Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 hadi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Sunrise Apart Hotel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 "Cin Ruhi" said: Archangel_ said: Aydos Suites edit: Aydos Garden(s) da olabilir Buna karar verdik. Aldım isim hakkını da: http://www.aydossuites.com ahah içim bi hoş oldu, hayırlı olsun :) dalyan a yolum düşerse içerim artık kahvenizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 abi ne mütevazı davranıyosun, oda iste oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sıkılırım yav ingilizler arasında ne yapıcam.rus olsa isterdim.peh sezonda diş hekimi bulundurma falan gibi zorunluluklarınız varsa hem tatil hem iş için gelebilirim ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 d-dos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 madem apart otel o zaman şöyle olsun: APARTOPAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Aydos Hill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paydos olsun ehe aha uhu uuu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Archangel_ said: sıkılırım yav ingilizler arasında ne yapıcam.rus olsa isterdim.peh sezonda diş hekimi bulundurma falan gibi zorunluluklarınız varsa hem tatil hem iş için gelebilirim ama :D ya boş ver kaptan. bu gelmek istemiyor. iş verin, para da verin diyor. sen bana güzel indirim yap, ben gelirim hemen. hem inşaat demişsin. kontrole geleyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 aydos palace or aydos mansion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 House of Aydos Aydos Mansion (çok iddialı oldu bu da) belki geride denmiştir bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 "Cin Ruhi" said: Archangel_ said: Aydos Suites edit: Aydos Garden(s) da olabilir Buna karar verdik. Aldım isim hakkını da: http://www.aydossuites.com fff almışlar bile ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 vaniLLe said: I-DOS en klise olanini söylemek istedim. MS-DOS gibi oldu gerci. eheueh iyiymis bu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 websitesinde bir yüklem eksik sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ben otel icin kereste parke kontraplak deck satisi icin PM attim. osman kablolarida sen dose sonra bana bi corba ismarlarsin.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hayırlı olsun hadi bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 oha evet bu arada teklif verebiliriz elektrik malzemeleriniz için, öyle bir niyetin olursa öm ile iletişime geçebilirsin bana faxlaşırız maillerişiriz vs. öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 dasaaa said: Archangel_ said: sıkılırım yav ingilizler arasında ne yapıcam.rus olsa isterdim.peh sezonda diş hekimi bulundurma falan gibi zorunluluklarınız varsa hem tatil hem iş için gelebilirim ama :D ya boş ver kaptan. bu gelmek istemiyor. iş verin, para da verin diyor. sen bana güzel indirim yap, ben gelirim hemen. hem inşaat demişsin. kontrole geleyim? yau görmüyor musun adam direk yan çizmiş, yok "dayımı aramıştım" da yok "bu arada o arkadaş yazmış" da.vicdan yaptırmaya çalışıyordum.cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 AYDOS ÇİTOS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 çatı işleri icin de bana öm atabilirsin ruhi malum mart da geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar