Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 2 haftadr kırdığım bütün yumurtalar çift sarılı çıkıyor. işaretmi yoksa bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Ben çoğu zaman civcivi oluşmaya yüz tutmuş ama yapamamış olduğu yumurtaları yiyorum. Protein diyip geçiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 hepsini aynı yerden aldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Aluriel said: hepsini aynı yerden aldın ? annem almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 korkmalısın, seni seçmişler demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 hatta nasıl oluyor bilmiyorum ama çift sarılı yumurta diye satılanı da vardı. belki onlardan almıştır? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 aman tanrım kehanetlerde anlatılan omlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Miyaw1 said: Aluriel said: hepsini aynı yerden aldın ? annem almış aynı yerden almış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 cift sarili yumurtadan nefret ediyorum ya. beyazi ayrilmiyo, ikinci sari patliyip dagiliyo falan. illet bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Aluriel said: Miyaw1 said: Aluriel said: hepsini aynı yerden aldın ? annem almış aynı yerden almış ? hep aynı yerden alıyor ama soriyim bi özel yumurtamı bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 civciv büyüyüp tavuk olduğunda yumurtaladığı ilk yumurta çift sarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 acilin bakim, sahibi geldi... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ahahhhaha LUNİZ TAVUKMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 lan hiç çift sarılı yurmurta kırmadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 @synth olm ben yumurtlamiom ki, hatun yumurtluo :D benim horozluk bakidir bu durumda ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi yumurta tavuğu cinsi söyleyinde kuş pazarından alıcam bizimkiler kafalarına eserse yumurtluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Dragonmax said: lan hiç çift sarılı yurmurta kırmadım :( kargoyla gönderem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 sarısını yemeyin ztn, beyazı iyi kısmı. sarısı direk kolesterol sonra damar sertliği sonra kalp krizi sonra gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 MUTANT CİVCİVLER! http://www.hemmy.net/images/animals/chickfourleg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 iki tavuk pazarda geziyormuş, biri diğerine 7 kuruşluk kocaman yumurtaları gösterip "bak bunları ben yumurtladım" demiş. Biraz daha gezmişler 5 kuruşluk daha küçük yumurtaların önüne gelmişler. Bu sefer diğer tavuk atlamış " bunları da ben yumurtladım, kocam 2 kuruş için k.çını yırtmana gerek yok dedi" demiş. yaaa böyle işte kıssadan hisse: korkma, pazarda 2 sarılı diye satılan yumurtalar var onlardan almış senin anne(anam, kadın anam? yi?). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 o yumurtalar iridir zaten. şimdi marketlerde falan da çift sarılı yumurtalar satılıyor. korkma yani, annen bilerek almıştır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yu ar dı çuzın van Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 çift sarılılar genelde dahamı iricene oluyo banamı öyle denk geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yok normal boyutta benimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar