liberal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 http://2.bp.blogspot.com/_VSrnkiWaqSQ/TMdBQsCZScI/AAAAAAAAAZI/r7M0LAXkxW0/s1600/forever+alone+face.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ahah kıyamam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ne üzülüyon sanki çok önemli bişeymiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 üzülme :/ en güzel doğum günü senin olsun. herkes süprüzler yapsın. bol bol hediye alasın. mutlu mesut yaşayasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 dünya güneşin etrafında 1 tur attı geldi, ne takıyosunuz buna ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 herkes de cok kewl takiliyo. nice mutlu yillara libos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 8 sene takmıyorum zaten bu sene taktım bi ondada güneş müneş diyonuz olm hoop. yüzüm doğum günü partisi görmeyeli çok olmuş lan.insanın üstünde mum olan pasta kesesi geliyor. bi forever alone daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 mutlu yıllar. kendine keşke üstüne bi foreveralone alone olan bi pasta yaptırsaydın be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
49 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 liberal said: 8 sene takmıyorum zaten bu sene taktım bi ondada güneş müneş diyonuz olm hoop. yüzüm doğum günü partisi görmeyeli çok olmuş lan.insanın üstünde mum olan pasta kesesi geliyor. nerdesin sen ben yarın sana getiriyim bi pasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 gz kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 teşekkürler @49 ingilteredeyim biraz zor olmasın o iş? düşünmen yeter :( abi harbi toydum geçti ergen oldum geçti şimdi ünideyim adam akıllı bir doğum günü kutlayamadım. benim hala umrumda değil doğum günüm de bi farklı sanki bu sefer.. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 mutlu ol senelerce hepi pörtlek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlphaMale Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bence acınıcak bi durum, ben forumda doğum günümü anons edip tanımadığım insanların kutlamasına sevinecek kadar düşseydim, bunu farkettiğimde kendimi baya aşağılanmış hissederdim. ama gerçekleri kabullenemeyen arkadaşlarımız huzur bozmakla suçlayacak, hayır ben sizi bu halinizle seviyorum. Kendinizi kandırmaya devam edin, yinede sevgiler.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 AlphaMale said: bence acınıcak bi durum, ben forumda doğum günümü anons edip tanımadığım insanların kutlamasına sevinecek kadar düşseydim, bunu farkettiğimde kendimi baya aşağılanmış hissederdim. ama gerçekleri kabullenemeyen arkadaşlarımız huzur bozmakla suçlayacak, hayır ben sizi bu halinizle seviyorum. Kendinizi kandırmaya devam edin, yinede sevgiler.. :) lan..lan.defol.DEFFOLLL. ahah olm manyakmısın ne düşmesinden ne aşağılanmasından bahsediyorsun.beni tanıyor musun ki böyle düşünerek yorumda bulunabiliyorsun. çok yanılgılardasın geeğğğnçç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlphaMale Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 tabiki kendini savunman ve düşüncelerinle üste çıkman gerekiyo, başka türlü saygı duymazdık hiç birimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 saygınlık kazanmak isteseydim ilk post'a forever alone koyarak durumumun sakatlığını ortaya koymazdım.yine senin de dediğin gibi kimsenin beni tanımadığı bir ortamda ne saygınlığından söy ediyoruz şunu bir açıklasana (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar