Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Defne Joy Foster Evinde ölü bulundu?

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

|Joker| said:

Red said:

tamamda 3 yaşında cocugu olan hatun gece barda tanıstıgı adamın evine giderek kendi cocugunu düşünmemiş.adam polise yalan ifade mi versin.

ne olduysa anlatmıs işte sıkıntı ne çözemedim

(tu)

polise verilen ifadenin temelde gizli olması gerekmiyor mu? gazetelerde çarşaf çarşaf yayınlanması saçmalık...

ayrıca kerem altan şahsiyetinin koşarak doktor araması bulamaması, 2 saat sonra (iş işten geçtikten sonra) ambulans çağırması bu ülkedeki ortalama bilinç hakkında yeterli izlenimi veriyor zaten..

sonuçta gazeteci bi ailenin çocuğu illa ki iyi bir eğitim almıştır di mi

iyi bir eğitim almıştır di mi

eğitim almıştır di mi

eğitim

e..
Sosyal ağlarda paylaş

Defne joy foster kim bu kadın ? Diğer hergün ölen insanlardan bir farkı olmayan biri. Mis gibi eğlenceden gelmiş, duygusla yakınlaşma içinde olduğu adamın evinde bir gece geçirmek için (belki sadece yan odada kıvrılıp yatacakdı) gitmişken ölmüş allah rahmet eylesin. Haber değieri ne olaki veya ne yapmış bu kadın da bu kadar karşıma çıkıyor, ofiste sekreter bile bana law bey defne joy foster ölmüş dedi.

Olabilir ölmüş işte magazinsel bir yüz, sağda solda bir kaç program sudnmuş ateş düştüğü yeri yakması gerekirken bu kadar çoşulması ilginç, bana sahte ve samimiyetsiz geliyor. İnsanalr kafalkarıdnaki ölüm korkusundan ve ölüm karşısındaki çarsizlikden bir nevi günah çıkarmaları gibi defne joy fosterın ölüm haberine sarıldılar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
İnsanalr kafalkarıdnaki ölüm korkusundan ve ölüm karşısındaki çarsizlikden bir nevi günah çıkarmaları gibi defne joy fosterın ölüm haberine sarıldılar.

alt tarafı tv'den tanınan biri öldü işte. psikolojik sorunların falan mı var senin? neler yaratmışsın kafanda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...