fizban Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Wispy said: fizban said: sosyal devlet parti, bıyık ayırmadan yardım eder. akp attığın oya göre yardım ediyor. Fizbancım, eminim CHP iktidara gelince yardıma muhtaç herkese, etnik köken ve ideolojik görüş ayırt etmeksizin, şemdinliden, istanbul'da fatih çarşambaya kadar herkese ulufe pardon maaş dağıtacaktır ; ) Populizm olarak ikisi de birbirinden beter, biri oy öncesi verip minnet duygusuna bel bağlıyor, diğeri bana oy verin ben de size vereyim diye vaatte bulunuyor. Al birini vur ötekine.bu ülkede 60 yıldır hükümete gelmemiş bir partiyi 'ehe bu adamları biliyoruz ehe' diye eleştirmek komik kaçmıyor mu ? baban anlatmıştır diyeceğim ama, 60 yıl önce baban yaşıyor muydu wispy ? dedenin o yaştayken kafası siyasete basıyor muydu 1950'lerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 iktidara mı gelmesi lazım illa ki kimin ne olduğunu bilmemiz için? cem uzan'a verseydik oy keşke tüh. haksızlık etmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 cem uzan da fakirlere biseyler dagıtıyodu. komur falan da degil, cep telefonu falan veriyodu. onu da yeseydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 adam döner dağıtarak tatlıses konseri vererek %7 oy topladıysa ak parti fazlasıyla haketmiş o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Sam said: iktidara mı gelmesi lazım illa ki kimin ne olduğunu bilmemiz için? cem uzan'a verseydik oy keşke tüh. haksızlık etmişiz. hayır ama iyilikler ak partiden, kötülükler dış mihraklar ve onun elçisi ve kulu chp'den diyince olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 fizban said: Wispy said: fizban said: sosyal devlet parti, bıyık ayırmadan yardım eder. akp attığın oya göre yardım ediyor. Fizbancım, eminim CHP iktidara gelince yardıma muhtaç herkese, etnik köken ve ideolojik görüş ayırt etmeksizin, şemdinliden, istanbul'da fatih çarşambaya kadar herkese ulufe pardon maaş dağıtacaktır ; ) Populizm olarak ikisi de birbirinden beter, biri oy öncesi verip minnet duygusuna bel bağlıyor, diğeri bana oy verin ben de size vereyim diye vaatte bulunuyor. Al birini vur ötekine.bu ülkede 60 yıldır hükümete gelmemiş bir partiyi 'ehe bu adamları biliyoruz ehe' diye eleştirmek komik kaçmıyor mu ? baban anlatmıştır diyeceğim ama, 60 yıl önce baban yaşıyor muydu wispy ? dedenin o yaştayken kafası siyasete basıyor muydu 1950'lerde ? Öyle babama, dedeme kadar gitmeye gerek yok yahu. Kılıçdaroğlu kürt lafını ağzına almaya imtina ederken, CHP tabanıyla muhafazakar kesim arasında soğuk savaş varken ben açıkçası inanmıyorum CHP'nin böyle bir yardımı toplumun her kesimine yapacağına. Siyasi partiler kendi ideolojilerini destekleyen insanları, tabanlarını kayırmaya/desteklemeye eğilimli organlardır. Bu maddi yardım olur, kadrolaşma olur. Neeeee CHP kadrolaştı mııııı dersen Mehmet Moğultay yaz istersen google'a arama sonuçlarında en başta ne geliyor. Böyle bir yardımın olacağına da inanmıyorum. Türkiye'de yoksulluk sınır altında yaşayan 15 milyon kadar insan var. 3milyon aile olsa ortalama 1000 TL'den buyur sen hesap et. Hazineden her sene yaklaşık 25 milyar dolar buhar olacak. Yani her durumda populist ve gerçekçi olmayan bir vaat olduğunu düşünüyorum. Niyet okuyuculuğu yapmıyorum. Kılıçdaroğlu dünyanın en iyi niyetli politikacısı olabilir. RTE'nin söz verdiği ama yapmadığı herkesi kucaklamayı isteyebilir gönülden. Ama CHP'nin yönetim kadrosunun ben aynı görüşte olacağına inanmıyorum. Değişim için birşeyler yaptılar, MYK vs değişti. Değişimin sözde mi özde mi olacağını zaman gösterecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Turkceplease said: hak herzaman batıl a üstün gelir . Süphanallah kardeşim ibretlik paylaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 60 yıldır hükümetete gelmeme konusunda bir mevzu var, bu ülkede 5+ sene hükümette kalırsan kendini kralda sanırsın padişahda. Bu yetki sahipliğinin olduğu çoğu alanda böyle Türkiye'de. Karakteristik türk yöneticisi. Bu nedenle biraz değişik bir sonuç çıkması bu seçimlerde ülkenin yararına olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 goldbären said: hayır ama iyilikler ak partiden, kötülükler dış mihraklar ve onun elçisi ve kulu chp'den diyince olmuyor ama şunun tam tersi oluyor yani? oldu. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Turkceplease said: Soris said: Arkadaşlar isterseniz Turkceplease arkadaşımızın her kelimesine cevap verelim kendiside bu şekilde biraz aydınlanmış olur. Talep gelirse cevap verelim yoksa arkadaşın troll olduğunu düşünüyorum ciddi ciddi. Senin cevaplarını duymak için yazmıyorumki ben, ne diyorum sana al din düşmanı arkadaşlarını bir araya gelip akp ye küfür falan edin.Sizin aşalamarınıza takılmıyorum. hak herzaman batıl a üstün gelir merak etme. Kardeş sen benim din düşmanı olduğumu nereden çıkarıyorsun ve tanımadığın bir insana neden böyle bir suçlama yapma gereği duyuyorsun kaldı ki benim din düşmanı arkadaşlarım olduğunu nereden çıkarıyorsun ve aynı şekilde AKP ye küfür ettiğimizi nereden çıkarıyorsun? Hayır benim merak ettiğim konu nasıl bu kadar öfke dolu olabiliyorsun? Doldurulduğun belli kimler seni dolduruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 beyler yine kıraathane olmuş burası sosyal devlet ve kalkınma ekonomisi hakkında bilgisi olmadan atıp tutanlar varmış onlara da selam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Sam said: iktidara mı gelmesi lazım illa ki kimin ne olduğunu bilmemiz için? cem uzan'a verseydik oy keşke tüh. haksızlık etmişiz.hayır ama "yapmazdı", "etmezdi" demek için delil olarak sunacak birşeyin olamsı lazım. var mı ? yok. bir tek sen karlı çıkmışsın maşallah duyduğum sigortalılardan, ben kendi ilacımı kendim alıyorum, daha pratik oluyor. bu ilaçsız iş göremez raporu varken elimde hem de. hem de ben bu ülkenin bizzat çalışanıyken, öyle emekli değilim, aile tarafından birinden falan da almıyorum ilacı. Wispy said: Öyle babama, dedeme kadar gitmeye gerek yok yahu. Kılıçdaroğlu kürt lafını ağzına almaya imtina ederken, CHP tabanıyla muhafazakar kesim arasında soğuk savaş varken ben açıkçası inanmıyorum CHP'nin böyle bir yardımı toplumun her kesimine yapacağına. Siyasi partiler kendi ideolojilerini destekleyen insanları, tabanlarını kayırmaya/desteklemeye eğilimli organlardır. Bu maddi yardım olur, kadrolaşma olur. Neeeee CHP kadrolaştı mııııı dersen Mehmet Moğultay yaz istersen google'a arama sonuçlarında en başta ne geliyor. Böyle bir yardımın olacağına da inanmıyorum. Türkiye'de yoksulluk sınır altında yaşayan 15 milyon kadar insan var. 3milyon aile olsa ortalama 1000 TL'den buyur sen hesap et. Hazineden her sene yaklaşık 25 milyar dolar buhar olacak. Yani her durumda populist ve gerçekçi olmayan bir vaat olduğunu düşünüyorum. Niyet okuyuculuğu yapmıyorum. Kılıçdaroğlu dünyanın en iyi niyetli politikacısı olabilir. RTE'nin söz verdiği ama yapmadığı herkesi kucaklamayı isteyebilir gönülden. Ama CHP'nin yönetim kadrosunun ben aynı görüşte olacağına inanmıyorum. Değişim için birşeyler yaptılar, MYK vs değişti. Değişimin sözde mi özde mi olacağını zaman gösterecek.mehmet moğultay'ın 20 yıl önce yaptığıyla bugünü karşılaştırmaya başlıyorsak; son 60 yıldır kadrolaşan muhafazakar hükümetleri falan sayalım. menderes de, demirel de, özal da kadrolaştırdı, ardından gelen rte hükümeti de. siyasi partiler kendi ideolojilerini destekleyenleri kayırmaya eğilimlilerdir. buraya kadar söylediğin doğru. ama siyasi partiler eğer kendi ideolojilerini destekleyenler ve desteklemeyenler diye ayrım yapıp, bir taraf ne yaparsa yapsın suçsuz, diğer taraf ne yaparsa yapsın suçlu oluyorsa ortada bayağı büyük bir sorun var, anlamamak için de bayağı atgözlüklü olmak lazım. hazineden her sene 25 milyar tl buhar olacak demişsin, ben daha yüksek bir miktar bile hesaplamıştım, 45 milyar falan gibi. geçenlerde rakamları çok seven bahçeli'nin sunduğu bi bütçe hesabı var. ona bi bak. çok basit noktalardan kısarak ülke bütçesinde 80 milyar liralık bir artış sağlayabileceğini belirtiyor. tayyip bey başa geldiğinde, "değiştik" demişti. bekledik, değişimin özde olmadığını, ilk zamanlar sadece sözde olduğunu gördük. şimdi maşalla sözde olan değişim de kalkmış (inşalla hocam). ged'in de az üstte söylediği gibi şuan devletin başına büyük dolandırıcı cem uzan gelse dahi daha iyi olacakken, chp'yi desteklememek için hiçbir sebep göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 KDV, ÖTV falan %54875 artarsa neden olmasın arkadaşlar, önyargılı olmayalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kdv'ye gelene kadar icki, sigara, benzin falan var. sen yoksa ayda mı yasıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 içki np, benzin np de sigarayı mümkünse 20 lira falan yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kamu yararına bir iş yapılacağı zaman her ne hikmese o iş çift dikiş yapılıyor 2 kere para ödeniyor hani sırf buradaki rant kısılsa bile adam oluruz ha banane canım bakkal hüzeyin benden iyi biliyor ekonomiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Keynes konuştu dağılın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 sir said: KDV, ÖTV falan %54875 artarsa neden olmasın arkadaşlar, önyargılı olmayalım.. bugüne kadar akpartinin yaptığı zamlar KOMPLE ihtiyaçtan, chp yağarsa keyfi olur diyosun. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 evet akpnin bütün zamlarını acaip çok seviyorum, bu mesajdan çıkarılacak hisse budur afferin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 önce onları eleştir de bi hele, daha olmamış şey için yaygara koparırken iyi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kılıçdaroğlu çok overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 sir said: evet akpnin bütün zamlarını acaip çok seviyorum, bu mesajdan çıkarılacak hisse budur afferin =) akp'yi eleştirmeden chp hakkında yorum yapamazsın! önce kutsal ritüeli tamamlaman lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 sadece tek taraflı eleştirince olmuyor işte. suçladığın şeyin aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 daha önce demiştim gerçi, başlığa bakıyoruz: CHP;nin aylik;aile yardımı1250 lirayı bulacak 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ilkokul cagında mısın sam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar