xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Ben okulumu bıraktım, güzel sanatlara hazırlanıyorum. Bir halt bilmediğim için, sıfırdan başlıyorum ve bu topicte ilerlememi arşivleyeceğim. Acı verici bir şekilde yamuk elipslerime, perspektifi çarpık küplerime bakacak ve eleştireceksiniz. Çünkü yapacak daha iyi hiçbirşeyiniz yok. Erkeksi bir tarzım var; Ciddi uploadlarımı bugün yarın koyarım. Inb4 anatomi çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ahahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 anatomi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yemisler arasinda rus bixisi bayildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 editliyim kiğmse görmemiştir işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 RESİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 guzel arada manga ciz anlamam bu islerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bıraktın mı lan hakkaten? :P öss den bigün önceki lan party i hatırlıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 nü de istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ahmet modelin olabilirim istersen the ultimate human olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mum_Chamber said: guzel arada manga ciz anlamam bu islerden Kesin çizerim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 xunn said: Ben okulumu bıraktım, güzel sanatlara hazırlanıyorum. Bir halt bilmediğim için, sıfırdan başlıyorum ve bu topicte ilerlememi arşivleyeceğim. Acı verici bir şekilde yamuk elipslerime, perspektifi çarpık küplerime bakacak ve eleştireceksiniz. Çünkü yapacak daha iyi hiçbirşeyiniz yok. Erkeksi bir tarzım var; Ciddi uploadlarımı bugün yarın koyarım. Inb4 anatomi çalış. oha sen mi çizdin bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 gerçek gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ya onu ahmet cizse adam kursa gider mi. still life konseptini bitirmiş resim. ahmet daha still life opeth albümünde. za of çok kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Sereglin said: nü de istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EkmekOlmayan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Nü mu? Bixi'den sonra su tabancası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 xunn at play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Sereglin said: ya onu ahmet cizse adam kursa gider mi. still life konseptini bitirmiş resim. ahmet daha still life opeth albümünde. za of çok kötüydü. "Sezgin'i arkadaslarınızdan çıkarmak istediğinize emin misiniz?" "Evet." "Hakkında şikayette bulunmak ister misiniz?" "...Evet." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 WAT?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bug abuse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Sereglin said: ya onu ahmet cizse adam kursa gider mi. still life konseptini bitirmiş resim. ahmet daha still life opeth albümünde. za of çok kötüydü. bir arkadaşlığın daha sonuna geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 hadi xunn başla artık uploada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Tarıcam yarın söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 abi bunu neyle çizdin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar