barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 şimdi gidip yatcam ve 5 dakika içinde uyucam. iyi geceler sizlere
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 barbu said: dasaaa diye google images de arattım. bu çıktı AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHDASHASLDKFDGJMKV.blşc ABİ ÖLÜYORUM GÖZÜMDEN YAŞ GELDİ AAHAHAHHAHAAHAH
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Deathblade said: Konuya dönek, 2 sene önce falan uyuyamadığım zamanlarda ( özellikle sabahın 8'inde sınavım varsa ) akşamları bir theraflu alıp üstüne birde tylolhot içiyordum. Bir nevi parasetamol bombardımanı oluyordu (1000mg). Sonra kendimce bulduğum bu formülü 2 vize 1 finalden 14 ders aldığım bir dönemde uygulamaya kalktığım için haftada bir uyguladığım bu yöntem, her gün olmaya başladı. Sonuç olarak hastalık hastası oldum, zırt pırt ateşimin çıktığını sanmalar, haftada 1-2 kez doktara gitmeler olmaya başladı. En son böyle 1-2 ay boyunca ateşim var diyerek gezdim, doktalara birde siz bir şey bilmiyorsunuz diye gitmediğim hastane bırakmadım. En son gittiğim doktor senin bir psikiyatra görünmen lazım diyince, olayın ciddiyetini kavradım. Gene öyle ateşli sandığım günlerin birinde "başlarım lan ateşine 2 aydır alkol almıyom hastayım" diye bir güzel içip, sabaha rahatlayıp parasetamol almayı bırakmıştım. O gün bugündürde korkudan ağzıma bir tane hap almadım. Bu da böyle bir anımdı... Elin oğlu kokain'e bağlanır biz gittik parasetamol'e bağlandık, denemeyiniz. selam paracetamol uyku getirmez. uykunu getiren o karışımlardaki antialerjik (avil gibi misal) maddeler. paracetamol'u ayrıca çok sıklıkla almanı fiziksel sağlıktan ötürü de tavsiye etmem. aspirin'in prostaglandin sentezini (cyclooxygenase) inhibe ettiği biliniyor ama şu paracetamol'un tam çalışma mekanizması bilinmiyor. ki aspirin de mideyi delmeye oldukça yardımcı mis gibi zararlıdır. sen gidip bi de paracetamol içmişsin. ok kib bye
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 durduk yere uyumak için theraflu üzerine tylolhot içilir mi abi? manyak mısınız ahahahaha
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Tylolhot içme hayvanlığını ben de yapıyorum arada ki bende Tylolhot artı sıcak su inanılmaz kafa yapıyor. Direkt yorgan yatak moduna giriyorum dişlerimi fırçalamadan.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 e kalkinca zorlanmiyo musunuz? slow motionda yasiyomus gibi?
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 6yıldır dişlerimi fırçalamadım. fırçalamam da. bence gereksiz. bi kere de diş doktoruna gitmem gerekmedi. yılda 2 kez kontrol diyolar ya. o da gereksiz. sırf para kasmak için diolar. babam doktor ordan biliyorum konuya devam edebilirsiniz şimdi
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 dişin yok herhalde nasıl fırcalamassın abi suyla agzını calkala bari :)
49 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Cystein said: 6yıldır dişlerimi fırçalamadım. fırçalamam da. bence gereksiz. bi kere de diş doktoruna gitmem gerekmedi. yılda 2 kez kontrol diyolar ya. o da gereksiz. sırf para kasmak için diolar. babam doktor ordan biliyorum konuya devam edebilirsiniz şimdi konuya devam edebilirsiniz de altı yılı duyduktan sonra ne oldu bizim halimiz sen biliyo musun?
Quesgi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 yatınca, ders çalışmanız lazımmış ama sizin çok uykunuz varmış psikolojisine sokun kendinizi çok işe yarıyo.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Cystein said: 6yıldır dişlerimi fırçalamadım. fırçalamam da. bence gereksiz. bi kere de diş doktoruna gitmem gerekmedi. yılda 2 kez kontrol diyolar ya. o da gereksiz. sırf para kasmak için diolar. babam doktor ordan biliyorum konuya devam edebilirsiniz şimdi ciddi yazmadığını farzediyorum ben eğer ciddiysende gözümde iğrençlikte level atladın.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 abi az önce tekrar okuyup bi kere daha fırçaladım bu gün dişimi nası bi iğrençliktir ya 6 sene dediğin şey az değil ya dişinin üstünde bi diş tabakası daha çıkar ya pislikten of of evlerden uzak
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Cystein said: 6yıldır dişlerimi fırçalamadım. fırçalamam da. bence gereksiz. bi kere de diş doktoruna gitmem gerekmedi. yılda 2 kez kontrol diyolar ya. o da gereksiz. sırf para kasmak için diolar. babam doktor ordan biliyorum konuya devam edebilirsiniz şimdi Ağzın çöp kokuyordur senin ya. Baban da doktor falan değildir şöyle bir şey diyorsa, bir daha kontrol et.
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 pek ihtimal vermiyorum ben 6 yılda mutlaka çürük olur dişçiye gidilir mecburen
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ben uyuyamadıımda çok fena oluyorum, direktman sabah 6ya kadar uyuyamıyorum...
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 açıkçası paticiğin böyle bir postu feedlemesini 2 gündür zevkle izliyorum. devam baylar bağyanlar :D
Öne çıkan mesajlar