Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

günde 2 litre şarap içiyorum

Laorx

Öne çıkan mesajlar

knight online'li kisim baydi, avustralya-tony iyiydi sonra bi ton bla bla bla
biraktim.
nereye varcak merak ediyorum, sonu mutlu bitmicek falan yaziyor arada da bence bu adam yeterince hit aldiktan soora, kitap mitap cikardiktan sonra sikar kafaya =P*
edik(nie dil cikariyorum ki, cok mu komik kafaya sikmasi, eylendik mi alala)
Sosyal ağlarda paylaş

abi hikaye o kadar değişti ki takip edemedim lan. şirinevlerde duvarlar adamın üstüne geliyo, oh darlandım diyodu, bi anda martin eden oldu, sonra gitti avusturalyada work and travel yaptım voliyi vurdum hacı oldu, sonra dağda bayırda ot içenlere ehehhe filan dedi.

özet geçtim. bi bok anlatmıyo aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

bence bu hikayede en önemli şey eksik o da başından beri neden sürekli yaşadığını anlatmıyo. sürekli sıkarım kafama, ölürüm daha iyi modunda gidiyo. bi ara anam üzülür diye bişeyler geveledi ama kendisi de yemedi heralde bıraktı hemen sdflkjs
Sosyal ağlarda paylaş

bence zor şeyler yaşamamış ya ne istese zırt diye oluyor adamın...

para kazanmak istiyor, internet kafeden voleyi vurmuş.. Bilgisayarla ilgili bi bölüm okumamasına rağmen canım burda yüksek lisans yapmak istedi diyor hoca direk ii hadi aldım seni diyor. İngilizce bilmedne ingilizce sınavından 95 alıyor. Polisler buna acıo suçsuzmuş gibi karakolda yırtıyor. Hadi hepsini geçtim vize almak hele ki işsiz güçsüz bi sigortası olmayan biri için gayet zorken ve askerlik durumu varken tak diye vizeyi alıyor. Onu da geçtim gittiği ülkede herşey kurallı ve sistemine göre işleyen bi yer olmasına rağmen, ya abii benim pasaportumun süresi bitmek üzere ama yap bi güzellik diyor, direk hadi uzattık senin pasaportu diyorlar.

Yaşadıklarını biraz fazla acıtasyon yapmış ve anlattıkları arasında son 5 yıldır bi panik atak görmedim ben elemanda ?! Xanax içiyorum falan filan dioda, o kadar kalabalıkta günde 4 saat bi yerde bulaşıkçılık yapıp ordan çıkıp okula gidip tekrar çıkıp 5 saat bulaşıkçılık yapabilecek kadar bünye varsa gayet memurda olabilirmiş xanax atarak.. Niye bu kadar kasmış ki ?! Zaten memurların bi iş yaptığı yok ki internet başında otururdu türkiyede =D
Sosyal ağlarda paylaş

ben niye giremiyorum lan
bana bi acıklama yapın

Sunucu bulunamadı

inci.sozlukspot.com konumundaki sunucu bulunamıyor.

* www.example.com yerine
ww.example.com
adres yanlış yazılmış olabilir.

* Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını gözden geçirin ve İnternet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.

* Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından korunuyorsa, Firefox uygulamasına İnternet'e erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 10 sayfa history'e attım şimdi yatarken okurum galiba, başları güzele benziyor. Merak da ettim şimdi bendede hastalık hastalığı vardı, o kadar ileri olmasada nasıl bi halt olduğunu iyi kötü biliyorum bende.

Bilmiyorum alkol içerekten mi çözüm buluyor, ama evet alkol cidden işeye yarıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...