BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Aptal bankdan bugün şöyle bir mail aldım http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/aptalbank.jpg en kısa sürede (sanırsam bu hafta sonuna kdar fln) 18 kuruş (0.18 TL) bulamazsam hakımda icra takibi başlayacakmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 0.18 kuruşa avukat bedeli ıvır zıvır cart curt ekleninde 800 kağıt oluyo hesapladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 peki hakkaten böyle bişşi oldu diyelim evine gelip 18 kuruşluk bir ürün almaları yetiyo mu?X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hadi bakalım kötü gün dostları,pati eller cebe. bir patiyi hacizden ve onun psikolocikk sonuçlarından kurtarma vakti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hayır tabiki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 http://paradoxdgn.com/junk/avatars/trollface.jpg problem, decimals? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Benden 5 kuruş çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yav said: peki hakkaten böyle bişşi oldu diyelim evine gelip 18 kuruşluk bir ürün almaları yetiyo mu?X( işte sana ait ne var bakıyor önce.. hiç bir şeyin yoksa ailenden tahsil ediyor kefilindne vs.. mesela benim bir tek kendi adıma arabam var.. hani borcun tahsili için o arabayı haciz edip mezat satışı sonucnda elde edilecek gelirden masraflar ve bu ibnelerin 18 kuruşu düşüldükten sonra kalan aprayı elime verirler ticaret kanunumuz icra iflas kanunumuz bildiğin böyle embesil şeyler barındırıyor.. ulan bunun bir alt limiti olur.. o limiin altındaki borçlar için işlem yapılmaz değil mi? eşşoğlu eşşekler ben biliyorum yarın tam 18 kuruş götürdüğümde "ama biz bir kuruş almıyoruz" derler tam o.ç. bir banka.. ağustosda borcu ödeyip hesabı kapattırdım "başka borcunuz yok olmayacak" demişlerdi bir de.. mevduat hesabımı da kapattıracağım zaten yarın gidip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 internet bankacılığı kullanmıyorsun tahminimce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 para üstünü istemeyi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Sabancı nasıl zengin oldu sanıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 İcra takibi önemsiz ama kara listeye girersen yıllarca çıkamazsın bu 18 kuruş yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 md5 said: internet bankacılığı kullanmıyorsun tahminimce ? cık.. hani kullanmamaın nedeni adamların iyternet şifresi vermek için illa banka şubesine.. hatta hesabı açtığın banka şubesine gelmeni istemeleri.. halbuse finansbank, garanti (ki sevmem) iş bankası vs.. bunlar inernet şifresini telefon bankacılığından verebilen güzide bankalarımız aptalbank götümü yesin bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Hayır benim anlamadığım e sen hesabını kapattırıyosun sana borcun olmadığına dair belge vermiyolar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 GERGE said: İcra takibi önemsiz ama kara listeye girersen yıllarca çıkamazsın bu 18 kuruş yüzünden. eheh zaten o yüzden yarın gidip yatıracam parayı.. ama bu sefer de kapatmazlar da 5 ay sorna "2 krş borcunuz var, alırız anahtarınızı akıllı olun" derlerse gider basarım bankayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 md5 said: Hayır benim anlamadığım e sen hesabını kapattırıyosun sana borcun olmadığına dair belge vermiyolar mı ? aldım işte.. meğersem o faizi hesaplanmamış borçmuş.. bir de üstüne bas abasa sormuştum "bakın bunun faizi gelecek mi? faizi gelecekse hesaplayın onu da ödeyeyim bitirelim bu işi" ama "yok başka faiz maiz gelmeyecek" dediler verdiler dekontumu verdiler iptal işlemine dair kaydımı.. hayır hata bende.. yıllardır iş bankasıyla çalışırım ne diye gidip banka değiştirirm ki.. ben kaşındım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 BabacumMostors said: md5 said: internet bankacılığı kullanmıyorsun tahminimce ? cık.. hani kullanmamaın nedeni adamların iyternet şifresi vermek için illa banka şubesine.. hatta hesabı açtığın banka şubesine gelmeni istemeleri.. halbuse finansbank, garanti (ki sevmem) iş bankası vs.. bunlar inernet şifresini telefon bankacılığından verebilen güzide bankalarımız aptalbank götümü yesin bundan sonra abi akbankın sitesine de girmiyosun uzun zamandır o zaman sen? anasayfada bankacılık hedesinin orda anında şifre diye bişe yazıyo. al ordan şifreni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 tefeciler 0,08kuruş için arkadaşın dizini kırdılar!!! artık futbol oynayamayor!! şakaya gelmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 @kozalak; "Aptal Bank" said: Bankamızda kayıtlı şifre telefonunuz yoktur. En yakın Şubemizden Şifre Telefonunuzu kaydettiriniz. AHAHA abi ya of tam da ümitlenmiştim resmen ağzıma bir kere daha vurdu şu banka.. resmen şu hayatta bir şeyden daha nefret ettim.. bravo aptal bank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 tam onun bununçocuğu ya.. telefonuma her ay 10 tane fish kart bilmemne siksok mesajı göndermeyi bilen banka "kayıtlı değil" diyor telefonuma ya.. allah bin türlü belanı versin, mudilerinin yarısı bir günde bütün paralarını çeksin, reeskont oranları bir tarafında patlasın, borsada tabelan kapansın emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hmm o tarz bişeyi yazacaktım da bilgilerin tamdır diye düşündüm. bankamatikten bu bahsettiğin işlemin borcunu ödeyemiyo musun peki? saçma geldi bence ödenebilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 şu kuruşlar sayesinde migros,dia vs bütün market zincirleri ve bankaların ettiği kar normal karlarının yüzde kaçı çok merak ediyorum..bildiğin zengin oluyorlar 1 kuruşumuz yok ayağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 @kozalak; hani olan olmuş zaten hesabı tümen kapattırmaya gideceğim ama evet şu azabı bana başka hiç bir banka yapmadı ya.. @scheriff; soyak migros o konuda iyi bak.. mesela 5 kuruşun altı ise yukarı üstü ise aşağı yuvarlıyorlar.. bazen tam tersi ama sık sık aşağı yuvarladıklarına denk geldim.. ama elbette en salamı kredi kartı diyeceğim de şerefsizler benden yıllık 35 tl mi 55 tl mi ne çekiyorlar limiti yüksek diye.. komle kapattırıp bütün borcumu da yatıracağım anasını satyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ama finansbankn fix kartı öyle mi? taksitte yaptırıyopr, limiti de aynı, üstelik yıllık ücret almıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 babacum amma rage'e girmişins en de. git bankaya alıp paryı kapatsınlar borcu alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar