Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=457197164434&oid=274671947981&comments Vodafone Çekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 çok komik heheheh beyler gülün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Açılmıştı sanırım. kapak gibi olmuş güzel olmuş içime sindi hoşumada gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 benim evde de avea çekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 avea nın heryerde çekiyoruz diye iddası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 harbi bu avea ve vodafone cekme isini hala cozemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 benim arkadaşta turkcell vardı, evinin salonunun sağ yarısında çekiyordu, sol yarısında çekmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bizim evde hala cekmiyor. salondaki koltuğa oturuyorsun tam böyle dik durunca cekiyor. yoksa 0. bu yüzden değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bizim evde de turkcell saçmalıyor. aslında şebeke var ama 2G-3G arası gidip gelmeye mi çalışıyo napıyo artık telefon calıyo alıyorum kulağıma götürürken şebeke sıçızlıyor. sebebi mi? 100 metre kadar ilerde baz istanyonlarının bulunduğu direkler var ve apartman oraya göre çukurda kalıyor bu yüzden sorun yaratıyor. birini arayacagım zaman ceken bi yere gecip sabit duruyorum oyle ya da beni aradıklarında aynısını yapıyorum. edit: bu arada videoya güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bizim evdede turkcell çekmiyori biri arayınca koltuk tepelerinde sinyal arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Hepiniz dağ başında filan mı yaşıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ben vodafone kullanıyorum çatır çatır konuşturuyo valla.çekmeme sorunu hiç yaşamadım(evde). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 dağ başında bile denedim aveanın turkcellin çekmediği yerde vodafone çekti. ben memnunum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ya şimdi bunlar heryerde çekiyo diye satıyo böyle çekmeyince tüketici hakları hede hödösü oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 her yerde çekiyor ama mesela evini kurşunla vs ile kaplarsan çekmeyecektr elbette. ya da bazı bölgelerde jammerlar oluyor, onları kullanırken çekmemezlik yaptığı için tüketici hakları hede hödö olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 mesela binalarda filmli cam kullanıyorlar. o camlar da çekim kalitesini düşürüyo vs vs .. lan eğlence bölümünde teknoloji konuşuyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar