Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 windows 7 64bit kullanıyorum. oyuna tıklıyorum, başlayacakmış gibi yapıp oyun çalışmıyor. steam forumlarında "vc ve dx'i tekrar kurun" demiş, denedim onu olmadı. verify integrity denedim olmadı. reboot denedim olmadı. steam üstünden uninstall ve tekrar install denedim olmadı. uyumluluk modu kullanıp winxp sp3 yaptım olmadı. yönetici olarak çalıştır dedim olmadı. sorunu ne ki bunun, çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 biçim-konum-klavye bölgesi değiştirdim gene işe yaramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 2 gündür uğraşıyorum, Frank Kowalkowski ve Feargus Urquhart'ye facebooktan mesaj attım bakalım cevap verecekler mi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 daha önce çalıştırabilmiş miydin ki aynı makinede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 nwn2+motb+zehir kurmuştum çalışmıştı. steam değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 steam'dekini sildim torrent'ten indirdim ve oyun çalıştı. süper lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 cektigin iskenceyi ben avp oynarken an ve an izledim bone :D oyuna girip girip cikmalar fln ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 girip girip çıkma olsa neyse ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 sırf steamden kaynaklanıyosa ingame steam communityyi (overlay) iptal edin büyük ihtimal ondandır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar