Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Red said: çok saçmaymış ama hakkaten. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Red said: ben kokain diye düşünmüştüm ex miymiş yani hem alkol hem ex.astımlısın düzensiz ilaç kullanıyosun yarı yarıya intihar gibi birşey.bugun olmese yarın ölürmüş FAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 adli tıptan uyuşturucu raporu cıkarsa döverim ama haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 tamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Llama said: adam polislere duygusal yakınlaştık yatak odasına geçtik ama bişey olmadı demiş çok ilginç çok merak ediyorum neler çıkıcak ha Live by the sword, die by the sword Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 cinsel seks kadar garip bi tamlama duygusal yakınlaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 arkada kalana sıkıntı. ha kadının eşi sen-ben olsak zaten başka bi adamın evinde ölmesi anında ikincil bir error verirdik, ölüm haberinin üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bu birazda adamın hatası bence. defne gece boyu başka bi yerde, başka adamla duygusal yakınlaşıyor eşide neredesin falan sormuyosa hak etmiş gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Ex olmuş yani? Ex olmak ne arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 |Joker| said: Red said: tamamda 3 yaşında cocugu olan hatun gece barda tanıstıgı adamın evine giderek kendi cocugunu düşünmemiş.adam polise yalan ifade mi versin. ne olduysa anlatmıs işte sıkıntı ne çözemedim (tu) polise verilen ifadenin temelde gizli olması gerekmiyor mu? gazetelerde çarşaf çarşaf yayınlanması saçmalık... ayrıca kerem altan şahsiyetinin koşarak doktor araması bulamaması, 2 saat sonra (iş işten geçtikten sonra) ambulans çağırması bu ülkedeki ortalama bilinç hakkında yeterli izlenimi veriyor zaten.. sonuçta gazeteci bi ailenin çocuğu illa ki iyi bir eğitim almıştır di mi iyi bir eğitim almıştır di mi eğitim almıştır di mi eğitim e.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Napolyonn said: bu birazda adamın hatası bence. defne gece boyu başka bi yerde, başka adamla duygusal yakınlaşıyor eşide neredesin falan sormuyosa hak etmiş gibi bişey. napsın adam kelepçe mi taksın kadına? ayrıca kimsenin ahlak bekçiliğini yapmak bize düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Buddha said: Ex olmuş yani? Ex olmak ne arkadaş? ex-aşkım falan diyolar ya hani, onu işte hayata uyarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ha bi de ilerleyen sayfalarda biri kalkıp "ee kocasını aldatan kadının sonu budur" temalı bir cümle kurarsa rage listesine 1. sıradan adımı yazıyorum şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 eee düşünmeden atılan adımın sonuçları bunlar.PROBLEM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ölmüşmü okumadımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ee kocasını aldatan kadının sonu budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ölmüşmü arkadaşlar ? ona göre kahkaha atıcamda biriniz kesin cevap verirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Loxias said: kimsenin ahlak bekçiliğini yapmak bize düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Napolyonn said: bu birazda adamın hatası bence. defne gece boyu başka bi yerde, başka adamla duygusal yakınlaşıyor eşide neredesin falan sormuyosa hak etmiş gibi bişey. tabi ki eşinin örümcek hisleri hemen uyarmalıydı onu haklısın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 yav said: http://haber.gazetevatan.com/kerem-altan-o-geceyi-anlatti/356871/7/Yasam abi direkt polise verilen ifade nasıl haber olabilir yav nası bi memleketteyiz abovvvvvv sıkıntı burda, adamın yaptığı açıklamada değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Napolyonn said: hak etmiş gibi bişey. ne gerizekalı bir yorum şu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Defne joy foster kim bu kadın ? Diğer hergün ölen insanlardan bir farkı olmayan biri. Mis gibi eğlenceden gelmiş, duygusla yakınlaşma içinde olduğu adamın evinde bir gece geçirmek için (belki sadece yan odada kıvrılıp yatacakdı) gitmişken ölmüş allah rahmet eylesin. Haber değieri ne olaki veya ne yapmış bu kadın da bu kadar karşıma çıkıyor, ofiste sekreter bile bana law bey defne joy foster ölmüş dedi. Olabilir ölmüş işte magazinsel bir yüz, sağda solda bir kaç program sudnmuş ateş düştüğü yeri yakması gerekirken bu kadar çoşulması ilginç, bana sahte ve samimiyetsiz geliyor. İnsanalr kafalkarıdnaki ölüm korkusundan ve ölüm karşısındaki çarsizlikden bir nevi günah çıkarmaları gibi defne joy fosterın ölüm haberine sarıldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 çok gülüyordu erken öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 said: İnsanalr kafalkarıdnaki ölüm korkusundan ve ölüm karşısındaki çarsizlikden bir nevi günah çıkarmaları gibi defne joy fosterın ölüm haberine sarıldılar. alt tarafı tv'den tanınan biri öldü işte. psikolojik sorunların falan mı var senin? neler yaratmışsın kafanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Peki senin piskolojik sorunların var mı ? Alt tarafı bir yorum yazmışım kafanda neler kurmuşsun. Zaten sorun orda senin deyiminle "alttarafı" tv de tanınan biri öldü heryerde karşıma çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar