Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğum günüm kutlu olsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
8 sene takmıyorum zaten bu sene taktım bi ondada güneş müneş diyonuz olm hoop.

yüzüm doğum günü partisi görmeyeli çok olmuş lan.insanın üstünde mum olan pasta kesesi geliyor.

bi forever alone daha

Mesaj tarihi:
liberal said:

8 sene takmıyorum zaten bu sene taktım bi ondada güneş müneş diyonuz olm hoop.

yüzüm doğum günü partisi görmeyeli çok olmuş lan.insanın üstünde mum olan pasta kesesi geliyor.

nerdesin sen ben yarın sana getiriyim bi pasta.
Mesaj tarihi:
teşekkürler

@49 ingilteredeyim biraz zor olmasın o iş? düşünmen yeter :(

abi harbi toydum geçti ergen oldum geçti şimdi ünideyim adam akıllı bir doğum günü kutlayamadım.

benim hala umrumda değil doğum günüm de bi farklı sanki bu sefer..

neyse.
Mesaj tarihi:
bence acınıcak bi durum, ben forumda doğum günümü anons edip tanımadığım insanların kutlamasına sevinecek kadar düşseydim, bunu farkettiğimde kendimi baya aşağılanmış hissederdim.

ama gerçekleri kabullenemeyen arkadaşlarımız huzur bozmakla suçlayacak, hayır ben sizi bu halinizle seviyorum. Kendinizi kandırmaya devam edin, yinede sevgiler.. :)
Mesaj tarihi:
AlphaMale said:

bence acınıcak bi durum, ben forumda doğum günümü anons edip tanımadığım insanların kutlamasına sevinecek kadar düşseydim, bunu farkettiğimde kendimi baya aşağılanmış hissederdim.

ama gerçekleri kabullenemeyen arkadaşlarımız huzur bozmakla suçlayacak, hayır ben sizi bu halinizle seviyorum. Kendinizi kandırmaya devam edin, yinede sevgiler.. :)

lan..lan.defol.DEFFOLLL.

ahah olm manyakmısın ne düşmesinden ne aşağılanmasından bahsediyorsun.beni tanıyor musun ki böyle düşünerek yorumda bulunabiliyorsun.

çok yanılgılardasın geeğğğnçç.
Mesaj tarihi:
saygınlık kazanmak isteseydim ilk post'a forever alone koyarak durumumun sakatlığını ortaya koymazdım.yine senin de dediğin gibi kimsenin beni tanımadığı bir ortamda ne saygınlığından söy ediyoruz şunu bir açıklasana (:P)
  • Yeni Oluştur...