dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 vaniLLe said: bilet said: allah belanızı versin. kermit, vanille ve emaleth hariç. Canim <3 allah tamamina erdirsin ins. yalanlarla örülü bir ilişkiyi mi onaylıyoruz? oh my.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 abi kızlar meriçlere izin veriyor. sonra gelip böle bıdı bıdı. kesin bir çözüm lazım ama ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 dağılabilirsiniz demiştim önceden dinlemediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Abi yalanlar kızların sosyal kese kağıdıdır. Dürüst olurlarsa çekilmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 eğer onu seviyosan, özgür bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 neyse zaten dunno kalitesinde değil topik cidden. gideyim de 1978 çekimi battlestar galactica izliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 barbu said: abi kızlar meriçlere izin veriyor. sonra gelip böle bıdı bıdı. kesin bir çözüm lazım ama neçünkü meriçlerle mutualist bi yaşam kuruyorlar. kız bunlara umut ve H20 verirken bunlar da kıza her zaman yanındayım ayaklarıyla ve gereksiz ilgiyle ego tatminiyle Glikoz sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
md5 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Meriçliği en iyi kimden öğreniriz bu forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 barbu said: vanille i kişisel konularda dinlemeyin abi bu arada. saçlarımı kestirsem mi ikilemimde kestir demişti. boka benzedim. dinlemeyin bunu. gel sen ikisinden de ayrıl. zaten 14 şubatta geliyor öbür türlü de cok iyi degildi ki eki eki. saka saka görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 off kavgada söylenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 yani uzun sacli halini gördüm de. kisasini görmedim. bence daha iyidir öteki haline göre. ufak emolar yerine adam gibin hatunlar yazar iste, daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 vaniLLe said: ufak emolar yerine adam gibin hatunlar yazar iste, daha ne. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 figuratively. mmm kaytan biyikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 barbu said: abi kızlar meriçlere izin veriyor. sonra gelip böle bıdı bıdı. kesin bir çözüm lazım ama ne Kız yerine kadınlarla ilişki kurmak, 1. Beraber oldugun insanın karakterinin kaya gibi oturmuş ve sarsılmaz olması, 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 xunn said: barbu said: abi kızlar meriçlere izin veriyor. sonra gelip böle bıdı bıdı. kesin bir çözüm lazım ama ne Kız yerine kadınlarla ilişki kurmak, 1. Beraber oldugun insanın karakterinin kaya gibi oturmuş ve sarsılmaz olması, 2. adam konuştu. /word Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 söyle arıza çıkartırsa kendi denyoluğu. ne geniş takılanlar var bi bilsen ehaeheauh. ÜSTELİK ARAMIZDALAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 said: Beraber oldugun insanın karakterinin kaya gibi oturmuş ve sarsılmaz olması, 2. gay mi olalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 e kemer onda. o konuşmayacak da kim konuşacak asdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bilet said: yalnız şöyle birşey olmuştu biz ilk tanıştığüımızda eski çocuk biraz kıskanıp snırım yumruk atmıştı duvara. o yuzden şimdiki sevgilim o zaman bana aranızda birşey var sandım demişti, ben de yook demiştim. bu önemli bir alıntı yalnız , yapman gereken LİE ,LİE,MORE LİE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 brofisttir o . 8-) iyi niyetin bokunu cikariyorum mütemadiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 baba hissi saqkljaslhjasdljhasdljhasdljkasdjklasdkş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_NcVZHC9tmQs/TMhGWykmuAI/AAAAAAAAAuM/MOCYUmOE36s/s400/whos-your-daddy-darth-vader-shirt.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Kızların yakın arkadaşlarımla yapamamam ayarları yalnız.. Sene 2011. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 3some? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar