Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ya işte ObiWan görünümlü Gimli işte :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos |
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 eee kimmiş neymiş nedir?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 kulaklara bakın ya, obi-wan ilk resim.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Axedice in tahmin dooru gimli van kenobi[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ben bunu gördüm ya realde..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz..
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 yakışmış şekil olmuş hoş[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Amanın Urza.[signature][hline]Fecondation under control of the King
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Bonus, 01 Eylül 2004 13:27 tarihinde demiş ki: kulaklara bakın ya, obi-wan ilk resim. burun gimlinin daha büyük..[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım...
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Anakin bence.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 [spo1=budur! :)] Ewan McGregor[/spo][signature][hline]bu şehir insana tuzak kuruyor bu şehir insanı uzak kılıyor bu şehir insanı hayli yoruyor bu şehir insanı hep kandırıyor [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 01 Eylül 2004 15:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Bone o çekim açısından dolayı öyle çıkmış..burunları aynı bu arada dikkat ettiyseniz.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 [spo1=sapoylır][/spo][signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 sanki ağız kısmı değişmiş gibi.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Değişenler: [spo1=sapoylır]Gözler, burun, ağız, top sakal bana ait yanakların sakallar dışındaki kısmı yine bana ait Gerisi Mr. McGregor[/spo][signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Gözler de değişmiş. Neyse ben yazana kadar.. Mystery solved :-P[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right [Bu mesaj Eraq tarafından 01 Eylül 2004 15:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 şu değişime bak ya: adam nasıl bir anda değişmiş bir uzun saç ve sakal sayesinde.. .... yalnız gimlinin editlenmiş hali çok kabak görünmüş ehe, gözlüklü pozu çok daha iyi[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım...[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Eylül 2004 16:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Edit çi Gimli!!! Yalnız hakkaten çok güzel olmuş. Siyah-Beyaz yapmışsın, eksikler de ortadan kalkmış :D[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright
silvery Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 gimlicim koyuyosun bole guzel karizmatik resimleri olmuyo yani... guzel cıkmıssın :)
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Gimli, 01 Eylül 2004 15:55 tarihinde demiş ki: Değişenler: [spo1=sapoylır]Gözler, burun, ağız, top sakal bana ait yanakların sakallar dışındaki kısmı yine bana ait Gerisi Mr. McGregor[/spo] ben dedim kulaklardan verdi foyayı[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 kız gibi olmuş ps: mimar deyimidir, alınmayın :)[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bence ikisine de benzemiyor[signature][hline]Artık ben de hacettepeli oldum
ferocious Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Golge-i_Khan, 01 Eylül 2004 23:44 tarihinde demiş ki: kız gibi olmuşum ps: mimar deyimidir, alınmayın :) kr@L[signature][hline]burn baby, burn! :rock: :hrr: :rock:
Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 resmin ismi falsolu.. gimli[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar
Öne çıkan mesajlar