inprc Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 serdar arseven denen dallamanın ne olduğunu bilmeyen yok. o ve onun gibi şeriatçıları ciddi almaya gerek yok. hıncal uluçun yazısı bence aşırı değil.olayın o yönüde var. kendisine linç başlatışmış. bu olayda 2 tür yobazlığıda gördük. dinci yobazlık. yani serdar arseven gibiler birde modern yobazlar yani godoş yobazlar. hıncal uluçu linç edenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 türkiyenin genel problemi bu, dışardan baksan en namuslusu biziz ama arkada 12 yaşında kızımızı evlendirip, ahırda eşek .. neyse. konu dağılmasın. uyusturucudan ölmüşse, kocasını aldatıyorsa da banane, ben yaptığı işten zevk alırdım. onu izlerken gülerdim. bundan dolayı da ölümüne üzüldüm. yarışma programına çıktığını da öldükten sonra öğrendim, o kadar da alakasızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 kocası bişi demişmi bi açıklama yapmışmı şöle üzüldük böle yıkıldık, karım başka erkeklerle düşüp kalkmazdı ama vs gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 demiş, "normalde threesome tercih ederdik, hiç böyle yapmazdı, anlayamadım gitti :(" demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 lemuria said: ahırda eşek .. neyse. orda dur bakalım ahbap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Red said: michael jackson bile basınımızı bu kadar oyalamamıştır Basın dediğin ana haber bülteninde fatma güle ne olduyu anlatıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ztn diziler başlamadan ana haber bulteninde dizide ne oldu ne olacak gösterilmesi çok fantastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abooo ne uzadı yahu muhabbet=) kadının ruhu enkarne oldu dağılabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Fatmagülü ayrı yazmışım büyük saygısızlık ettim pardon :) Niye millet böyle bişey bekliyordu Ata denen adamı bile 6 ay konuştuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ata kim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 BBG'de mi ne bi Ata vardı, annesi psikopat bi karıydı Semra adında, çocuk yarışma bittikten bi süre sonra aşırı dozdan ölmüştü falan, o. Edit: BBG diilmiş ya, Gelinim Olur Musun diye bi programdaydı. Adı da Ata Türk lol http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=ata%20t%C3%BCrk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 mantık yürütmeler inanılmaz, serdar arsevenle hıncal uluç aynı şeyi söylemiş diyorum, biri yobaz, diğerini linç etmeye çalışıyolar oluyo.. nasıl öldüğünün bilinmediğini söylüyorum, hıncalın yazısı tanımadığı bi insana hakaretlerle, önyargılarla, apaçık bir nefretle dolu. kendisi çocuğu yaşındaki mankenlerle gezerken süper çünkü, bir ahlak abidesi. barış mançoya söylesek aynı şeyleri? yine saygın kalmaya devam eder miydik, yoksa bi takım çizgileri geçmiş mi olurduk? onun hatırasına haksızlık ettiğimizi bi an bile düşünmez miydik? kadının kocasıyla ilişkisi bilinmiyor, çocuğuyla ne şekilde nasıl ilgilendiği bilinmiyor..ama cevap veremeyecek nasılsa, ölene bi tekme de biz koyalım, havamızı bulalım. hıncal uluç, sık sık yaptığı gibi sıçıp sıvıyor, hiç de sorumluluk almıyo, dönüp de kendisine bakmıyo. nası bi insan bunu onaylayabilir hala anlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi serdar arseven düz haksız, hıncal'ın da onunla benzer seviyede bir yazı yazmış olması gereksiz olmuş; ama hıncal'ın yazısında haklı olduğu noktalar var kusura bakmayın. daha önemlisi, adam böyle yazdı diye en mantıklı aklı fikri yerinde insanlar bile ad hominem yapıyor "kendi hayatına baksın" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Biz niye bunu bu kadar dert ettik ben onu anlamıyorum arkadaş :) Benimkide boşboğazlık hani sanane diyeceksiniz haklısınız da. Çocuğuna falanda yazık eyvallah. Ama ünlü olması bir kenara hergün birileri ölüyor. Ne yapalım abi bizde mi ölelim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 paspatur said: lemuria said: ahırda eşek .. neyse. orda dur bakalım ahbap. "facts of life" ahbap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi 2 gündür resmen hayattan kopuk hiç haber almadan yaşıyordum. şuan öğrendim ve üzüldüm. gerçekten yazık olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hıncal uluç denen sakalını okşadığımın kerkenezini zaten hiç sevmezdim, son yazısıyla da tüy dikti. iyice eline yüzüne bulaştırmış yeğenini korumak isterken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 sen bir de serdar arseven'in yazısını görecektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Sanırım dünyanın en ilkel, en iki yüzlü, en çifte standartlı, en cahil, en dedikodu düşkünü, en acımasız, en saygısız, en dar görüşlü, en vicdansız, en uçkuruna düşkün, en kadın ahlakını koruyucu, yargılayıcı, en geri zekalı halklarından biriyiz. Haydi ekşide, paticikte (bir bakıma gene en masum olanlarından), türlü int. sitelerinde, allahın belası medyada geride kalanlar hiç düşünülmeden, en ufak bir saygı, anlayış, empati gösterilmeksizin yerin dibine sokulmaya çalışıldı Defne, anlaması gerçekten zor bir biçimde. Peki bu Hıncal gibi yılların gazetecisi, yaşını başını almış, elinden genç, yaşlı geçirmediği kadın kalmamış ama gencecik bir anne, eş, başarılı bir iş kadını, kişilik, onur, zeka açısından bu ülkedeki milyonlarca tek hücreli yaşam formunun yanından bile geçmeyecek, onlarla asla kıyaslanamıyacak bir sevgili ölünün arkasından nasıl bu kadar ilkel bir yazı yazabiliyor? Özellikle Yasin Solmaz ve Kerem Altan çok acı ve zor dönemlerden geçiyorlar şüphesiz, ama seksist herif, hemen ölen kişiyi (kadını) ilkel önyargılarıyla damgalayıp, geride kalan erkekler için ağıt yakıyor neredeyse. Defne eğer barda tanışıp, güzel bir muhabbet kurduğu, sıkı fıkı olduğu, belli bir frekans yakaladığı bir erkeğin değil de, bir kadının evine gitmiş olsaydı böyle bir yaygara kopacak mıydı? Güzel kafalarla, hoş bir ortamda başlamış olan br ilişki, sırf taraflar karşı cinsten olduğu için, bu denli basite, düze indirgenebilir mi? Kaldı ki taraflar işi daha ileriye götürseydi bile, eş dışındakilere bok yemek düşmez miydi? Ayrıca o karı-kocanın iç dinamiklerini hiç kimse bilmiyor ve hala Defne'yi yargılama hakkını görebiliyor kendinde. Yok kocası ne kadar kötü olmuştur (dikkat buyrun eşi öldüğü için değil, başkasının evinde öldüğü için), yok oğlu ileride bunları öğrenince ne kadar yıkılacaktır, v.s...Ulan, Defne gibi kişiliğin seçtiği bir eş eğer Defne'yi hak ediyorsa, eğer oğlu, Defne'nin genlerinden azıcık payını aldıysa, onu da geçtim insan gibi insan olacaksa büyüdüğünde (ki umarım baba da öyledir), esas bu hıncal gibi sürüyle geri zekalının yazdıkları nedeniyle, insanlık adına utanç duyacaktır. Bir de eminim çok kişi hayal kırıklığına uğramıştır sevgili Defne Joy Foster uyuşturucu nedeniyle, ya da sex sırasında ölmediği için. Yazıklar olsun...Acınası kişilikler, boş beyinliler, yazıklar olsun size ilkel geri zekalılar. (Son cümlem belli bireylere değil, int. ve medya dünyasındaki acınası, boş beyinli, ilkel geri zekalılara atfedilmiştir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 adam kendisi de dedi "alkolün de etkisiyle duygusal yakınlaşmamız oldu, evime gittik" şeklinde. ölü ya da diri tabii kimse için bu şekilde konuşmak bize düşmez; ama durum tespiti bu şekilde. yani aquatik birader, o ilk paragrafta yazdıkların biraz gereksiz olmuş. evet doğrusu bizi ilgilendirmeyen insanların bu tip olayları hakkında konuşmamamız; ama konuşanlara söylenecek laflar o yazdıkların değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 kesinlikle gereksiz bu ölümün bu kadar yer tutması.fakat öyle yada böyle bu ölümde diğer ünlü ölümleri gibi tartışıldı tartışılıyor fakat aquatiğin yaptıgı drama bana saçma geldi açıkcası.hıncal ulucun yazısının bu kadar abartılmasını anlayamıyorum.bende okudum o yazıyı siz ne okudunuz gerçekten bilemedim. yani ölen insan haklıdır diye birşey mi söz konusu.bir insanın ölmesi tabiki kötü birşey üzücü.fakat ortada ölmüş kişinin hataları oldugu gerçeğini degiştirmiyor yani yok yanında kadın olsaydı falan hikaye.dunyanın hangi yerinde kocası ve cocugu olan kadının onenightstand yapması kabul gören birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 huun said: adam kendisi de dedi "alkolün de etkisiyle duygusal yakınlaşmamız oldu, evime gittik" şeklinde. ölü ya da diri tabii kimse için bu şekilde konuşmak bize düşmez; ama durum tespiti bu şekilde. yani aquatik birader, o ilk paragrafta yazdıkların biraz gereksiz olmuş. evet doğrusu bizi ilgilendirmeyen insanların bu tip olayları hakkında konuşmamamız; ama konuşanlara söylenecek laflar o yazdıkların değil. Demek, iki kişinin belli bir frekans yakalyıp, duygusal biçimde yakınlaşmış olması, onları hiç mi hiç tanımayan insanlara (bu kişiler, özellikle kadın olanı hakkında) yargılama, suçlama, atıp tutma hakkını veriyor öyle mi? Evet ilk paragrafta ve son paragrafta söylediklerim, böyle bir hakka sahip olduğunu düşünen herkese yönelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 medya abarttı diyonuz da 22 sayfa sanki medya konuştu burda dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ahlaki boyutun yoruma acık olması cok sacma herkesin tabiki bir yorumu vardır ahlak üzerine ama köşeyazarı isen bunu yazmak yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Abi isterse duygusal bi frekans yakalayıp rezonansa frekansına erişip çatlasınlar. Hiç mi hiç alakadar eden bişey değil tabi de. Evli, ve çocuklu bi bayanın bunu yapması yine de hoş gelmiyor. Yaşasaydı da ölseydi de bu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar