Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Defne Joy Foster Evinde ölü bulundu?

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

serdar arseven denen dallamanın ne olduğunu bilmeyen yok. o ve onun gibi şeriatçıları ciddi almaya gerek yok.

hıncal uluçun yazısı bence aşırı değil.olayın o yönüde var. kendisine linç başlatışmış.

bu olayda 2 tür yobazlığıda gördük. dinci yobazlık. yani serdar arseven gibiler
birde modern yobazlar yani godoş yobazlar. hıncal uluçu linç edenler.
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyenin genel problemi bu, dışardan baksan en namuslusu biziz ama arkada 12 yaşında kızımızı evlendirip, ahırda eşek .. neyse.
konu dağılmasın.

uyusturucudan ölmüşse, kocasını aldatıyorsa da banane, ben yaptığı işten zevk alırdım. onu izlerken gülerdim. bundan dolayı da ölümüne üzüldüm. yarışma programına çıktığını da öldükten sonra öğrendim, o kadar da alakasızım.
Sosyal ağlarda paylaş

BBG'de mi ne bi Ata vardı, annesi psikopat bi karıydı Semra adında, çocuk yarışma bittikten bi süre sonra aşırı dozdan ölmüştü falan, o.

Edit: BBG diilmiş ya, Gelinim Olur Musun diye bi programdaydı. Adı da Ata Türk lol http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=ata%20t%C3%BCrk
Sosyal ağlarda paylaş

mantık yürütmeler inanılmaz, serdar arsevenle hıncal uluç aynı şeyi söylemiş diyorum, biri yobaz, diğerini linç etmeye çalışıyolar oluyo..

nasıl öldüğünün bilinmediğini söylüyorum, hıncalın yazısı tanımadığı bi insana hakaretlerle, önyargılarla, apaçık bir nefretle dolu. kendisi çocuğu yaşındaki mankenlerle gezerken süper çünkü, bir ahlak abidesi.

barış mançoya söylesek aynı şeyleri? yine saygın kalmaya devam eder miydik, yoksa bi takım çizgileri geçmiş mi olurduk? onun hatırasına haksızlık ettiğimizi bi an bile düşünmez miydik?

kadının kocasıyla ilişkisi bilinmiyor, çocuğuyla ne şekilde nasıl ilgilendiği bilinmiyor..ama cevap veremeyecek nasılsa, ölene bi tekme de biz koyalım, havamızı bulalım. hıncal uluç, sık sık yaptığı gibi sıçıp sıvıyor, hiç de sorumluluk almıyo, dönüp de kendisine bakmıyo.

nası bi insan bunu onaylayabilir hala anlamıyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

abi serdar arseven düz haksız, hıncal'ın da onunla benzer seviyede bir yazı yazmış olması gereksiz olmuş; ama hıncal'ın yazısında haklı olduğu noktalar var kusura bakmayın.

daha önemlisi, adam böyle yazdı diye en mantıklı aklı fikri yerinde insanlar bile ad hominem yapıyor "kendi hayatına baksın" diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım dünyanın en ilkel, en iki yüzlü, en çifte standartlı, en cahil, en dedikodu düşkünü, en acımasız, en saygısız, en dar görüşlü, en vicdansız, en uçkuruna düşkün, en kadın ahlakını koruyucu, yargılayıcı, en geri zekalı halklarından biriyiz.

Haydi ekşide, paticikte (bir bakıma gene en masum olanlarından), türlü int. sitelerinde, allahın belası medyada geride kalanlar hiç düşünülmeden, en ufak bir saygı, anlayış, empati gösterilmeksizin yerin dibine sokulmaya çalışıldı Defne, anlaması gerçekten zor bir biçimde. Peki bu Hıncal gibi yılların gazetecisi, yaşını başını almış, elinden genç, yaşlı geçirmediği kadın kalmamış ama gencecik bir anne, eş, başarılı bir iş kadını, kişilik, onur, zeka açısından bu ülkedeki milyonlarca tek hücreli yaşam formunun yanından bile geçmeyecek, onlarla asla kıyaslanamıyacak bir sevgili ölünün arkasından nasıl bu kadar ilkel bir yazı yazabiliyor?

Özellikle Yasin Solmaz ve Kerem Altan çok acı ve zor dönemlerden geçiyorlar şüphesiz, ama seksist herif, hemen ölen kişiyi (kadını) ilkel önyargılarıyla damgalayıp, geride kalan erkekler için ağıt yakıyor neredeyse.

Defne eğer barda tanışıp, güzel bir muhabbet kurduğu, sıkı fıkı olduğu, belli bir frekans yakaladığı bir erkeğin değil de, bir kadının evine gitmiş olsaydı böyle bir yaygara kopacak mıydı? Güzel kafalarla, hoş bir ortamda başlamış olan br ilişki, sırf taraflar karşı cinsten olduğu için, bu denli basite, düze indirgenebilir mi?

Kaldı ki taraflar işi daha ileriye götürseydi bile, eş dışındakilere bok yemek düşmez miydi? Ayrıca o karı-kocanın iç dinamiklerini hiç kimse bilmiyor ve hala Defne'yi yargılama hakkını görebiliyor kendinde. Yok kocası ne kadar kötü olmuştur (dikkat buyrun eşi öldüğü için değil, başkasının evinde öldüğü için), yok oğlu ileride bunları öğrenince ne kadar yıkılacaktır, v.s...Ulan, Defne gibi kişiliğin seçtiği bir eş eğer Defne'yi hak ediyorsa, eğer oğlu, Defne'nin genlerinden azıcık payını aldıysa, onu da geçtim insan gibi insan olacaksa büyüdüğünde (ki umarım baba da öyledir), esas bu hıncal gibi sürüyle geri zekalının yazdıkları nedeniyle, insanlık adına utanç duyacaktır.

Bir de eminim çok kişi hayal kırıklığına uğramıştır sevgili Defne Joy Foster uyuşturucu nedeniyle, ya da sex sırasında ölmediği için. Yazıklar olsun...Acınası kişilikler, boş beyinliler, yazıklar olsun size ilkel geri zekalılar.

(Son cümlem belli bireylere değil, int. ve medya dünyasındaki acınası, boş beyinli, ilkel geri zekalılara atfedilmiştir)
Sosyal ağlarda paylaş

adam kendisi de dedi "alkolün de etkisiyle duygusal yakınlaşmamız oldu, evime gittik" şeklinde.

ölü ya da diri tabii kimse için bu şekilde konuşmak bize düşmez; ama durum tespiti bu şekilde.

yani aquatik birader, o ilk paragrafta yazdıkların biraz gereksiz olmuş. evet doğrusu bizi ilgilendirmeyen insanların bu tip olayları hakkında konuşmamamız; ama konuşanlara söylenecek laflar o yazdıkların değil.
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle gereksiz bu ölümün bu kadar yer tutması.fakat öyle yada böyle bu ölümde diğer ünlü ölümleri gibi tartışıldı tartışılıyor

fakat aquatiğin yaptıgı drama bana saçma geldi açıkcası.hıncal ulucun yazısının bu kadar abartılmasını anlayamıyorum.bende okudum o yazıyı siz ne okudunuz gerçekten bilemedim.

yani ölen insan haklıdır diye birşey mi söz konusu.bir insanın ölmesi tabiki kötü birşey üzücü.fakat ortada ölmüş kişinin hataları oldugu gerçeğini degiştirmiyor

yani yok yanında kadın olsaydı falan hikaye.dunyanın hangi yerinde kocası ve cocugu olan kadının onenightstand yapması kabul gören birşey
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

adam kendisi de dedi "alkolün de etkisiyle duygusal yakınlaşmamız oldu, evime gittik" şeklinde.

ölü ya da diri tabii kimse için bu şekilde konuşmak bize düşmez; ama durum tespiti bu şekilde.

yani aquatik birader, o ilk paragrafta yazdıkların biraz gereksiz olmuş. evet doğrusu bizi ilgilendirmeyen insanların bu tip olayları hakkında konuşmamamız; ama konuşanlara söylenecek laflar o yazdıkların değil.

Demek, iki kişinin belli bir frekans yakalyıp, duygusal biçimde yakınlaşmış olması, onları hiç mi hiç tanımayan insanlara (bu kişiler, özellikle kadın olanı hakkında) yargılama, suçlama, atıp tutma hakkını veriyor öyle mi?

Evet ilk paragrafta ve son paragrafta söylediklerim, böyle bir hakka sahip olduğunu düşünen herkese yönelik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...