyo arabalar o yuzden fise takiyolar ki benzin ve aku donmasin tamam abi winnipegteyim ben ve bu dogru insanlar geceden fise takiyolar arabalarini hava -30 olunca sabaha calismayabiliyo arabalar bu yuzden fise takiyolar ki aku ve benzin donmasin arabalara ozel bi fis sistemi takiyolar burde her arabanin bi fisi oluyo onunde sarkiyo farin altindan gece arabani park ettigin her yerde prizler var arabani oraya takiyosun ve sabaha kadar orda kaliyo evet iste benim hikayem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Hatta bi de arabanın farına dikkat çekti şu resimlerde: http://winnipeg.kijiji.ca/c-ViewAdLargeImage?AdId=258910070&ImageIndex=2 http://winnipeg.kijiji.ca/c-ViewAdLargeImage?AdId=258905941&ImageIndex=3 Olm çok merak ediyorum bunun teknik altyapısı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Rezistans mantığıdır lan, ne olacak başka. En basit ve masrafsızı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 "roket adam" said: SELAM. Arkadaşa topiğin linkini attım, MSN'den yazdı. Resim isteyeyim mi sdflşkjsdf dogru lan bu fise takiyolar arabalari gece donmasin diye hava -30 olunca sabaha calismiyo arabalar o yuzden fise takiyolar ki benzin ve aku donmasin tamam abi winnipegteyim ben ve bu dogru insanlar geceden fise takiyolar arabalarini hava -30 olunca sabaha calismayabiliyo arabalar bu yuzden fise takiyolar ki aku ve benzin donmasin arabalara ozel bi fis sistemi takiyolar burde her arabanin bi fisi oluyo onunde sarkiyo farin altindan gece arabani park ettigin her yerde prizler var arabani oraya takiyosun ve sabaha kadar orda kaliyo evet iste benim hikayem teyzem aküyü fişe takmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 100binlik araba alicam, sonra onunden cuk gibi priz sallanicak, sicarim oyle kanadaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 oradan 100bin e araba alsam bebegim gibi bakarim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar