vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 us versiyonuna basladim direkt, cok iyi diziymis. bu kadar trajediyi komik ve sade bi sekilde ifade etmelerini sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 us versiyonunda bayaa bi kısmı kırpmışlar yalnız. minor sex , crossdressing gibi olayları us versiyonunda göstermemek için abuk subuk eklemeler yapmışlar. uk versiyonu izlemeye başladım, us'i takip etmiyorum artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 minor sex ne abi, liam mi sevisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 us versiyonda frank sheila'nın yanına taşındıktan sonra karen kuyruk falan sallıyo sadece uk versiyonda afedersin çatır çatır ... evde işte okulda.. sonracııma uk versiyonda barda " a pint, a chaser, and a couple of e's " istiyor frank. bira, viski ve ex veriyolar falan. uyuşturucu falan gırla dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 vay dogunun ahlaksizligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 us versiyonda frank markete girip ne var ne yoksa indiriyo aşşağı, beni kovalıyolar sandım vs. bişeyler geveliyo, toplatıyolar geri uk versiyonda frank adamlardan saklanmak için karı kılığına giriyo, adamlar da aha karısı çıktı yakalayak diye bunun peşine takılıyolar, markete öyle girip dağıtıyor, içerde depoda kıstırıp pataklıyolar bi güzel. us versiyonda o giyinme ve kovalamaca sahnesini çıkartmışlar, market sahnesi duruyo ama saçma sapan bi şekilde. hiç bi yere bağlanmamış. bunun gibi onlarca muhabbet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ingiliz fionasi baya fenaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kötü anlamda fena di mi? http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01156/arts-graphics-2004_1156270a.jpg emmy'i gördükten sonra hic pek ic acici gelmedi. steve de mmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yok, cok begendim yamuk burnuyla bayik gozlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 evet bi cekiciligi var sanki. '.' steve <3 sansürlenmis hali. http://29.media.tumblr.com/tumblr_lfuu6xGs9c1qgenuwo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ingiliz versiyonu baya baya daha kötü, oyuncular ve oyunculukları, çekimler falan olsun us versiyonu çok çok daha iyi bariz. diziyi ilk keşfettiğimde ana uk varmış diyip onu indirdim de bok yani us çok daha iyi. aynen office uk' in office us ten daha kötü olması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 şu aralar tam ihtiyacım olan dizi olduğunu farkettim süper bir seri çok eğlenceli karakterler çok hoş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 mascio said: ingiliz versiyonu baya baya daha kötü, oyuncular ve oyunculukları, çekimler falan olsun us versiyonu çok çok daha iyi bariz. diziyi ilk keşfettiğimde ana uk varmış diyip onu indirdim de bok yani us çok daha iyi. aynen office uk' in office us ten daha kötü olması gibi. mascio said: ana uk varmış diyip onu indirdim de bok yani us çok daha iyi. aynen office uk' in office us ten daha kötü olması gibi. mascio said: aynen office uk' in office us ten daha kötü olması gibi. mascio said: aynen office uk' in office us ten daha kötü olması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Genel bir kanı yk mu us ya da uk konusunda.Ona göre başlıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 us versionunu beğendim, ama hevesim kursağımda kaldı az bölüm çekilmiş.Uk a başlıycamda bir çok yere baktım türkce altyazı bulamadım.Tr alt yazısı olan bi site bileniniz varmi uk versionu için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Victoria akar, bulamadım şöyle bi zenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 çok iyi us versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 downloada başladım izlicem birazdan ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 o kadar debelendim izletmek için, üzüldünüz de mi şimdiye kadar izlemediğiniz için uk versyonu olduğunu duyunca 1,5 bölüm indirip bakıyım dedim de us çok daha iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 us > uk http://www.flapa.es/wp-content/uploads/2010/11/anarchy-in-uk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Jaxx said: us > uk http://www.flapa.es/wp-content/uploads/2010/11/anarchy-in-uk.jpg ahaha çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 kız çılgın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 haha süper diziymiş us versiyonuna basladim ben. bende böyle bi baba olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 dedim ama su an dildoyu yedi adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 çok iyi dizi dün 7 bölüm izledim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar