kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 sabah suratıma traş köpüğünü boca edip traş olup yüzümü yıkadıktan sonra kulak mememe bulaşan o köpüğüde bi şekilde ordan yok etmeyi unutmamalıyım dışarı o kulak memedeki köpükle çıkıyorum her sabah erdinç eczanesini açan beyaz önlükleriyle o genç kızın beni o şekilde görmesini istemiyorum artık. bir gün gidip konuşucam bu kızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 veleddalin amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 seviyosan git konus tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Ayna yok mu usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 beyaz küpe tak, mindfak yaşasın kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ayna var tabikide ama suratı yıkarken aynaya bakmıyorum kafayı eğiyprum ve direk havluya sarılıyorum suratımı kuruluyorum kulak mememi unutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Tabi ki aynası var, fakir değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bu da kulağına küpe olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 boy aynam bile var lan ne diyosunuz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Bir izmirli olarak meme denince geldim de kulaktaki meme çıktı neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 duş alırken traş oluyorum çok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Sonuç olarak kızı mı arzuluyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 git eczaneden unutkanliga karsi bisiler iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 bu başlıkta meme falan denmiş biraz garip olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 belki kızın kulak memesi köpüğü fetişti var ne biliyosun ? Bence çabuk karar verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 selam orcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 eczacı kızlarda çok artist oluyor genelde bence dikkat çektiğin için bakıyordur sana yüz vermez o. sakın konuşma ters tepki verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 elsecant huhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 o da ayrı bir seksepal katar salla gitsin. belki kızın sinek kaydı traşa zaafı vardır. e yabancısınız birbirinize yanağını yanağına değirmeden nasıl anlayacak bunu? kalsın o köpük kulağında. etrafa traş oldum izlenimi verirsin. hatta traş olmadığında bile kulağına köpük sık da çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi mühendis köpüğü o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
49 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 '' her gün burdan, belki bi gün gelir de kulak mememde kalan tıraş köpüğü tortusunu silmem için bana bi mendil verirsin diye umut ederek geçiyorum, sence de artık zamanı gelmedi mi? '' de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 çok iyi topik (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 askerde bizim komutan öyleydi. adam kulağında köpükle gelirdi hergün. ne paspal bi adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 olitere said: belki kızın kulak memesi köpüğü fetişti var ne biliyosun ? Bence çabuk karar verme traş köpüğü yerine pasta kreması olsa belki kız temizlemek isticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar