xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Şimdi otursam 15 dakka sürmez düzeltmesi ama allah gelse BF oynamaktan alıkoyamaz şu an. Yeni assault silahlarını açtım, MEET YOUR MAKER.
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 xunn said: Teşekkürler theridone, çok duygulandım. http://i.imgur.com/P0KDF.jpg ne demek, sanatın ve sanatçının dos............ yok ya yemek beklerken dedim insanlığa bi katkım olsun dünya daha güzel bi yer olsun. Rica ederem.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 di said: xunn said: Aynı şeyi 50 defa falan inatla çizemiyorum böyle oluyor. "Neden mezun olamiyorum?" gibi bir arayisa girecek olursan bosuna arama. Cevabi bu olacak. Okuluna girdik de mezun olması kaldı. yav said: eheh lisede üniversitede onda bunda bu trip geçerli olabiliyor da müzikti resimdi dedin mi tıkanıyosun bir yerde. Bana da çok ters gelen bir durum. birkaç defa istediğim gibi olmazsa dikkatim ve akıcılıgım gidiyor, böyle hiç yaptıgım işin farkında olmadan yıpratım duruyorum kagıdı çiz sil çiz sil. Totalde sanırım bi 10 işim falan var hala, çalışısam düzelir diye umuyorum yoksa GG NO RMK.
Seele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 parayla nü ciziyormusun yada sirf suratt.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Saçmalamayın, sigara param yok ama şunlara para almam yani. Obje güzelse çizerim zaten çizecek şey lazım. Asıl Daesu var, o çok pro. Özel birşeyse ondan isteyin hem heves olur belki ona da.
Seele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 trye geleyim suratimi ciz. cil cil avro vericem aha burdanda sözüm olsun.
Seele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 oda olur jack en yakin arkadaslarimdan biridir.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Sana bedavaya nü model olabilirim, bu aralar göbek yaptım çok seksi duruyor ince vücudumda. Vücut. Vücudlarımız.. Bu arada resmini çizdiğin arkadaşa geçmiş olsun. Sanırım geçirdiği elim bir kazada omzunu kaybetmiş. Ama yılmasın, insan omuzsuz da bişeyler başarabilir.
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 burak... nü.... aaaaaah... ıııııhhhm... gaaaaaaAAaaAoh
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 xunn said: Ben unutmuşum bu topiği, genelde bitirmeden bırakan bir yetoya dönüştüğüm için bir süre anca yarım yamalak. Bitiricem bir ara bunu. Yatay omuzda fail var biraz. Ve hala çok yavaş çiziyorum dikkat sorunum yüzünden. http://i.imgur.com/g94ZB.jpg LAN ALLAHINI SEVEN ŞUNU FLİPLESİN ÇOK ÜŞENDİM. Tercihen saat yönünde. bu ne abi ?
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Axedice said: Vücut. Vücudlarımız.. http://i.imgur.com/jghh3.jpg Daesu said: bu ne abi? Hah bi de sen vur.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 xunn said: Daesu said: bu ne abi? Hah bi de sen vur. hahahahhaha. yeni başlıyan biri için gayet güzel, herkes anasının karnından bishop olarak doğmuyor :P
Seele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 yok abi karistirdin sen o bilim adami. paralel evrenler felan.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 burası xunn un özel başlığı olmasaydım muhteşem şeyler koyacaktım ama kısmetse kendi konumu açmayı bekleyeceğim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bu arada omuz çok güzel olmuş da gerisi olmamış, anatomi çalış, özellikle burak'ın üstünde
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Ahmet 3-5 bi resim daha koysana dalga geçelim. İyi ki geçen sene sınavın teknik nedenlerden ötürü geçersiz sayılmış. Yoksa red cevabı yiyip iyice demoralize olurdun.
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 xunn daha çok iş koysana abi şuraya bakalım, iki feyz alalım dimi ana üstteki posta bak
xunn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Bu gece bir iş bitecek, yarın tarayıp koyarım.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Daesu'dan hacıladıgım brushlarla para kazanıyorum. Hayat adil değil. Work in progress, bu ay cocuklara GPS ve Golf ögretiyor THY. http://i.imgur.com/H5RjXDk.jpg
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 2 tanemi ne verdim zaten lel. kötüler kazanıyo gene
Öne çıkan mesajlar